Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
...ale masz fajną róznorodność "wodnych" aportów :grins:

bo wiesz no ten tego.. jak ktorys za daleko rzuce to po nim :oops:

Anza&Hacker napisał(a):
Tylko więcej takich zdjęć, a może uwierzymy, że ona pływa! :cool3:

och ty :mad: ona napewno sie w koncu nauczy :diabloti:

Kaśka (Hasta) napisał(a):

fafelki i uszy to najfajniejsze czesci psa! :evil_lol:
no, merdajacy ogon tez jest niczego sobie... :smile:

fafelki :loveu:

pozdrawiam

Posted

Samturia napisał(a):
hej... wpadłam z takim pytnkiem... czym się różni gończy słowacki od polskiego? :)

mozliwosc odpowiedzi pozostawie Gospodarzowi blogu :D
(moze byc problem, bo pisze ze ma kopova, a to przeciez GP :evil_lol:)

a z mojej strony: gdzie sa birsko-wroclawskie zdjecia???!!! :mad:
pozdrawiam :) -Kaska

Posted

[quote name='Samturia']hej... wpadłam z takim pytnkiem... czym się różni gończy słowacki od polskiego? :)

witaj :lol:
odpowiedź kryje sie TU
:evil_lol:
[quote name='mamabazyla']Witajcie dziewczynki!!
Co tu tak cichutko??
Czyżby wczasy jakieś :cool3:

ee tam od razu wczasy, no jakies małe były ;)
[quote name='Kaśka (Hasta)']
mozliwosc odpowiedzi pozostawie Gospodarzowi blogu :-D
(moze byc problem, bo pisze ze ma kopova, a to przeciez GP :evil_lol:)
tjaaaaaaaaaaaa :mad: :evil_lol:
w sumie to przyzwyczaiłam sie juz
[quote name='Kaśka (Hasta)']
a z mojej strony: gdzie sa birsko-wroclawskie zdjecia???!!! :mad:
pozdrawiam :smile: -Kaska
juz juz zaraz daję :cool3:
[quote name='Sznaucerka-Balbina']Witam:multi: Piękna sunia:loveu: Osttatnio zakochałam się w gończych polskich(słowackie są do nich podobne) dzięki Unie od Marysi i wyszukuję te gończe na dgm:cool3:
witajcie :lol:
a teraz pare obiecanych fotek
bo niewiem czy wszycy pamiętaja ale prócz Birki mieszka z nami Tunel- 12letni jamniorek, wyjątkowo był na długim spacerku bo zdrowie mu już nie pozwala na takie wojaże

ale nadal nie odpuszcza i stara sie dotrzymać kroku Birce

co nie zawsze mu wychodzi :diabloti:

pozniej juz wypadł z kadru wiec dalsze foty tylko w statyce :eviltong:

pozdrawiam

Posted

dziekuje za odwiedzinki :lol:
mam 3 filmiki made by TZ
( niestety ich jakosc pozostawia troche do zyczenia- glupi jutub zrobil z moich filmikow d...) coz najwyzej jeszcze poprosze TZa zeby je jakos ulepszyl
tutaj nauki czes dalsza- czyli jakies overy i na koncu flip ( wydaje mi sie porownujac do poprzedniego filmiku z flipem ze Bir sie juz bardzoj okreca ale to chyba jeszcze do toppicu frisbee wstawie tam sie znaja )
][/url]
tutaj widac jak nei zawsze jest super... tzn Bir czasem zupelnei zaskakująco potrafi porzucic frisbee aby... pojsc pokopac :angryy:

pozdrawiam

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Śliczne "do mnie" :loveu: :loveu: :loveu: :klacz: :klacz: :klacz:

dziekuje Marysiu :oops: :lol:
twoja opinia jest dla nas cenna:cool3:
niebawem wstawie nowe chodzenie przy nodze to takze mam nadzieje o opnie ( rowniez te negatywne- bo musze wiedziec co poprawic bo nie jest jeszcze za fajnie tym bardziej ze nadal pracujemy na zarcie w rece :oops: bo inaczej mi suk za bardzo odchodzi od nogi i jeszcze idzie bokiem wiec nadal pracujemy na to nieszczesne ciastko w rece...)

pozdrawiam

Posted

[quote name='Klaudia :-)']śliczne do mnie,frisbee też fajnie,mam tylko pytanie co zrobiłaś jak ona zaczęła kopać zamiast dalej bawić się talerzykiem?
nic :oops: powiedziałam sobie w myslach co nieco :diabloti: i obiecałam ze nastepnym razem skroce czas rzucania o 1/3

EDIT
acha zapomniałam o bonusie dla odwiedzajacych :)
autorstwa TZa

pozdrawiam

Posted

wiesz ja bym ją zabrała z tego kopanka,jakiś prosty rzut,pochwała i dopiero dała jej spokój

ewelinabuck- fotki beda pozniej poniewaz photobucket cos mi nie chce wejsc :roll: buu
pozdrawiam

Posted

w takim razie zrobiłabym tak jak napisałaś z przywiązanie na chwile albo na smycz i koniec spacerku:-) próbowałabym ją nauczyć,że jak się pracuje to się pracuje,a po skończeniu moze pójść kopać czy biegać.

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
w takim razie zrobiłabym tak jak napisałaś z przywiązanie na chwile albo na smycz i koniec spacerku:-) próbowałabym ją nauczyć,że jak się pracuje to się pracuje,a po skończeniu moze pójść kopać czy biegać.

no właśnie z wszystkim tak daje rade ale nei z frisbee . swoja droga to jakby tak zrobić ze w nagrode może iśc pokopać :cool3: ...

pozdrawiam