Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Cuuuudne zdjęcie :loveu:, a tak z ciekawości - jakim aparatem pstryknięte? :cool3:
to TZa aparat - panasonic lumix dmc fz50
ło taki
jak ja robie nim fotki to pozniej juz wogole nie mam ochoty wracac do swojego mikro canona :evil_lol:, ehhh

pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór ;) Kilka fotek Biry widziałam w galerii Hackera i postanowiłam zajrzeć, piękna sunia, świetne zdjęcia :loveu::loveu: :klacz: Będę zaglądać i czekam na nowe fotki, bo coś tu ostatnio pusto ;) Pozdrawiam

Posted

[quote name='drzalka']Witamy, jesteśmy chyba pierwszy raz, ale juz nam się podoba :multi::loveu: Birunia jest śliczna :loveu:
a witamy :lol:

[quote name='drzalka'] Mam pytanko czy szelki Rogza macie L, czy XL ?
Lki

BBeta witam :) ciesze sie ze sie podobaja. a ze pusto, hmmm coz postaram sie zaraz to zmienic :evil_lol:

tak wiec wrzucam zalegle fotki, niektore dosc bardzo zalegle

tutaj z lipca z naszego wypadu nad jezioro ( to zreszta mniej wiecej co byla Marysia z Una jesli ktos z jej galerii pamieta.) ehh jak to dawno bylo ale nic to

tak wiec nad jeziorkiem bylo fajnie

duuzo przeroznych pomostow do łażenia...

złażenia...

sprawdzania...

cd

Posted

Hejo Shangri :lol:

[quote name='shangri_la']
złażenia...

Fiona tak sie kiedys nachylala z pomostu (troszke wiekszego niz ten), bo chciala wejsc do wody ,a nie wiedzialała jak i wkoncu wpadla :evil_lol:

Posted

Cimi- hehe, Birnik dlugo sie zastanawiala czy skoczyc czy nie ale w koncu skoczyla, z wyzszych pomostow to lezie w trzciny i stamtad schodzi bo tam jest nizej i sie przedziera tamtedy do wody :p
[quote name='Kaśka (Hasta)']pies-kameleon :evil_lol:
albo zielony pies nadjeziorny...
albo trzcinacz polski gladkowlosy...
eeee... no nie :diabloti: chociaż kto wie co sie kryje w trzcinach i tym podobnych :eviltong:
chyba za trudna zagadka bo w oddali widac żółty łeb :evil_lol: a wlasciwie jego maly kawalek :razz: czyli BBeta ma racje ze to cos to pies :)
oto labian, który bardzo cierpiał z powodu zabaw na "jego" pomoście :evil_lol:

ale niech was nie zwiedzie mina cierpietnika on tez stamtad wychodzil :lol:
Birunia na wyjezdzie nei byla sama ;) 9 tutaj widac niedowlad ogonka ktory sie przytrafil po wyjsciu z zimnej wody i odpoczynku na upale w pelnym sloncu- musze uwazaac na takie rzeczy nastepnym razem :( )

piekne lasy wkolo jeziorka :loveu: hehe przeswitu nie ma

na polu namiotowym

szczesliwa podrozniczka

cd
pozdrawiam

Posted

Ja przy gończych byłam tylko chwilke przed pokazami - przeszłam w poszukiwaniu kogoś znajomego - ale nikogo takiego nie ujrzałam :roll:

...a szczyl przykuł moją uwagę bo po pierwsze myślałam, że to właśnie Kopov - po drugie był z daleka od innych psiaków, więc było go dobrze widać :loveu:

• 1 month later...
Posted

no troszke tu odswieze bo ostatnio mam dosc malo czasu na wstawianie tutaj fotek, zdjecie cieplutkie bo dzisiejsze ufocone przez TZa :cool3:
trzeba korzystac z pogody ;)

tutaj link do autora :loveu: KLIK

pozdrawiam