shangri_la Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']A gdzie fotki czarnej i czekoladowego razem? :cool1: w podpisie :eviltong: hehe Marysiu- zawsze jak sie robi im foty to albo mlody jest przepalony,albo birnix jest plama...:evil_lol: wedle zyczenia i jeszcze pare: nie ma to jak koncentracja ;) pozdrowienia Quote
Anza&Hacker Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Birnix wygląda super! :loveu: ...a małe jak to małe - taka ciepła klucha ;) Quote
Anza&Hacker Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kilka zaległych zdjęć z wtorkowego (21.04) spotkania przy okazji SKN'u Kynologów na naszej uczelni ;) Portrecik :loveu: Obchodzenie nogi od stołu :cool3: Spaaaanie! :diabloti: ...i gratis uszka specjalnie dla Shangri! :grins: Quote
madzior_ka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Super zdjęcia - bardzo za nie dziękujemy całe czekoladowe trio jest przecudne:) Quote
shangri_la Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 gratis uszka :evil_lol: tymczasem Birnix przysposabia sie do nowego sportu.... dawno temu w trawie :loveu:: (fotki autorstwa Marty poza ostatnia ktora jest moim dzielem :cool3:) pozdrowienia Quote
Anza&Hacker Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Śliczne to foto Twojego autorstwa :loveu: ...a jak Birnixowi flyball sie podoba?? :razz: Quote
madzior_ka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 O no to powodzenia również we flyballu! A zdjęcie czekoladek oczywiście cudne:) Mam nadzieję, że nie skonczy się tylko na jednym:) Quote
Kinia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 http://i576.photobucket.com/albums/ss203/PMarta/trening%20flyball%20-%20kwiecien/DSC_0233.jpg Śliczne zdjęcie!!! :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Słodziaki :loveu::loveu::loveu: Napisz coś o swoim, please :) i jak się układają relacje między małym a dużą? :razz: Quote
kajkoowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Śliczne zdjecia czekoladek:loveu::loveu: http://i576.photobucket.com/albums/ss203/PMarta/trening%20flyball%20-%20kwiecien/DSC_0216.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
madzior_ka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Świetne są te czekoladki:)) Prosimy o jakies relacje jak sie maluch sprawuje:") Quote
Kaśka (Hasta) Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Marysia mnie ubiegła... chciałam zapytać o relacje Biry i Pluszaka :) Quote
shangri_la Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 mini RELACJA dla chetnych ;) tak wiec, z Birniksem dogaduja sie mniej wiecej tak : tudziez tak : ogolnie zyje mi sie z nim dobrze, umie juz zostawac w klateczce, przesypia cala noc. do 9 :p, jest bardzo fajnie odwolywalny od wszystkiego (co pewnie sie zmieni niebawem ale poki co pies aniol :evil_lol: ) bardzo ladnie sie skupia, nie trzeba sie specjalnie wysilac aby uzyskac jego uwage, wrecz o nia zabiega ( co za przeciwienstwo malej Biruni... :diabloti:) jest bardzo chetny do pracy, mam wrazenie ze lubi cos ze mna robic (echh jakie to jest mile, jak sobie tak porownuje do Birniksa ktora w tym czasie mam wrazenie skladala sie tylko z nosa...) jedyna ale jakie mam to to ze zabytnio sie nakreca w zabawie...zwlaszcza jelsi bawi sie z reszta watrobek czyli siostrami ale coz bedziemy nad tym pracowac wczoraj bylismy na pokazach w Zlotym Stoku przy okazji zawodow w dogtrekkingu wiec fotki beda nieco lepsze bo od Marty :cool3:, Birunia calkiem ladnie pracowala, jak na jej mozliwosci mlody tez, mimo latajacych batmanow, ktore niespodziewanie rozwalily nam druga czesc pokazow. ( dla niewtajemniczonych- batmany to ludzie jezdzacy na tyrolce nad naszymi glowami, i nad naszymi psami... co nas kompletnie zaskoczylo, ale i tak bylo fajnie :evil_lol:) pozdrowienia Quote
kajkoowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/img_3780.jpg alez piękne oczeta:loveu::loveu: Gratuluje setnej stronki:multi: Quote
shangri_la Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 fotki z pokazow w Zlotym Stoku :) autorstwa Marty Fiskowej Birnix posluszenstwo Birnix frisbee ( jak zwykle niezgranie :diabloti: ) szczyle mini pokaz cd pozdrowienia Quote
Anza&Hacker Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Fajnie, że Wam się układa :cool3: (ciesz się z tym spaniem - moja mnie budzi najpóźniej o 6:00) Quote
Kinia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 http://i576.photobucket.com/albums/ss203/PMarta/pokazy%20-%20Zloty%20Stok/5.jpg jakie wspaniałe skupienie :loveu: Quote
Pestka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dawno mnie nie bylo i chyba coś przegapiłam :razz: Ten maluszek jest cudowny :loveu: Quote
shangri_la Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Shappy napisał(a): Ten maluszek jest cudowny :loveu: czy aby napewno ?? :diabloti: autorstwa Magdy Skayowej pozdrowienia Quote
Marysia_i_gończy Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 A czemu to poicie psy taką brudną wodą?? :mad: Quote
shangri_la Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):A czemu to poicie psy taką brudną wodą?? :mad: jakby mu pozwolic to by caly wlazl do tej miski :diabloti: pozdrowienia Quote
Kisia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='shangri_la']czy aby napewno ?? :diabloti: autorstwa Magdy Skayowej pozdrowienia Słodziak :loveu: Co to za rasa? Quote
Recommended Posts