shangri_la Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='AgaiPhara']mam filmik i trzy problemy: 1. jak go wypionować (bo kręcony był "komórka w poziomie") 2. jak zapisać format 3gp na avi lub cokolwiek innego, ale popularnego 3. jak wyciąć zbędną końcówkę, która pokazuje trawkę i nic więcej myślę, że z tymi pytaniami to do Anzy sie lepiej zwrócic bo ja to ten tego nie umim takich rzeczy robić ( ale moze kiedys sie naucze :eviltong: ) [quote name='AgaiPhara'] ciężko by było filmować aparatem, którego nie można utrzymać w jednej dłoni ;) trzeba koniecznie zatrudnic pomocnika :evil_lol: :multi: a w ramach napisania postu załączam takie oto różne:eviltong: makra pozdrawiam Quote
gonek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='shangri_la']gonek - i co byliście? :shake: ale może w następny weekend odwiedzimy wilczki :-) Ale ten twój Tunelik ma zbójecką facjatę :evil_lol: Quote
Cimi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='shangri_la']Cimi- dziekuje :lol: widze, że juz sie poprawiacie z obecnościa :p :multi: No jasna, a jakby inaczej :lol: :eviltong:. Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witajcie ;) Świetne filmiki ;) Quote
shangri_la Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 a w niedziele było tak pięknie... ( foto by TZ ) tak sie patrzy na pania i zdecydowany HIT pozdrawiam Quote
AgaiPhara Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='shangri_la']myślę, że z tymi pytaniami to do Anzy sie lepiej zwrócic bo ja to ten tego nie umim takich rzeczy robić ( ale moze kiedys sie naucze :eviltong: ) trochę edukacji jeszcze nikomu nie zaszkodziło - i wszytkie 3 problemy rozwiązane ;) Tym sposobem mamy w galerii pierwszy filmik (huhu) Napisał AgaiPhara ciężko by było filmować aparatem, którego nie można utrzymać w jednej dłoni ;-) [quote name='shangri_la'] trzeba koniecznie zatrudnic pomocnika :evil_lol: :multi: ..dlatego aparat nie ma takiej funkcji :evil_lol: Quote
shangri_la Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 AgaiPhara- własnie ogladalam wasz filmik- super :lol: Klaudia- :lol: potwór patykowy gryzła gryzła.. i przegryzła :evil_lol: wrrr czemu stwór tak koziołka nie trzyma :diabloti: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 i jeszcze tak sie patrzy na pania, lekko znudzenie a tak jak sie mysli,że sie cos dostanie :evil_lol: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hihihihihihi jęzor ma jak mrówkojad :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='shangri_la'] tak sie patrzy na pania UWIELBIAM takie fotki :loveu: Cudowne tereny, woda, piękny pies, dobry fotograf = rewelacyjne zdjęcie, a to zdjęcia właśnie takie jest. A w dodatku ja mam zboczenie na punkcie łebka ułożonego tak właśnie jak zrobiło to Birzysko :loveu: Jeszcze ta trawa w pęknięciach skały... łaaaaaaaa... :loveu: Odpłynęłam ;) [quote name='shangri_la'] i zdecydowany HIT Cóż za spojrzenie :evil_lol: Quote
shangri_la Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 mamabazyla- bo to tajkie mrówniczek jest mały :evil_lol: :: FiGa :: dziekuje, TZ napewno sie ucieszy ze sie jego foty podobaja :lol: a mi sie zapodział jeszcze taki filmik, ze zmian pozycji. z siad na waruj i na stój. a właściwie to jest to siadwarujstój pozdrawiam Quote
AgaiPhara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 cześć dziewczyny :lol: kurcze, głosu nie ma u mnie na Waszym fajnym filmiku (pilnujcie tylnej łapki, co się rusza przy "stój" :cool3: ) a kiedy zdjęcia????? :diabloti: Quote
nathaniel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Zaczynam wątpić, czy nam kiedykolwiek uda sie wyćwiczyć komendy z PT ... Quote
shangri_la Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 cześć dziewczyny :lol: kurcze, głosu nie ma u mnie na Waszym fajnym filmiku (pilnujcie tylnej łapki, co się rusza przy "stój" :cool3: ) a kiedy zdjęcia????? :diabloti: staramy sie pilnować łapki, a co do głosu to go nie ma :evil_lol:, bo i tak ucze na optyczne komendy prawie wszystkiego a na filmiku zawsze sie gdzies natną jakies rozmowy z fotografem- kamerzystą typu "juz"?- "nie jeszcze chwile" itp tak wiec wogole nie ma glosu :eviltong: pozdrawiam Quote
nathaniel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja nie widzę problemu z łapą- ...chyba muszę iść do okulisty. Quote
shangri_la Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 nathaniel- :lol: [quote name='AgaiPhara'] a kiedy zdjęcia????? :diabloti: oto kret kret bardzo dużo kopał czsami tylko patrzył czy nadal jesteśmy tam gdzie byliśmy i nadal sprawdzał swoja nowa nore i strasznie sie nameczyl ale ogólny bilans na plus = zadowolony, zmęczony, uśmiechnięty pies :razz: o pozdrawiam Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czy fotki były robione dziś? Piekna macie pogode :loveu: Pierwsza fotka w trawie b mi się podoba, Bira wygląda na niej jak jamnik ;) Quote
Rul Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 prześliczne, najładniejsze :loveu: tu wygląda jakby się przed nią wrota niebios otworzyły :P... Quote
shangri_la Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 troche fotek bo coś sie ostatnio zapuściła ta galeria :evil_lol: ehh ładna opgoda jużsie robi psiaki szczesliwe :cool3: można kopać doły pic z kałuzy :eviltong: spotkać 3 dogi :lol: hehe ale moj pies oczywiscie narobił paniki bo takie duuuuże psy i jeszcze jakby tego było mało to 3 :diabloti: i jeszcze Kaj wystawowo :eviltong: pozdrawiam Quote
bazylowa Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Hihihihihih jak na pastwisku. Krówki muuuu :loveu: Quote
Kiara Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Piekne zdjatka :) Moge poprzerzucac na belgowe forum?? ;> Quote
Recommended Posts