shangri_la Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Anza- ehh no to pewnie nastepnym razem sie spotkamy na jakis zawodach mam nadzieje albo wpadniejsz do nas na plac, mam caly czas ta twoja ksiazke :lol: a dzisiaj wreszcie udalo mi sie porobic psiakom fotki na plazy ;) wiec jak obrobie to postaram sie wrzucic moze jutro jakos:p Mudik napisał(a):Shangri sorki a masz jakieś nowe foty Skya błyskawicy??? A może Magda też się na zawody towarzysko wybrała? hej, nie mam niestety bo Skaju zamiast z nami jechac teraz szaleje na planie filmu pt "operacja dunaj" :cool3: , w filmie ma sie nazywac "Krecik" :evil_lol: magda pewnie wkrotce jakies fotki wstawi z planu :cool3: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 pozdrowienia znad morza ;) (od lewej: aga, madi, bira, jasper, ergi :lol: czyli psie wakacje , a ja spadam bo jutro zawody w sopocie :cool3:) ps: jest fajnie birnk pozdrawiam Quote
gonek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 hahaha wesoły opiaszczony birnik rewelacja :loveu: Trzymam kciuki za jutro :thumbs: Quote
Anza&Hacker Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 No.... ciekawe jak Wam wczoraj i dzisiaj(?) poszło :roll: Na plaży Birnik prezentuje się bardzo kontrastowo z tym jaśniutkim piachem :cool3: Quote
Mudik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 shangri_la napisał(a):Anza- ehh no to pewnie nastepnym razem sie spotkamy na jakis zawodach mam nadzieje albo wpadniejsz do nas na plac, mam caly czas ta twoja ksiazke :lol: a dzisiaj wreszcie udalo mi sie porobic psiakom fotki na plazy ;) wiec jak obrobie to postaram sie wrzucic moze jutro jakos:p hej, nie mam niestety bo Skaju zamiast z nami jechac teraz szaleje na planie filmu pt "operacja dunaj" :cool3: , w filmie ma sie nazywac "Krecik" :evil_lol: magda pewnie wkrotce jakies fotki wstawi z planu :cool3: pozdrawiam O łał ale niuws!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
shangri_la Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Anza&Hacker napisał(a):No.... ciekawe jak Wam wczoraj i dzisiaj(?) poszło :roll: po pierwszej rundzie supermini dostalysmy sie do topten :evil_lol: wiec druga runda niedzielna byla nieco stresujaca- przedstawianie zawodnikow, mnostwo ludzi itp, no pozniej na rozgrzewce zgubilam moj dysk gdzies posrod innych (juz myslalam z ktos sobie go zawinal) a jak juz znalazlam to koniec rozgrzewki i rzucamy. no ale myslalam ze bedzie lipa i bira sie szybko zmeczy a tu mila niespodzianka i udalo nam sie utrzymac pozycje i skonczylysmy na miejscu 9-10 razem z innym zawodnikiem o tej samej liczbie punktow. nasz wynik to 19 ( 10 w pierwszej i 9 w drugiej rundzie- byloby lepiej bo bira oczywiscie sie zatrzymala z dyskiem wiec pobieglam do niej i razem wrocilysmy no ale przez ten lecacy czas tak sie zdenerwowalam ze ostatni rzut- zlapany- ale niestety nadepnelam na linie i nie zaliczone...) ale i tak super zawody ;) pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 GRATULACJE :multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 No to GRATULACJE !!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Klaudia :-) Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Gratulacje:-) Birka jest śliczna i super Wam poszło Quote
shangri_la Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 dziekuje :lol: my wczoraj wrocilysmy juz do wroclawia, szkoda ze takie krotkie te wakacje sie wydaly ehhh... fotki moje ulubione foto jasperka i erinek pozdrawiam Quote
shangri_la Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 nikt nie oglada fotek ? dalsza porcja :cool3: tak wiec jak juz pisalam wakacje spedzilismy w Rewie, bardzo fajna miejscowosc zwlaszcza jesli chodzi o wypoczynek z psami ;) poniewaz plaze dzieli cypel (ktory ma ok 1 km w glab morza i z 10m szerokosci moze), wokol ktorego ze wzgledu na wspaniale warunki szaleja surfingowcy, po jedenej stornei jest "wlasciwa' plaza z troche gorszym piaskiem ale za to dno morza jest super, a po drugiej stonie cypla plaza jest o wiele lepsza ale dno morza totalnie zwirowe-(tzn jest czesc plazy strzezonej ale bardzo malutki kawalek i zreszta przylegajacy do cypla) i tam wlasnie chodzilismy z psami na spacery bo prawie w ogole tam nei bylo ludzi :evil_lol:. zreszta wzdluz plazy ciagnal sie rezerwat mechelinskie laki gdzie znaki "zakaz wstepu" mozna znalezc na fotkach wiec mozna bylo isc i isc tylko plaza wzdluz rezerwatu ( to pewnie dlatego tez nie bylo tam ludzi...) a teraz fotki: piaseczek: Birnik na jednym z poranych spacerkow widoczki :lol: (wlasciwa plaza, w oddali widac lad ) plaza wzdluz rezerwatu w oddali widac plaze strzezona i szkolke windsurfingu) cd najlepsze ejst to ze cyplem moznaby przejsc do jastarni gdyby tylko tam nei wykopali jakiegos czegos dla statkow :), wiec tylko przy brzydszej pogodzie nie bylo widac helu i czlowiek mial wrazenie prawdziwego morza :), a tak to zawsze cos tam majaczylo na horyzoncie pozdrawiam Quote
shangri_la Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 tutaj dobrze widac cypel z "wlasciwej" plazy- za cyplem dalaj morze( najsmieszniejsze ejst to ze jednego wieczoru udalismy sie z psami na wieczorny spaceer na ten cypel wlasnie, idziemy idziemy i idziemy w koncu ktos sie odwraca a tu jestesmy starsznie daleko a konca cypla nei widac... w dzien byl o wiele krotszy :diabloti: niesamowite wrazenie byc tak daleko...) w tle rower wodny ( wyglada jakby byl na plazy ale to tylko takie wrazenie :lol:) kuter ( tutaj w tle powinien byc hel, tzn polwysep bo sam hel jest neico dalej :evil_lol: ale za to widac dobrze koncowke cypla ) i ten sam rower wodny z neico innej perspektywy ( widac jaki brzydki piasek z kamykami i innymi cudami...): cd pozdrawiam Quote
Pestka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/sierpien%20wrzesien%202008/wakacje/JuliaIMG_3040.jpg Super to foto jest. http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/sierpien%20wrzesien%202008/wakacje/JuliaIMG_3029.jpg A tu nosio ubrudzony. ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ależ mieliście śliczny wyjazd :multi: Quote
Mudik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu: http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/sierpien%20wrzesien%202008/wakacje/img_3162.jpg Quote
Kinia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Fajne zdjęcie Biry o poranku, w ogóle wszystkie sliczne:) Quote
shangri_la Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 plazowy stwor pilkownik bira i amadeusz ktory byl birunia zafascynowany... niestety.. bez wzajemnosci :evil_lol: pozdrawiam Quote
alive Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Hihihi w pierwszej chwili zdziwiłam się skąd u Biry takie włosy na klacie :lol: http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/sierpien%20wrzesien%202008/wakacje/JuliaIMG_3004.jpg Quote
Kinia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/sierpien%20wrzesien%202008/wakacje/img_3185.jpg Fajnie to wyszło:) Quote
shangri_la Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 :lol: a teraz fotki z DCDC Sopot. dzieki uprzejmosci dog_master :multi: :loveu: moje ulubione :loveu: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 cd :razz: :multi: :evil_lol: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 :cool3:cd my :evil_lol: i zapraszam na moja relacje z zawodow tutaj :lol:: http://psisport.com/index.php?option=com_content&task=view&id=181&Itemid=1 pozdrawiam Quote
Mudik Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Superanckie foty, piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:, ale ona lśni:loveu::loveu: P.S A propos fotek, są już jakieś filmowe Sky-a?? Będziecie w Warszawie na skoku wzwyż? Quote
Recommended Posts