Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']A co to w ogóle za torek? :razz:
Artemisowy :cool3:, niebawem powinnam miec wiecej fotek, najbardziej sie ciesze ze po dzisiejszym treningu wreszcie udalo sie nauczyc suczydlo kladki :evil_lol:
a zeby nie bylo nudno wstawiam jeszcze fotke z frisbee

pozdrawiam

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
hehehe... kiedy aiglitujecie? może my byśmy Was kiedyś odwiedzili? :razz:

...a i wiesz może kto od Was będzie jechał autkiem do Sopotu? :roll:

agilitujemy zazwyczaj w weekendy ood 14 a w tygodniu kiedy sie uzbieraja chetni, przynajmniej 3 os aby bylo komu nosic przeszkody :evil_lol:
co do zawodow to startujemy 4 sierpnia a wracamy 14 - takie ot wakacje w Rewie:lol: ( birnis bedzie pierwszy raz nad morzem :cool3:) i wypad do Sopotu na zawody ( i jeszcze 1-3 zachaczamy o jakas pasterska impreze w brennej i stamtad dopiero nad morze jedziemy )ale jakbym cos wiedziala to dam znac ;) gdyby ktos jeszcze od nas jechal w "normalnym terminie"

pozdrawiam

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
A to czemu? :crazyeye:

a zem podpadla usuwajac fotki z galerii Erii (gp)bo pocieto moje posty i wyszlo jakbym sama sobie zalozyla galerie nieswojego psa... a mimo 2krotnej mojej prosby o usuniecie topicu nie zrobiono tego ale coz... czuje sie wyrozniona , zdarza sie( jeszcze tylko 6 miesiecy bez jednego dnia i bede mogla normalnie pisac :evil_lol:)
Marysiu a Wy juz we wroclawiu ma sie rozumiec ? :cool3:

Anza&Hacker napisał(a):
Mnie nie potrzeba kogoś w normlanym terminie - bo ja sobie jade pociągiem - ale szukam kogoś kto mógł by mi zabrać samochodem klatke - inaczej nie pojade :-(

od nas maja jechac jeszcze 2 osoby ale niewiem czym jada wiec jaksie dowiem to postaram sie o tobie pamietac ;)

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

ostatnio stwierdzam ze moze jest jakas dyscyplina kto wyzej skoczy przez przeszkode albo co...
high jump czyli Birnikowi sie wszystko pokielbasilo :evil_lol:...:

dodam ze to sa stare przeszkody i najwyzsze "miejsce" na tyczke ma 65 cm... ;) a cala przeszkoda to niewiem ile ma, zmierze kiedys chyba z ciekawosci...

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
ostatnio stwierdzam ze moze jest jakas dyscyplina kto wyzej skoczy przez przeszkode albo co...
high jump czyli Birnikowi sie wszystko pokielbasilo :evil_lol:...:

dodam ze to sa stare przeszkody i najwyzsze "miejsce" na tyczke ma 65 cm... ;) a cala przeszkoda to niewiem ile ma, zmierze kiedys chyba z ciekawosci...

pozdrawiam

Hihihihihi witam w klubie tez mam taką fotkę z Bydgoszczy bodajże,pies się w kadrze nie zmieścił,powariowały te nasze psy:roll::roll::evil_lol::cool3:

Posted

...akurat za wysokie skakanie to nie problem - w sensie może i jest to troche nie na miejscu, ale łatwo dosyć tego oduczyć przeważnie - za to pomyślcie sobie co maja ludzie, którym psy skaczą za nisko i zwalają tyczki, albo w ogóle biegają POD - ja tak mam :shake:

Fotka nie mniej śliczna :loveu:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
...akurat za wysokie skakanie to nie problem - w sensie może i jest to troche nie na miejscu, ale łatwo dosyć tego oduczyć przeważnie - za to pomyślcie sobie co maja ludzie, którym psy skaczą za nisko i zwalają tyczki, albo w ogóle biegają POD - ja tak mam :shake:

Fotka nie mniej śliczna :loveu:

A mój i wysoko potrafi i dołem też niestety umie, vide ostatnie zawody w Jedlińsku i nasz jedyny DIS z tego właśnie powodu:placz::placz:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kinia']To właściwie jesteście w połówce:)
jak zawsze... :evil_lol:
mam jeszcz 2 ladne fotki
autor Pes Jira
link do calej galerii gdzie znajduje sie zdjecie:
http://discdog.rajce.idnes.cz/Stromovka_DiscDog_Freestyle_2008_27.7.2008_-_Photo_by_Pes_Jira/

autor: Tomáš Seemann
link do calej galerii gdzie znajduje sie zdjecie: http://www.borderky.cz/PhotoGaleries_08/MR_Frisbee08/Kvalifikace/index.htm

pozdrawiam

Posted

kurcze no to wielka szkoda... :-( ale lepiej go nie przeciazac...

a my juz aktualnie jestesmy nad morzem ;) w Rewie :cool3: dostep do netu troche ograniczony ale pewnie niebaem wrzuce jakies fotki jak zrobie jakies fajne :p stad mamy tylko 27 km do sopotu na zawody ;)i po zawodach znowu tutaj wracamy :p

pozdrawiam

Posted

No trudno, trudno - Hacker ma tak, że jak coś sobie w łape zrobi to potem przez jakiś czas łatwo to wraca - a nadal nie chodzi jeszcze całkiem normalnie - a już z dwa tyg. mineły, więc zero frisbee'owania :-(

Pobytu w Rewie zazdraszczamy! :cool1:

No i czekam na te fotencje!!! :cool3: