Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No no nowy sznurek pasuje do szelkulców jak znalazł :loveu: - a kolorek szelek fakt, faktem nie całkiem pasuje Biriuszowi - ale coś za coś - ja też bym wybrała odblask niż tam jakiś specjalny kolor :lol:

Posted

shangri_la napisał(a):
troche wiecej wiosny (moze ktos wie co to jest? mi to wyglada na małe papryczki :evil_lol:)
Ja wiem, ja wiem! ...ale nie pamiętam... :oops:
Berberis vulgaris
? albo ten drugi, ozdobny

To też znam, to też znam! i też nie pamiętam! :evil_lol: . . . Klon albo jesion

Posted

ale gości :lol: witajcie
ehh rzeczywiście berberys, kurcze a wiedzialam ze skas wiem co to jest, ale skojarzenie z papryczkami odpedzalo inne mozliwosci :evil_lol:
jeszcze posiadam takie aktualne foto z tamtego spacerku , wystawowe :diabloti: hehe tylko dlaczego moj pies tak na wystawie nie stoi :angryy:

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
hehe tylko dlaczego moj pies tak na wystawie nie stoi :angryy:
To Ty nie wiesz?! :-o
Przecież wszyscy wiedzą, że psy z natury są wredne, krnąbrne i tylko myślą co by nam zrobić na złość! :diabloti:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
To Ty nie wiesz?! :-o
Przecież wszyscy wiedzą, że psy z natury są wredne, krnąbrne i tylko myślą co by nam zrobić na złość! :diabloti:

a na Dogo cały czas mówią, że psy nie są złośliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Anza , mila_2 - :evil_lol:

a teraz zaległe fotki nawet nie pamietam kiedy robione, w kazdym razie inspirowane tym numerem Mojego Psa, w ktorym Una Marysi skacze przez rozne takie w parku :evil_lol:
ale najpierw
zdobywcy placyku zabaw :

tak wiec jak juz pisalam skad inspiracja to teraz foto ( jakosc nie ta i wogole ale JEST :eviltong:), najlepsze tu sa "królicze nóżki" :cool3:

a teraz drugie, którego wogóle nie powinnam tutaj pokazywać ze względu na fatalna jakość ale... TA MINA :stupid: pt" oooo widzialas, przeskoczylam:ylsuper:" ( dodam, że tu akurat osoba fotografujaca nie bylam ja wiec suk nie patrzy w obiektyw tylko z tym wspanialym wyrazem na mnie :p ) no i wyraz pysia tego konika ktory wyglada jakby myslal: co ten durnowaty pies wyprawia :evil_lol: ja normalnie pękam ze śmiechu jak na to patrze :eviltong:

a na koniec coś ładnego żeby nie było :p

pozdrawiam

Posted

no co ty naprawde bedziecie :cool3: :lol: ?
ja juz dzwonilam i jeszcze sie zastanawiam bo niewiem jak z kasa i wogole, tam jest tylko 10 miejsc a ja nie jestem w stanie tak szybko sie zdecydowac, i mam dostac info na maila jak juz sie miejsca beda konczyc i wtedy sie zapisze albo nie :diabloti:.
a poki co jestem chora :roll:

pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']ale gości :lol: witajcie
ehh rzeczywiście berberys, kurcze a wiedzialam ze skas wiem co to jest, ale skojarzenie z papryczkami odpedzalo inne mozliwosci :evil_lol:
jeszcze posiadam takie aktualne foto z tamtego spacerku , wystawowe :diabloti: hehe tylko dlaczego moj pies tak na wystawie nie stoi :angryy:

pozdrawiam
Hej!

Achhh cóż za piękność:loveu:Aiszmanior nasz wspanialy tez na wystawach stoi jak łosiek skonczony:evil_lol:

Posted

shangri_la napisał(a):
no co ty naprawde bedziecie :cool3: :lol: ?

No, będizemy, będziemy :lol: i jeszcze od nas AST, belg i border :lol:, hehe :lol:.
To zapisuj się, zapisuj się :eviltong:.

Posted

jednak nie jedziemy :-( nie dam rady z kasa, bo juz tak kupilam 2 dyski frisbee jutro odbieram kolejne dwa :cool3: no a dzisiaj przyszla paczka :evil_lol:, ehh wszystko dla psa, tak wiec wydatki psie na razie mam juz zakonczone. acha no i jeszcze wystawa za dwa tygodnie juz tez oplacona i za treningi agility kwietniowe mam zamiar zaplacic wiec juz wogole nie wiem jak to zrobie
a w paczce byla nowa obrozka i smyczka :loveu:

i jeszcze takie cos zrobilam i tutaj mam prosbe- czy ktos wie co to jest za drzewo? bo dotknelam tego paluchem i mi wyskoczyly straszne bąble, a ja mam problemy alergiczne z rekami i moze to bylby przelom jakby sie okazalo ze na to jestem uczulona
oto winowajca :diabloti:

pozdrawiam

Posted

fju, fju - jaka elegantka:):)

btw. jeśli to nie tajemnic zdradź firmę, cenę i sklep gdzie nowe ubranko kupowałaś - ja się przymierzam do nowej obroży - jednak myślę o skórzanej, podfilcowanej...jakoś parciane, czy materiałowe do tej pory się u nas nie sprawdziły - Beta obroże po prostu gubiła:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='mila_2']fju, fju - jaka elegantka:):) :evil_lol:

[quote name='mila_2'] btw. jeśli to nie tajemnic zdradź firmę, cenę i sklep gdzie nowe ubranko kupowałaś - ja się przymierzam do nowej obroży - jednak myślę o skórzanej, podfilcowanej...jakoś parciane, czy materiałowe do tej pory się u nas nie sprawdziły - Beta obroże po prostu gubiła:razz::razz::razz:
zakupilam o tutajwysylka 5 zl. ale hmmm to jest w sumie tez parciany komplet ;)
ale jak co to poecam TEN WATEK jest tu chyba o wszystkich firmach obrozy, smyczy itp :cool3:

pozdrawiam

Posted

znam ten wątek - tylko brakuje czasu żeby go dokładnie przestudiować - a co do matriałowych obroży mam wysokie wymagania:eviltong::eviltong::eviltong: zresztą jak i do skórzanych - tylko skórzanym łatwiej je spełnić...obroża na klipsa by mi się przydała, bo opanować Młodą po powrocie z pracy w celu założyć jej obroży to nielada sztuka;)

Posted

[quote name='shangri_la']

Wygląda baaaaardzo znajomo :lol: :evil_lol: :lol: a minka super :roflt:

[quote name='shangri_la']a teraz zaległe fotki nawet nie pamietam kiedy robione, w kazdym razie inspirowane tym numerem Mojego Psa, w ktorym Una Marysi skacze przez rozne takie w parku :evil_lol:

Fotek z placu zabaw Mój Pies nie wziął (ze względu na mamuśki) ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

nowe fotki, dzisiejsze, Birnokowi sie łapka zrosła więc udałyśmy się na jakieś małe ćwiczenia :p , profilaktycznie jeszcze z bandażem . ale postepy są. Birnik robi 8 tyczek ( i Kaj również :p ) czasami sie myli przy ostatniej ale jest to mały odsetek tych błędów, zreszta Magdy współlokatorki były z nami wiec mamy dużo fotek no i filmiki, które niestety będzie mi musiał TZ obrobić, ale jak tylko to zrobi to wstawię.
slalomiki

i na drugą ręke ( żeby nei było, ale neistety gorzej idzie :cool1:)

pozdrawiam

Posted

tak oto Birjuszek sie zmęczył tym slalomikiem, bo właściwie to nawet piłki nie było bo to za duże prędkości- hamowanie itp. poki co nei przesadzamy, jak strup odpadnie SAM do końca to będzie piłka :evil_lol:
[SIZE=2]
a tu jeszcze Magda z Kajem i zawrotna prędkość :cool3:

no i gwiazda nauki- Kajosz :p

pozdrawiam