Kaśka (Hasta) Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 shangri_la napisał(a): fafelki i uszy to najfajniejsze czesci psa! :evil_lol: no, merdajacy ogon tez jest niczego sobie... :) Quote
Anza&Hacker Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ...ale masz fajną róznorodność "wodnych" aportów :grins: Tylko więcej takich zdjęć, a może uwierzymy, że ona pływa! :cool3: Quote
shangri_la Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Anza&Hacker napisał(a):...ale masz fajną róznorodność "wodnych" aportów :grins: bo wiesz no ten tego.. jak ktorys za daleko rzuce to po nim :oops: Anza&Hacker napisał(a): Tylko więcej takich zdjęć, a może uwierzymy, że ona pływa! :cool3: och ty :mad: ona napewno sie w koncu nauczy :diabloti: Kaśka (Hasta) napisał(a): fafelki i uszy to najfajniejsze czesci psa! :evil_lol: no, merdajacy ogon tez jest niczego sobie... :smile: fafelki :loveu: pozdrawiam Quote
Samturia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 hej... wpadłam z takim pytnkiem... czym się różni gończy słowacki od polskiego? :) Quote
bazylowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witajcie dziewczynki!! Co tu tak cichutko?? Czyżby wczasy jakieś :cool3: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Samturia napisał(a):hej... wpadłam z takim pytnkiem... czym się różni gończy słowacki od polskiego? :) mozliwosc odpowiedzi pozostawie Gospodarzowi blogu :D (moze byc problem, bo pisze ze ma kopova, a to przeciez GP :evil_lol:) a z mojej strony: gdzie sa birsko-wroclawskie zdjecia???!!! :mad: pozdrawiam :) -Kaska Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam:multi: Piękna sunia:loveu: Osttatnio zakochałam się w gończych polskich(słowackie są do nich podobne) dzięki Unie od Marysi i wyszukuję te gończe na dgm:cool3: http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/czerwiec%20lipiec%202007/zatoczka/img_1437.jpg Rozwaliła mnie ta fota:loveu: Prawdziwa dama:loveu: Cudo:loveu: Pozdrawiam Oliwia&Balbinka Quote
shangri_la Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Samturia']hej... wpadłam z takim pytnkiem... czym się różni gończy słowacki od polskiego? :) witaj :lol: odpowiedź kryje sie TU :evil_lol: [quote name='mamabazyla']Witajcie dziewczynki!! Co tu tak cichutko?? Czyżby wczasy jakieś :cool3: ee tam od razu wczasy, no jakies małe były ;) [quote name='Kaśka (Hasta)'] mozliwosc odpowiedzi pozostawie Gospodarzowi blogu :-D (moze byc problem, bo pisze ze ma kopova, a to przeciez GP :evil_lol:) tjaaaaaaaaaaaa :mad: :evil_lol: w sumie to przyzwyczaiłam sie juz [quote name='Kaśka (Hasta)'] a z mojej strony: gdzie sa birsko-wroclawskie zdjecia???!!! :mad: pozdrawiam :smile: -Kaska juz juz zaraz daję :cool3: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Witam:multi: Piękna sunia:loveu: Osttatnio zakochałam się w gończych polskich(słowackie są do nich podobne) dzięki Unie od Marysi i wyszukuję te gończe na dgm:cool3: witajcie :lol: a teraz pare obiecanych fotek bo niewiem czy wszycy pamiętaja ale prócz Birki mieszka z nami Tunel- 12letni jamniorek, wyjątkowo był na długim spacerku bo zdrowie mu już nie pozwala na takie wojaże ale nadal nie odpuszcza i stara sie dotrzymać kroku Birce co nie zawsze mu wychodzi :diabloti: pozniej juz wypadł z kadru wiec dalsze foty tylko w statyce :eviltong: pozdrawiam Quote
Jupi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ale śliczne to umaszczenie u gończaka,:loveu: http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/czerwiec%20lipiec%202007/milka2.jpg słodki maluch:loveu: ja na żywo widziałam tylko czarne podpalane Quote
shangri_la Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 czesc dalsza spacerku z Tunelkiem i "działkowiczka" :lol: cd pozdrawiam Quote
shangri_la Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 cd Birnik na działce :cool3: pozdrawiam Quote
ewelinabuck Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 piekna jest ta twoja sunia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olifka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Śliczna suńka :loveu: http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/sierpien%20wrzesien%202007/tunelik%20i%20dzialka/img_1544.jpg Mam ochotę ją za ten jęzor złapać :evil_lol: Quote
shangri_la Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 dziekuje za odwiedzinki :lol: mam 3 filmiki made by TZ ( niestety ich jakosc pozostawia troche do zyczenia- glupi jutub zrobil z moich filmikow d...) coz najwyzej jeszcze poprosze TZa zeby je jakos ulepszyl tutaj nauki czes dalsza- czyli jakies overy i na koncu flip ( wydaje mi sie porownujac do poprzedniego filmiku z flipem ze Bir sie juz bardzoj okreca ale to chyba jeszcze do toppicu frisbee wstawie tam sie znaja ) ][/url] tutaj widac jak nei zawsze jest super... tzn Bir czasem zupelnei zaskakująco potrafi porzucic frisbee aby... pojsc pokopac :angryy: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Śliczne "do mnie" :loveu: :loveu: :loveu: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
shangri_la Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Śliczne "do mnie" :loveu: :loveu: :loveu: :klacz: :klacz: :klacz: dziekuje Marysiu :oops: :lol: twoja opinia jest dla nas cenna:cool3: niebawem wstawie nowe chodzenie przy nodze to takze mam nadzieje o opnie ( rowniez te negatywne- bo musze wiedziec co poprawic bo nie jest jeszcze za fajnie tym bardziej ze nadal pracujemy na zarcie w rece :oops: bo inaczej mi suk za bardzo odchodzi od nogi i jeszcze idzie bokiem wiec nadal pracujemy na to nieszczesne ciastko w rece...) pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 śliczne do mnie,frisbee też fajnie,mam tylko pytanie co zrobiłaś jak ona zaczęła kopać zamiast dalej bawić się talerzykiem? Quote
shangri_la Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 [quote name='Klaudia :-)']śliczne do mnie,frisbee też fajnie,mam tylko pytanie co zrobiłaś jak ona zaczęła kopać zamiast dalej bawić się talerzykiem? nic :oops: powiedziałam sobie w myslach co nieco :diabloti: i obiecałam ze nastepnym razem skroce czas rzucania o 1/3 EDIT acha zapomniałam o bonusie dla odwiedzajacych :) autorstwa TZa pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 wiesz ja bym ją zabrała z tego kopanka,jakiś prosty rzut,pochwała i dopiero dała jej spokój Quote
shangri_la Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 wiesz ja bym ją zabrała z tego kopanka,jakiś prosty rzut,pochwała i dopiero dała jej spokój ewelinabuck- fotki beda pozniej poniewaz photobucket cos mi nie chce wejsc :roll: buu pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 w takim razie zrobiłabym tak jak napisałaś z przywiązanie na chwile albo na smycz i koniec spacerku:-) próbowałabym ją nauczyć,że jak się pracuje to się pracuje,a po skończeniu moze pójść kopać czy biegać. Quote
shangri_la Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Klaudia :-) napisał(a):w takim razie zrobiłabym tak jak napisałaś z przywiązanie na chwile albo na smycz i koniec spacerku:-) próbowałabym ją nauczyć,że jak się pracuje to się pracuje,a po skończeniu moze pójść kopać czy biegać. no właśnie z wszystkim tak daje rade ale nei z frisbee . swoja droga to jakby tak zrobić ze w nagrode może iśc pokopać :cool3: ... pozdrawiam Quote
shangri_la Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 obiecane FOTKI autor- ja autor moj TZ hiena :evil_lol: pozdrawiam Quote
Recommended Posts