shangri_la Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Anza - no fakt, jest coraz lepiej ( trzy kroczki :0) ) a teraz chcialam wstawic tutaj fotke autorstwa Anzy z niedzielnego klikera ( sorki ale niewytrzymalam, tak mi sie podoba to zdjecie :cool3:) ksztaltowanie koszyczka- tutaj pierwszy raz podniosla :diabloti: dzieki Anza :loveu: i niecierpliwie czekam na reszte :) pozdrawiam Quote
Ewa3 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hehe fajne i te spojrzenie " o to Ci chodzi?":eviltong: Quote
drzalka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Hehe, fajna fotka :loveu::multi::loveu: Quote
Pistacja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Bardzo ładna suczka , i śliczne fotki :) Na pewno będę was odwiedzać ;) Quote
shangri_la Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Pistacja- witaj w galerii a wszystkim dziekuje za odwiedziny :lol: oto filmik z nowej sztuczki ( niewiem jak to nazwac,napewno jakas odmiana cofania) mam nadzieje ze jest to jakis tam poczatek uczenia slalomu to tylu :p- ktory jak nam wyjdzie to chyba ze szczescia zapisze sie wreszcie na jakies seminarium psie :evil_lol: ) oto sztuczka KLIK pozdrawiam Quote
shangri_la Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 nikomu sie nie podoba nowy filmik? :mad: pare fotek w lewo w prawo cd :razz: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ...zdjęcia są bombowe! :loveu: sztuczka z resztą też - zwłaszcza zważając na ostatnie okoliczności :evil_lol: Quote
APSA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Fotki :multi: śliczne :loveu: Jak zaczynałaś uczyć tej sztuczki? Quote
Tośka_m Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Fajowka sztuczka! :cool2: No i zdjęcia też niczego sobie ;) Quote
shangri_la Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Anza- no tak deptanie po lapach cofa psa do poczatku cwiczenia :roll: [quote name='APSA']Jak zaczynałaś uczyć tej sztuczki? ano tak: wszystko naprowadzaniem ( bylo o tyle latwiej ze Bira zna polecenie na obroty- ale w sumie tym sposobem zepsulam sobie obrot w prawo ale nic to). pies w stoj przede mna i tak " klik po naprowadzaniu do pol obrotu- i tu wzmacnialam dosc dluga ta pozycje- tylem do mnie- potem jak pies nie robil obrotu tylko zostawal to naprowadzalam do tylu psa tak, alby przeszedl miedzy moimi nogami- wymagalo to przestawiania wlasmych nog, badzd podnoszenie jednej aby pies trafil(- no i stad to nadepniecie :roll: nieszczesne). smakolyk dostawala najpierw jak cofnela sie tak ze wystawala glowa z przodu ( wtedy klik). potem szybko zamienilam- smakolyk dostawala jak juz sie cofnela cala z glowa i to nie pod nogami ale nad noga ( lewa moja)- zeby wiedziala ze w tym miejscu bedzie smakolyk- no i tutaj juz z gorki- sucz coraz szybciej sie cofala zeby dostac smakolyk nad noga ( widac na filmiku) acha oczywiscie caly czas byl klik w odpowiednim momencie, z ktorego teraz juz zrezygnowalam bo pies juz wie o co chodzi i mamy dodana komende i powoli odstawiam smakol w rece i naprowadzam gestem- teraz cwicze nad zminimalizowaniem gestu no i niebawem przejde do odleglosci z ktorej ma sie obrocic. Justa- ano uszy zawsze wychodza kosmicznie na wietrze Tośka_m- dzieki :lol: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 jeszcze pare fotek wez juz idz z tym aparatem :evil_lol: i na koniec marna jakos ale co za spotkanie- Birnik i wilki- wogole to wygladaly jakby sie bawic chcialy :diabloti: i wachaly sie przez ta krate- tzn tam sa dwie kraty wiec w razie czego i tak by sie nie dosiegly pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 To z wilkami takie małe jest... Poproszę większe! I więcej! :razz: (to w ramach naukowych - żeby obserwować zachowanie wilków, gdy przy ich wybiegu jest pies. Proooooszę!) Quote
Anza&Hacker Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jejku, jejku, jejku... ! :loveu: Szkoda, że nie mam za bardzo czasu - bo bym sobie też tam przy wilkach pochodziła na spacerki, ale jednak to kawał drogi od nas i to miastem, albo tramwajem :-( Quote
shangri_la Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 dzikujemy :lol: krotka seria ipobira :evil_lol: ( i ipokaja) pozdrawiam Quote
shangri_la Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Birnik- lotnik zdjecia autorstwa Marty od Figi dziekujemy :loveu: cd pozdrawiam Quote
Mudik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Na tych pierwszych portretach TAAAKA DUMA! :-) A co do sztuczki też tego próbuję z małym ale na razie z ustawienia psa do mnie tyłem (lekkie maprowadzanie + moja noga nad psem) zobaczymy co dalej wyjdzie .Czasem sam tak robi musze miec tylko szczęście,żeby na to trafić i wyklikać:-D Gratulacje! Quote
shangri_la Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Mudik- no musze odnowic nagranie naszej sztuczki bo mamy juz duze postepy od tamtego filmiku, mam nadizeje ze wy takze wasze sztuczki ponagrywacie :p Marysia_i_gończy- lot tez mi sie podoba wiec wrzucam jeszcze pare lotnikow roznych: lotnik odbija sie od plecow! ( w trakcie opanowywania siebie, psa , dysku, czasu podania komendy itp... wiec jeszcze duuzo pracy z tym bedzie ale najwazniejsze ze nie podchodzi juz do mnie z przodu tylko ladnie skacze,a o dziwo nauczylam tego bez pomocy drugiej osoby- co poczatkowo wydawalo mi sie neimozliwe-ale udalo sie wg przepisu podanego w Moim Psie :cool3: polecam :eviltong: lotnik powraca z dyskiem i uwaga uwaga lotnik odbija sie od nogi :razz: tez w fazie nauki ;) czyli narazie branie z reki (szczurzy ogon the best :D ) dziekuje Marcie za fotki mam nadzieje ze to jeszcez keidys sie uda zgrac :lol: pozdrawiam Quote
Cimi Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/ARTEMIS/2003770937604965187_rs.jpg Super :lol!: Quote
Anza&Hacker Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Suuuper ten loto-Birnik :loveu: ...a przepis w którym numerze jest, marcowym? :razz: Quote
Recommended Posts