shangri_la Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 dzieki Marysiu :) wydrukuje sobie wasz zestaw sztuczek :) a co do specjalistow to kurde niestety wyprowadzam sie....... cale zycie mi do niczego wroclawscy specjalisci nie byli potrzebni a teraz..ehhhh najgorzej jak sie okaze ze bede musiala jeszcze jezdzic na zdjecie opatrunku ( gipsu?) w sumie nawet nie wiem co bedzie mial... pociagiem... ja juz zupelnie nie wiem jak to zrobie, mam nadzieje ze takie zdjecie opatrunku to moze jakis inny wet zrobic gdzies blizej a na konsultacje sie wybierzemy jak juz pies bedzie na chodzie ze tak powiem... a co do : [SIZE="1"](i przyznam, że włos mi się jeży na moim łysym łbie, bo jak się nie mylę, ojciec Sida krył sukę, która z innym samcem dała chyba 3 OCD... wiesz, którą sukę mam na myśli? mylę się?) to nie nie mylisz si, ale u Sida zdiagnozowana w stawie ramiennym prawym, a tamte maja w skokowym to jest chuyba troche inaczej. [quote name='Mudik']Ojej to trzymam kciuki za Sida, a co to jest OCD?? ocd to osteochondroza http://www.artroskopia-wet.com/staw.php?id=1#sekcja1 pisza o tym ze ogolnie przyczynami moze byc czynnig genetyczny ale rowniez ze choruja glownei samce duzych szybkoroznacych ras (a sid jest mega duzy wazy juz 21 kg) Kaja10014- dzieki, przydadza sie ;) dzisiaj zaliczylismy spacerek smyczowy w sniegu :) przyszla w koncu zima i do wroclawia :razz: no to teraz byle do wtorku pozdrowienia Quote
Kinia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hej! Trzymam kciuki za Sida! Będzie dobrze:) A sztuczka Biry świetna! Quote
shangri_la Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 no, Sidjusz juz po operacji, dostal gustowny czerwono-bialy opatrunek i wyglada jak mikolaj.... teraz czeka nas 6-8 ciezkich tygodni i oszczedzania sie.. pozdrowienia i wesołych świąt Quote
Marysia_i_gończy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Trzymam kciuki za te 6-8 tygodni!! :thumbs: Quote
Kinia Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Przynajmniej opatrunek pasuje mu do świąt:) Trzymam kciuki! Quote
gonek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 i ja trzymam :happy1: młody chłopak, szybko pewnie dojdzie do siebie Quote
Klaudia :-) Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 trzymam kciuki za Sida i strasznie mi przykro z powodu OCD Quote
kajkoowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! Quote
Klaudia :-) Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 jak Sid? dajecie rade z ograniczaniem ruchu? Quote
shangri_la Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 hej. ufff no jest ciezko niepowiem... glupek sam sobie wyjal 2 szwy.. nawet nie wiem kiedy.. caly czas go pilnowalam.. chyba w nocy to zrobil bo zjadl rowniez opatrunek..., ale wet powiedzial ze juz sie i tak zagoilo wiec tragedii nie ma z tymi szwami.. co do ruchu. w domu luz, najgorzej na dworze bo on skacze a tej smyczy jak pilka... i nie moge tego opanowac.. ehh jeszcze z ... 6 tygodni.... ale od weekendu mozemy juz zaczac chodzic gdzies dalej na smyczy a nie tylko na siku, wiec sie ciesze ;) pozdrowienia Quote
Klaudia :-) Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ja niestety też przerabiałam Vertowe ograniczenie ruchu,najpierw przez 4 dni siedziała w klatce i wyciągałam ją tylko na siku albo żeby posiedziała u mnie na kolanach,a potem 2tygodnie bez biegania i nagłych zwrotów. Trzymam kciuki za dalszą rehabilitacje SID-a,planujesz z nim potem jakieś zabiegi rehabilitacyjne? Quote
shangri_la Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Klaudia- zabiegow jako takich nie planuje, wet mi o nich nic nie wspominal, zreszta narazie musze sie finansowo wygrzebac troche, a jeszcze czeka mnie oplata za preparat ktory zamowilam no i niebawem chyba kolejne przeswietlenie...a po konsultacji z wetem- tzn chce sie skonsultowac odnosnie tych calych zastrzykow dostawowych z kw hialuronowym ( mam na mysli konretnie preparat Bonharen, do ktorego tutaj mialabym dojscie mysle w czechach..) czy to ma sens w tym konkretnym przypadku itp chcialam wczesniej napisac ze chwala temu kto wymyslil KONGA.. niestety .. sid dziaisj swojego zepsul.. :placz: odgryzl mu "dupke" no i lipa trzeba bedzie kupic nowego... pozdrowienia Quote
shangri_la Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 i pare fotek ( jakosci telefonowej niestety...)rekonwalescenta smyczowego i Birnixa, ktory korzysta z zycia na wsi widoki pozdrowienia Quote
Kinia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 SID pewnie jest załamany, bo nie może skorzystać z takiej ilości śniegu, a Bira pewnie szczęśliwa. :) Nieźle musiał się męczyć z kongiem skoro go rozwalił:crazyeye: Quote
gusia1972 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ooo matko ! pierwszy raz słyszę aby konga rozwalić :) chłopak musi być zdesperowany Quote
shangri_la Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 nom nad tym kongiem pracowal.. dosc intensywnie z racji tego ze wielu rozrywek to on nie ma obecnie... pozdrowienia Quote
Kinia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/zima-%20brenna/P1250257.jpg Bardzo ładny portret przystojniaka:loveu: Jak sobie radzi z brakiem ruchu? Przyzwyczaił się czy już nie wytrzymuje? Quote
shangri_la Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 wytrzymuje, tzn wytrzymywal, dzis po 7 tyg na chwile go puscilam 8) a oto fotki moje ulubione choc uciete Birjusz pozdrowienia Quote
kajkoowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/2010/P1250754.jpg ale cudak:loveu::loveu: Quote
shangri_la Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 w obecnym - majowym- numerze "Mojego Psa" mozna zobaczyc zdjecia Biruni przy artykule o rasie gończy slowacki wioosna pozdrowienia Quote
gusia1972 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 pięknie utytłany bord :) a MP już mam :) przyjrze się bardziej :) Quote
Recommended Posts