shangri_la Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Kiara']Piekne zdjatka :) Moge poprzerzucac na belgowe forum?? ;> witam, dziekuje, a przerzucaj :evil_lol: :lol: Klaudia :-) oj tak dozie byly extra, szkoda , żemoja sucz taka nieuprzejma i je obszczekała a potem uciekła :mad: mila_2 witaj :lol: mamabazyla hehe rzeczywiście jak krówki ;) pozdrawiam Quote
shangri_la Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 troche fotek oto zawodnicy :eviltong: a oto mini toruś za radą Marysi rozstawiam tyczki i suk super zaczyna robić :p to my a tu sam Bir hopsy pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 O rany!! Mam tyle wrażeń, że musze je zebrać w punkty ;) 1. Super zawodnicy :loveu: 2. Super torek - poczułam się swojsko, mamy identyczne hopki :cool3: 3. Fajny toczek :p :loveu: 4. Slalom - widzę, że wybrałyście Jedynie Słuszną Metodę :evil_lol: Uwagi - teraz już nie zmieniaj metod, robisz jedną, rób dobrze :lol: Szybciej! Widzę, że ledwie spacerkiem idziesz :mad: Z mojej obserwacji wynika, że pies fajniej łapie rytm na większej ilości tyczek. Ale jak się nie ma co się lubi... :lol: Pozdrawiam cieplutko mojego ulubionego kopova! Marysia i Una Quote
shangri_la Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']O rany!! Mam tyle wrażeń, że musze je zebrać w punkty ;) 1. Super zawodnicy :loveu: 2. Super torek - poczułam się swojsko, mamy identyczne hopki :cool3: 3. Fajny toczek :p :loveu: 4. Slalom - widzę, że wybrałyście Jedynie Słuszną Metodę :evil_lol: Uwagi - teraz już nie zmieniaj metod, robisz jedną, rób dobrze :lol: Szybciej! Widzę, że ledwie spacerkiem idziesz :mad: Z mojej obserwacji wynika, że pies fajniej łapie rytm na większej ilości tyczek. Ale jak się nie ma co się lubi... :lol: Pozdrawiam cieplutko mojego ulubionego kopova! Marysia i Una ad 1 :evil_lol: ad 2 - taa tylko ze juz jakis "przechodny" pies nam obsikał tunel :mad: ad 3 a wiesz to tak dla bezpieczenstwa :evil_lol: to nie toczek, tylko moja wełniania czapa z daszkiem, tyle ze od tych "szaleństw" spacerowych sie zdeczka zsunęła z głowy :diabloti: [SIZE=2]ad 4 jak biegne szybciej to sie suk jeszcze myli, i szczerze to neiwiem co z tym począć :shake: ad uwagi to nasze 3cie wyjscie od kiedy wogole zakumała o co chodzi :eviltong: ale sporobujemy z wieksza iloscia i sie zobaczy :diabloti: spacerkiem spacerkiem :mad: :evil_lol: Bir zdecydowanie lubi najbardziej hopki jakby ktos niedowidział to mina świra w większym wydaniu :eviltong: pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 super foteczki:-) fajny torek:-) a jeżeli zaczyna mylić tyczki to może warto ustawić np.2-3 i pracować nad prędkością,a dopiero dostawiać kolejne albo mozecie stopniowo zwiększać tempo,wydaje mi się,że lepiej od razu robić szybko,bo inaczej pies się przyzwyczai do wolnego tempa i trudniej przyspieszyć Quote
shangri_la Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 witaj Klaudia :lol: ok nastepnym razem bedziemy probowac szybciej i wiecej tyczek :p za pomnialam tu wlepic pierwsze (procz słońca i ciepła na dworze) oznaki wiosny i jeszcze co robi Zbirzec jak nie ćwiczymy- szczeka z wyrzutem :evil_lol: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jaki piękny hopkowy uśmiech Birowy :loveu: Oznaki wiosny bardzo mile widziane, proszę o więcej! :lol: Quote
AgaiPhara Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='shangri_la'] oto zawodnicy :eviltong: Jeju, ale się uśmiałam :loveu: Mina Biry pt "Ładnie.. myśli, że nie widzę, że slalom jest węziej.." A torek :cool2: Quote
shangri_la Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='AgaiPhara']Jeju, ale się uśmiałam :loveu: Mina Biry pt "Ładnie.. myśli, że nie widzę, że slalom jest węziej.." dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ona rzeczywiscie tak wyglada i w sumie pasuje to do jej zachowania :diabloti: [SIZE=2]pare zdjęć z wczorajszego spacerku najpierw troche zabawy z Kajem i Miśkiem, który to sie przyplątał na chwilke - nie cierpie robic zdjec czarnym psom wrrr ale suk jak juz widzi ze sie cos rozklada to nie daje spokoju :razz: ;) tak więc kolejne ćwiczenia, pierwszy raz 6 tyczek :P w prawo w lewo [SIZE=1](haha niemoge z tych moich rak usilnie probuje wskazac kierunek a ona i tak nie patrzy :diabloti: ) pozowanie z jezorkiem skok i Kaju pozdrawiam Quote
Madzik93 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale ślicznie:loveu: Nie dosc ze wystawiła jęzorek to jeszcze łapeczke podniosła. No superowa focia. Pozdrowionka dla Ciebie i miziania dla Biry. Zapraszamy do naszej galerii:D Quote
Cimi Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Zgłaszam swoją obecność, żeby nie było :eviltong: :lol: Quote
bazylowa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [CENTER]WIĘCEJ WIĘCEJ WIĘCEJ!!!!! :diabloti: [/CENTER] Quote
Anza&Hacker Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 AgaiPhara napisał(a):Jeju, ale się uśmiałam :loveu: Mina Biry pt "Ładnie.. myśli, że nie widzę, że slalom jest węziej.." To ja dopiero sie uśmialam, jak przeczytałam Twojego posta!!! :roflt: Zdjęcia wiosenne i wszystkie z agilitowego torka są naprawde świetne! :cool1: Quote
shangri_la Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Madzik13 hehe bo zapewne juz startowala zeby podejsc ale ten jezyk to neiwiem :lol: Cimi no teraz to widze ze nas tu wspierasz :p mamabazyla wiecej nie ma i nie bedzie bo: 1. CIECZKA 2. pogoda 3. ostatnio niedomagam moze innym razem :evil_lol: Anza&Hacker jej jak ja tesknie za agilitowym torkiem :loveu: asiunia dziekuje :lol: pozdrawiam wszystkich i informuje ze nowe fotki beda jak sie skonczy cieczka :p Quote
asiunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 shangri_la napisał(a): pozdrawiam wszystkich i informuje ze nowe fotki beda jak sie skonczy cieczka :p Hej! Czekamy z niecierpliwoscia:evil_lol: Quote
shangri_la Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 asiunia- no jeszcze z przynajmniej tydzień :roll: [quote name='Cimi']Fiona też ma cieczkę :lol: heh to sie dobrały dziewczyny :evil_lol: ja mam nadzieje ze ta cieczka bedzie krotka juz ma ja 12 dzien uffffffffff, najgorsze ze chcialam ja w domu czegos nauczyc , pobawic sie klikerem a tu pies totalnie znudzony, wszystkie komendy robi od niechcenia ehh nie lubie cieczek :diabloti: pozdrawiam Quote
Cimi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Fiona, ma już chyba tydzień.. zresztą to prawie 3 letnia suka, która ma 3 cieczkę dopiero :lol:. Druga cieczka trwała 2 tygodnie :lol:. Aktualnie nie chciało jej się biegać za piłką a to dziwne :cool3:, no ale tłumaczę to sobie pogodą, bo wiatr był, padał deszcze i jeszcze kałuże i błotko :cool3:.. może to dlatego :lol:. Oczywiście polecania całkiem dobrze wykonuje, ale ostatnio nie mogłyśmy się porozumieć z koziołkiem, chyba muszę kupić nowy gappayowski, może ten będzie lepszy :cool3:. Quote
shangri_la Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 tak dzis pieknie ze postanowiłam z Birem zrobic jakis mały poranny rowerowy spacer w poszukiwaniu wiosny :diabloti:, w sumie to juz chyba koniec tej cieczki bo spotkalysmy 2 psy i one tylko powachały i sobie poszly wiec bardzo mnie to cieszy ale suczy i tak jeszcze nie puszczam ze smyczy, bo moze jej sie jakis kawaler spodoba jednak i co wtedy :p, wiec sucz w przerwach jezdzenia byla na swojej super- różowej lince :diabloti: tak wiec pogoda bardzo dziś dopisała portrecik lekko znudzony kopanie doła oczywiście ( godny uwagi na tej focie jest kieł wystający z gęby nadający Birze wyraz wyjątkowo debilny ) wiosenne zwisy :evil_lol: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Do pysia jej w tych szelkach :loveu: Zwis bardzo wiosenny :) :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Klaudia :-) Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 śliczny portrecik i jakie ładne szeleczki Quote
Anza&Hacker Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Piękne te wiosenne zwisy! :loveu: ...a i Bir nie bzidszy :lol: Quote
shangri_la Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no patrzcie a mi sie niezbyt te szelki podobaja jesli chodzi o kolor ( bo ja wogole nie przepadam za niebieskim) a kupilam je bo jako jedyne byly odblaskowe :evil_lol: ehh wogole oczywiscie jestem chora, hmm w sumie to neiwiem jak mozna sie rozchorowac w taka pogode.. cóż .. super po prostu :shake: ale mam jeszcze wczorajszych fotek kilka :lol: sprawdzanie troche wiecej wiosny (moze ktos wie co to jest? mi to wyglada na małe papryczki :evil_lol:) i 2 fotki z nowym sznurem :loveu: hehe pasuje do szelek :] pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 shangri_la napisał(a): (moze ktos wie co to jest? mi to wyglada na małe papryczki :evil_lol:) A nie berberys przypadkiem? :stupid: Quote
Recommended Posts