gonek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 O jak ładnie kolorowo :loveu: A czemu Bira olinkowana? już doczytałam że cieczkowa Quote
Anza&Hacker Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 No no nowy sznurek pasuje do szelkulców jak znalazł :loveu: - a kolorek szelek fakt, faktem nie całkiem pasuje Biriuszowi - ale coś za coś - ja też bym wybrała odblask niż tam jakiś specjalny kolor :lol: Quote
APSA Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 shangri_la napisał(a):troche wiecej wiosny (moze ktos wie co to jest? mi to wyglada na małe papryczki :evil_lol:) Ja wiem, ja wiem! ...ale nie pamiętam... :oops: Berberis vulgaris? albo ten drugi, ozdobny To też znam, to też znam! i też nie pamiętam! :evil_lol: . . . Klon albo jesion Quote
shangri_la Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 ale gości :lol: witajcie ehh rzeczywiście berberys, kurcze a wiedzialam ze skas wiem co to jest, ale skojarzenie z papryczkami odpedzalo inne mozliwosci :evil_lol: jeszcze posiadam takie aktualne foto z tamtego spacerku , wystawowe :diabloti: hehe tylko dlaczego moj pies tak na wystawie nie stoi :angryy: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 shangri_la napisał(a): hehe tylko dlaczego moj pies tak na wystawie nie stoi :angryy:To Ty nie wiesz?! :-o Przecież wszyscy wiedzą, że psy z natury są wredne, krnąbrne i tylko myślą co by nam zrobić na złość! :diabloti: Quote
mila_2 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Anza&Hacker napisał(a):To Ty nie wiesz?! :-o Przecież wszyscy wiedzą, że psy z natury są wredne, krnąbrne i tylko myślą co by nam zrobić na złość! :diabloti: a na Dogo cały czas mówią, że psy nie są złośliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shangri_la Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Anza , mila_2 - :evil_lol: a teraz zaległe fotki nawet nie pamietam kiedy robione, w kazdym razie inspirowane tym numerem Mojego Psa, w ktorym Una Marysi skacze przez rozne takie w parku :evil_lol: ale najpierw zdobywcy placyku zabaw : tak wiec jak juz pisalam skad inspiracja to teraz foto ( jakosc nie ta i wogole ale JEST :eviltong:), najlepsze tu sa "królicze nóżki" :cool3: a teraz drugie, którego wogóle nie powinnam tutaj pokazywać ze względu na fatalna jakość ale... TA MINA :stupid: pt" oooo widzialas, przeskoczylam:ylsuper:" ( dodam, że tu akurat osoba fotografujaca nie bylam ja wiec suk nie patrzy w obiektyw tylko z tym wspanialym wyrazem na mnie :p ) no i wyraz pysia tego konika ktory wyglada jakby myslal: co ten durnowaty pies wyprawia :evil_lol: ja normalnie pękam ze śmiechu jak na to patrze :eviltong: a na koniec coś ładnego żeby nie było :p pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No, no ostanie dwie foty po prostu CUUUDO!!! :loveu: Quote
Cimi Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 będziecie :cool3:? http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57177 my będziemy :lol!: Quote
shangri_la Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 no co ty naprawde bedziecie :cool3: :lol: ? ja juz dzwonilam i jeszcze sie zastanawiam bo niewiem jak z kasa i wogole, tam jest tylko 10 miejsc a ja nie jestem w stanie tak szybko sie zdecydowac, i mam dostac info na maila jak juz sie miejsca beda konczyc i wtedy sie zapisze albo nie :diabloti:. a poki co jestem chora :roll: pozdrawiam Quote
asiunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='shangri_la']ale gości :lol: witajcie ehh rzeczywiście berberys, kurcze a wiedzialam ze skas wiem co to jest, ale skojarzenie z papryczkami odpedzalo inne mozliwosci :evil_lol: jeszcze posiadam takie aktualne foto z tamtego spacerku , wystawowe :diabloti: hehe tylko dlaczego moj pies tak na wystawie nie stoi :angryy: pozdrawiam Hej! Achhh cóż za piękność:loveu:Aiszmanior nasz wspanialy tez na wystawach stoi jak łosiek skonczony:evil_lol: Quote
Cimi Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 shangri_la napisał(a):no co ty naprawde bedziecie :cool3: :lol: ? No, będizemy, będziemy :lol: i jeszcze od nas AST, belg i border :lol:, hehe :lol:. To zapisuj się, zapisuj się :eviltong:. Quote
shangri_la Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 jednak nie jedziemy :-( nie dam rady z kasa, bo juz tak kupilam 2 dyski frisbee jutro odbieram kolejne dwa :cool3: no a dzisiaj przyszla paczka :evil_lol:, ehh wszystko dla psa, tak wiec wydatki psie na razie mam juz zakonczone. acha no i jeszcze wystawa za dwa tygodnie juz tez oplacona i za treningi agility kwietniowe mam zamiar zaplacic wiec juz wogole nie wiem jak to zrobie a w paczce byla nowa obrozka i smyczka :loveu: i jeszcze takie cos zrobilam i tutaj mam prosbe- czy ktos wie co to jest za drzewo? bo dotknelam tego paluchem i mi wyskoczyly straszne bąble, a ja mam problemy alergiczne z rekami i moze to bylby przelom jakby sie okazalo ze na to jestem uczulona oto winowajca :diabloti: pozdrawiam Quote
mila_2 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 fju, fju - jaka elegantka:):) btw. jeśli to nie tajemnic zdradź firmę, cenę i sklep gdzie nowe ubranko kupowałaś - ja się przymierzam do nowej obroży - jednak myślę o skórzanej, podfilcowanej...jakoś parciane, czy materiałowe do tej pory się u nas nie sprawdziły - Beta obroże po prostu gubiła:razz::razz::razz: Quote
shangri_la Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='mila_2']fju, fju - jaka elegantka:):) :evil_lol: [quote name='mila_2'] btw. jeśli to nie tajemnic zdradź firmę, cenę i sklep gdzie nowe ubranko kupowałaś - ja się przymierzam do nowej obroży - jednak myślę o skórzanej, podfilcowanej...jakoś parciane, czy materiałowe do tej pory się u nas nie sprawdziły - Beta obroże po prostu gubiła:razz::razz::razz: zakupilam o tutajwysylka 5 zl. ale hmmm to jest w sumie tez parciany komplet ;) ale jak co to poecam TEN WATEK jest tu chyba o wszystkich firmach obrozy, smyczy itp :cool3: pozdrawiam Quote
mila_2 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 znam ten wątek - tylko brakuje czasu żeby go dokładnie przestudiować - a co do matriałowych obroży mam wysokie wymagania:eviltong::eviltong::eviltong: zresztą jak i do skórzanych - tylko skórzanym łatwiej je spełnić...obroża na klipsa by mi się przydała, bo opanować Młodą po powrocie z pracy w celu założyć jej obroży to nielada sztuka;) Quote
Madzik93 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 / Post usunięty / / Życzenia składamy wyłącznie w tym wątku / Quote
Tośka_m Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 :roflt: normalnie padłam z radości :roflt: Wiosenne badylki są śliczne :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='shangri_la'] Wygląda baaaaardzo znajomo :lol: :evil_lol: :lol: a minka super :roflt: [quote name='shangri_la']a teraz zaległe fotki nawet nie pamietam kiedy robione, w kazdym razie inspirowane tym numerem Mojego Psa, w ktorym Una Marysi skacze przez rozne takie w parku :evil_lol: Fotek z placu zabaw Mój Pies nie wziął (ze względu na mamuśki) ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
shangri_la Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 nowe fotki, dzisiejsze, Birnokowi sie łapka zrosła więc udałyśmy się na jakieś małe ćwiczenia :p , profilaktycznie jeszcze z bandażem . ale postepy są. Birnik robi 8 tyczek ( i Kaj również :p ) czasami sie myli przy ostatniej ale jest to mały odsetek tych błędów, zreszta Magdy współlokatorki były z nami wiec mamy dużo fotek no i filmiki, które niestety będzie mi musiał TZ obrobić, ale jak tylko to zrobi to wstawię. slalomiki i na drugą ręke ( żeby nei było, ale neistety gorzej idzie :cool1:) pozdrawiam Quote
shangri_la Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 tak oto Birjuszek sie zmęczył tym slalomikiem, bo właściwie to nawet piłki nie było bo to za duże prędkości- hamowanie itp. poki co nei przesadzamy, jak strup odpadnie SAM do końca to będzie piłka :evil_lol: [SIZE=2] a tu jeszcze Magda z Kajem i zawrotna prędkość :cool3: no i gwiazda nauki- Kajosz :p pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Suuuuper Birjusz ćwiczy :loveu: - widze prywatny zestaw tyczek :cool3: ...a my dopiero musimy sobie tyczątka do nauki skombinować... ale to chyba po obozie :roll: Quote
gochgoch Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 no no...jakieś nowe konkurencje... agility na placach zabaw.... też to ćwiczymy! fajny sport!:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts