shangri_la Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 cos wszyscy zapomnieli o Biruni, alez spadla ta galeria, trzeba szybko nadrobic :lol: co prawda mundial sie juz skonczyl ale: sportowa suka: troche zabraklo do zlapania :razz: pozniej wrzuce z dzisiejszego plywania:mdrmed: Quote
Patikujek Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Słodka Birunia jak zawsze a jakiego fajowego kolege sobie znalazła:) Quote
shangri_la Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 znalezlismy taka super plazyczke przy rzece, trzeba bylo wyprobowac: :evil_lol:"prawie jak nad morzem":evil_lol: byly patyczki: bylo otrzepywanie: nawet w wodzie :eviltong: cdn Quote
shangri_la Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 cd pedzenie po wodzie bylo kopanie: drapanie: a nawet "prawie" plywanie- idzie po dnie- jak zwykle:roll: ale raz poplynela :cool3: tak sie oplulam: Quote
shangri_la Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 cd ale ogolnie bylo super:lol: Patikujek_zabrze : dziekujemy za odwiedziny. to ON nas znalazl.. w niecnych zamiarach:evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 shangri_la napisał(a): a nawet "prawie" plywanie- idzie po dnie- jak zwykle:roll: ale raz poplynela :cool3: niemożliwe ;) gdzie Odra jest tak płytka? shangri_la napisał(a): tak sie oplulam: śliczne zdjęcie Quote
Marysia_i_gończy Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 alive napisał(a):Śliczna panienka!!!! :loveu: polująca? alive nie czytałaś topiku :eviltong: Witaj shangri!! Cieszę się bardzo z kolejnej gończej galerii!! :loveu: Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Quote
shangri_la Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 KaRa_TC- dziekujemy za wizyte alive- nie, nie polujemy, choc po postach Tośki moze pojdziemy na "sprawdzenie ", ale jeszcze nie jestem do konca przekonana [quote name='AgaiPhara'] niemożliwe ;) gdzie Odra jest tak płytka? na Bartoszowicach :cool3:, ale to tylko okazjonalnie, niebawem moze znowu byc gleboko Marysia_i_gończy- bardzo dziekujemy za odwiedziny, zapraszamy ponownie :evil_lol: a jutro jak nie bedzie wialo to moze sprobujemy z Bira wystartowac w dog chow disc cup w tej konkurencji dla max poczatkujacych, nawet mamy juz softa :p Quote
bigos Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 sportowa suka: troche zabraklo do zlapania :razz: :klacz::klacz::klacz::klacz:Piękne Quote
alive Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']alive nie czytałaś topiku :eviltong: przyznaję się, że z braku czasu (mam dziś egzamin :placz: ) wpadłam tylko na chwilkę ale obiecuję, że po powrocie z wakacji nadrobię zaległości :) Quote
shangri_la Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='alive']przyznaję się, że z braku czasu (mam dziś egzamin :placz: ) wpadłam tylko na chwilkę ale obiecuję, że po powrocie z wakacji nadrobię zaległości :) :mad::mad::mad: , nie no zartuje :lol:, wpadajcie czesciej a teraz chce wam przedstawic goldena ktorego Bira najbardziej lubi, Ramzesa: lubi najbardziej bo tylko z nim robi TAK: buziaki: co tam masz? niesiesz ta galaz czy nie? dziekujemy za odwiedziny :lol::lol::lol: Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 shangri_la napisał(a): a jutro jak nie bedzie wialo to moze sprobujemy z Bira wystartowac w dog chow disc cup w tej konkurencji dla max poczatkujacych, nawet mamy juz softa :p i jak?? poszalałyście? Quote
shangri_la Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 AgaiPhara napisał(a):i jak?? poszalałyście? nie poszlalysmy i chyba nie poszalejemy jutro :roll: zapisy dla tych poczatkujacych sa z samego rana a wtedy nawet niewiadomo jaka bedzie pogoda, a jak wieje to ja nie umiem dobrze rzucic, a suka nie umie jeszcze dobrze lapac i trzeba naprawde super rzucic aby zlapala, chyba za cene startu po prostu kupie jej nastepne frisbee:eviltong: pozdrawiam Quote
Tośka_m Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Gdyby nasi grali tak jak Bira to dzieje mundialu potoczyłyby się inaczej i Materazzi by miał cały żołądek :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Cwiczcie z Birką a niedługo może w jakiś mistrzostwach wystartujecie :) Quote
shangri_la Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Tośka_m']Gdyby nasi grali tak jak Bira to dzieje mundialu potoczyłyby się inaczej i Materazzi by miał cały żołądek :evil_lol: hehe no to gramy dalej ( zupelnie przypadkiem, ale pilka jest w barwach PL:eviltong:) tutaj widac szczupla zadbana sylwetke sportowa :p dawaaaaaj: a tu moje ulubione: szybki zwrot! niewiem jak udalo mi sie to ufocic, cudem:cool3:: zly pies :razz:: pozdrawiamy idziekujemy wszystkim za odwiedzinki :lol: :lol: :lol: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Widać, że trzyma formę :) Cudna panienka:loveu: Quote
shangri_la Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 buuuu nikt nie chce ogladac Biruni wiec moze na zachete: a nuz ktos sie wpisze :cool3: miny tez umiem robic: pozdrawiam Quote
mila_2 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 co do retriverów - Bety najlepszy Kolega to lablador Borys, nad którym Becia uwielbia się znęcać z warkiem na pysku;) wiem jak to brzmi ale oni na prawdę się kochają;) btw. Gończe coraz bardziej mi się podobają :) Quote
shangri_la Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 a ja zapomnialam dodac co Bira zrobila wczoraj na spacerku. a wiec tak: bylo duzo psiakow- Max, Ramzes, Czarny,Keli,Rega,Bira i Nora tutaj czesc Czarnuszek siedzial w trawie Ramzes i Kelunia na przechadzce Ramzes i Bira Norka Bir cd Quote
Recommended Posts