Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shangri_la napisał(a):
http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/ARTEMIS/2001447403296662958_rs.jpg
Super :)
A czy w tym przepisie jest też o tym, jak się nauczyć dobrze rzucać bez pomocnika? ;)

• 2 weeks later...
Posted

hejj, dzieki za odwiedzinki :lol:
pare fotek

szalony dobrebirman :evil_lol:

troche sie za bardzo zzumowalo :diabloti:

z nowym kolega Westernem

i jeszcze

i bieg (wiem ze mozna tylko 5 zdjec na post ale trudno mam tylko to jedno jeszcze wiec nie bede pisac specjalnie posta po to by go wstawic)

pozdrawiam

Posted

Mudik napisał(a):
Już? my cała zime? w cavano biegaliśmy.

Pytam czy już - bo był problem z przeszkodami - teren nie ogrodzony, a złomiarze chodzą wszędzie, więc trzeba było chować - a po przeniesieniu się w inne miejsce na stadionie, nie było gdzie je schować (wcześniej było to w zimy agility też się robiło), więc nie agilitowano z przyczyn technicznych, a nie z powodu pory roku ;)

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Pytam czy już - bo był problem z przeszkodami - teren nie ogrodzony, a złomiarze chodzą wszędzie, więc trzeba było chować - a po przeniesieniu się w inne miejsce na stadionie, nie było gdzie je schować (wcześniej było to w zimy agility też się robiło), więc nie agilitowano z przyczyn technicznych, a nie z powodu pory roku ;)

nie wiedziałam!:oops::roll:

Posted

[quote name='Cimi']A jednak się zgłosiłaś :lol:
no ;) bedzie smiesznie :evil_lol:
Mudik- jest tak jak napisala Anza wiec co do agilitowania to agilitujemy w miare mozliwosci bez strefowek- czyli wszystko co da sie upchac do samochodow :cool3: ale mysle ze juz neibawem sie to zmieni :lol:

pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

:multi: jakie ladne fotki, tzn jak ladnie Birnik wyszedl :evil_lol: i te uszy na pierwszym zdjeciu :crazyeye:, wogole to Bira miala caly czas taka podjarke tam ,ze w pierwszy dzien balam sie ja puscic ze poleci do tych dzikow co byly w zagrodzie nieopodal :diabloti:

pozdrawiam