shangri_la Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 witajcie :lol: APSA napisał(a):Śliczne zdjęcie tylko jakieś takie, hmmm, geometryczno - trochę nierealne. bo to HDR :cool3: pozdrawiam Quote
BBeta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ciekawe zdjęcie, niebo ładnie wyszło ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 NoNo, ktoś tu się zna na PSuciu zdjęć :evil_lol: Fajny efekt :cool3: Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 oj pogoda chyba szybko się zepsuła, skoro wyszło tylko jedno zdjęcie... :eviltong: pozdrawiam! Kaśka i Hasta Quote
shangri_la Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 pogoda dopisala ale pozniej juz caly czas jechalismy rowerami wiec nie bylo czasu wyjmowac aparatu, zwlaszcza ze mielismy spotkanie np z puszczonym rottweilerem :cool1: i trzeba bylo wiac ( kurde posesja nie ogrodzona i wypadlismy wprost na jego teren jadąc wzdluz rzeki... super po prostu ciesze sie tylko ze to nei byla suka...) tylko kolo zoo wracając, TZ zrobil pare fotek wilkom :cool3: zaraz ich poszukam bo je dostalam ;) pozdrawiam Quote
shangri_la Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 no, wczoraj cos nie moglam zaladowac tych fotek :angryy: ale dzisiaj sie udalo :lol: tak wiec oto wilki z wroclawskiego zoo :loveu: jak w bajce :evil_lol: szkoda tylko ze taki maly teren maja, ale w sumie i tak duzy... fotki autorstwa mojego TZa [SIZE=2]cd :) pozdrawiam Quote
shangri_la Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 cd :lol: 2 wilczki :loveu: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Wrocławskie wilki mają świetne, jak na polskie, warunki! Wybieg duży, urozmaicony, można się w nim zaszyć... Fajne fotki, światło dopisało! Quote
Dinka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cudownne zdjęcia...:beerchug: Ladne wilczki... :klacz: Moja Dinka nienawidzi wychodzić na spacery... Woli robić w domu:):evil_lol: Diabełek... Pozdrawiam: Ania :diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Śliczne zdjęcie Biry - ten klimat :loveu: Wilki są suuuuper :cool1: ...chyba pierwszy raz je widziałam w tą niedziele jak byłam w ZOO - teraz w ogóle ludzi nie było, a zazwyczaj takie tłumy, że wszystkie są pochowane. No, a co do warunków to rzeczywiście fajnie mają jak na warunki w jakich trzymane są zwierzęta z ogrodów zoologicznych :roll: Quote
shangri_la Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 jedna taka mala fotka :evil_lol: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Popieram:loveu:.... ale czemu tylko jedna? :hmmmm: Quote
Marta & Figa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Śliczna Biruchna :) Czekamy na wiecej zdjęć ! ;) Quote
mudiczka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 superzasta "mała fotka" :loveu: a wilki mają najlepszy wybieg w całym zoo. za to reszte powinno sie gruntownie wyremontowac i przedewszystkim powiększyc!!!:angryy: moim zdaniem we wrocławskim zoo zwierzęta są przetrzymywane w strasznych warunkach :-( Quote
shangri_la Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Anza, gassira, Rul, Marta, : Birnik dziekuje za odwiedzinki :cool3: mudiczka- no no i ty tutaj trafilas :lol: po niedzieli mam nadzieje na mnostwo fotek wiesz kogo :loveu: mozesz mi nawet tutaj wkleic jak nie zalozysz wlasnej galerii ale licze na to ze zalozysz :diabloti: alive- no juz wygrzebuje, starocie niestety bo pogoda jaka jest kazdy widzi wiec fotek nowych nie ma ło takie wymysly a to niewiem czy juz wstawialam czy nie... i jeszcze potwor z kością ( bylo w temacie BARF-owym ale nei kazdy tam zaglada wiec wstawiam :eviltong:) tutaj musislam dac b/w bo w kolorze to wygladalo koszmarnie jak z jakiegos horroru pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/sierpien%20wrzesien%202007/birunia%20wakacje%20i%20lasek/img_1781.jpg:cool3: Quote
Ewa3 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 loooo :crazyeye: jaka kosteczka mala:lol: Quote
Mudik Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Super fotka i reszta też,wilki :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozazdrościć talentu no i sprzętu,a co do Biruni i ałego mudika myślę,że się polubią(nie będzie czarny:evil_lol:) a propos u nas w Cavano jest bardzo podobny psiak do Czarnego i tez się nazywa Czarny:lol::lol: Pozdrówka od mudików:multi: Quote
shangri_la Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Mudik'],a co do Biruni i ałego mudika myślę,że się polubią(nie będzie czarny:evil_lol:) no coz musza, w koncu beda razem w klubie cwiczyc, kurcze alez zazdroszcze Magdzie :lol: [quote=Mudik;9078424a propos u nas w Cavano jest bardzo podobny psiak do Czarnego i tez się nazywa Czarny:lol::lol: Pozdrówka od mudików:multi: hehe , dziekujemy :lol: Ewa3- ano taka malootka :cool3: Anza- :p pozdrawiam Quote
Recommended Posts