Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pogoda dopisala ale pozniej juz caly czas jechalismy rowerami wiec nie bylo czasu wyjmowac aparatu, zwlaszcza ze mielismy spotkanie np z puszczonym rottweilerem :cool1: i trzeba bylo wiac ( kurde posesja nie ogrodzona i wypadlismy wprost na jego teren jadąc wzdluz rzeki... super po prostu ciesze sie tylko ze to nei byla suka...) tylko kolo zoo wracając, TZ zrobil pare fotek wilkom :cool3: zaraz ich poszukam bo je dostalam ;)

pozdrawiam

Posted

no, wczoraj cos nie moglam zaladowac tych fotek :angryy:
ale dzisiaj sie udalo :lol:
tak wiec oto wilki z wroclawskiego zoo :loveu:
jak w bajce :evil_lol:

szkoda tylko ze taki maly teren maja, ale w sumie i tak duzy...

fotki autorstwa mojego TZa

[SIZE=2]cd :)
pozdrawiam

Posted

Cudownne zdjęcia...:beerchug: Ladne wilczki...
:klacz:
Moja Dinka nienawidzi wychodzić na spacery... Woli robić w domu:):evil_lol:
Diabełek...

Pozdrawiam: Ania :diabloti:

Posted

Śliczne zdjęcie Biry - ten klimat :loveu:

Wilki są suuuuper :cool1: ...chyba pierwszy raz je widziałam w tą niedziele jak byłam w ZOO - teraz w ogóle ludzi nie było, a zazwyczaj takie tłumy, że wszystkie są pochowane. No, a co do warunków to rzeczywiście fajnie mają jak na warunki w jakich trzymane są zwierzęta z ogrodów zoologicznych :roll:

Posted

superzasta "mała fotka" :loveu:
a wilki mają najlepszy wybieg w całym zoo. za to reszte powinno sie gruntownie wyremontowac i przedewszystkim powiększyc!!!:angryy:
moim zdaniem we wrocławskim zoo zwierzęta są przetrzymywane w strasznych warunkach :-(

Posted

Anza, gassira, Rul, Marta, : Birnik dziekuje za odwiedzinki :cool3:
mudiczka- no no i ty tutaj trafilas :lol: po niedzieli mam nadzieje na mnostwo fotek wiesz kogo :loveu: mozesz mi nawet tutaj wkleic jak nie zalozysz wlasnej galerii ale licze na to ze zalozysz :diabloti:
alive- no juz wygrzebuje, starocie niestety bo pogoda jaka jest kazdy widzi wiec fotek nowych nie ma
ło takie wymysly

a to niewiem czy juz wstawialam czy nie...

i jeszcze potwor z kością ( bylo w temacie BARF-owym ale nei kazdy tam zaglada wiec wstawiam :eviltong:)

tutaj musislam dac b/w bo w kolorze to wygladalo koszmarnie jak z jakiegos horroru

pozdrawiam

Posted

Super fotka i reszta też,wilki :loveu::loveu::loveu::loveu:
Pozazdrościć talentu no i sprzętu,a co do Biruni i ałego mudika myślę,że
się polubią(nie będzie czarny:evil_lol:) a propos u nas w Cavano jest bardzo podobny psiak do Czarnego i tez się nazywa Czarny:lol::lol:
Pozdrówka od mudików:multi:

Posted

[quote name='Mudik'],a co do Biruni i ałego mudika myślę,że
się polubią(nie będzie czarny:evil_lol:)
no coz musza, w koncu beda razem w klubie cwiczyc, kurcze alez zazdroszcze Magdzie :lol:
[quote=Mudik;9078424a propos u nas w Cavano jest bardzo podobny psiak do Czarnego i tez się nazywa Czarny:lol::lol:
Pozdrówka od mudików:multi:
hehe , dziekujemy :lol:
Ewa3- ano taka malootka :cool3:
Anza- :p

pozdrawiam