Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cos wszyscy zapomnieli o Biruni, alez spadla ta galeria, trzeba szybko nadrobic :lol:
co prawda mundial sie juz skonczyl ale:

sportowa suka:

troche zabraklo do zlapania :razz:

pozniej wrzuce z dzisiejszego plywania:mdrmed:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shangri_la napisał(a):

a nawet "prawie" plywanie- idzie po dnie- jak zwykle:roll: ale raz poplynela :cool3:

niemożliwe ;) gdzie Odra jest tak płytka?
shangri_la napisał(a):

tak sie oplulam:

śliczne zdjęcie

Posted

KaRa_TC- dziekujemy za wizyte
alive- nie, nie polujemy, choc po postach Tośki moze pojdziemy na "sprawdzenie ", ale jeszcze nie jestem do konca przekonana
[quote name='AgaiPhara']
niemożliwe ;) gdzie Odra jest tak płytka?
na Bartoszowicach :cool3:, ale to tylko okazjonalnie, niebawem moze znowu byc gleboko
Marysia_i_gończy- bardzo dziekujemy za odwiedziny, zapraszamy ponownie :evil_lol:

a jutro jak nie bedzie wialo to moze sprobujemy z Bira wystartowac w dog chow disc cup w tej konkurencji dla max poczatkujacych, nawet mamy juz softa :p

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']alive nie czytałaś topiku :eviltong:

przyznaję się, że z braku czasu (mam dziś egzamin :placz: ) wpadłam tylko na chwilkę ale obiecuję, że po powrocie z wakacji nadrobię zaległości :)

Posted

[quote name='alive']przyznaję się, że z braku czasu (mam dziś egzamin :placz: ) wpadłam tylko na chwilkę ale obiecuję, że po powrocie z wakacji nadrobię zaległości :) :mad::mad::mad: , nie no zartuje :lol:, wpadajcie czesciej

a teraz chce wam przedstawic goldena ktorego Bira najbardziej lubi, Ramzesa:

lubi najbardziej bo tylko z nim robi TAK:
buziaki:

co tam masz?

niesiesz ta galaz czy nie?

dziekujemy za odwiedziny :lol::lol::lol:

Posted

shangri_la napisał(a):

a jutro jak nie bedzie wialo to moze sprobujemy z Bira wystartowac w dog chow disc cup w tej konkurencji dla max poczatkujacych, nawet mamy juz softa :p

i jak?? poszalałyście?

Posted

AgaiPhara napisał(a):
i jak?? poszalałyście?

nie poszlalysmy i chyba nie poszalejemy jutro :roll: zapisy dla tych poczatkujacych sa z samego rana a wtedy nawet niewiadomo jaka bedzie pogoda, a jak wieje to ja nie umiem dobrze rzucic, a suka nie umie jeszcze dobrze lapac i trzeba naprawde super rzucic aby zlapala,
chyba za cene startu po prostu kupie jej nastepne frisbee:eviltong:
pozdrawiam

Posted

[quote name='Tośka_m']Gdyby nasi grali tak jak Bira to dzieje mundialu potoczyłyby się inaczej i Materazzi by miał cały żołądek :evil_lol: hehe
no to gramy dalej ( zupelnie przypadkiem, ale pilka jest w barwach PL:eviltong:)
tutaj widac szczupla zadbana sylwetke sportowa :p

dawaaaaaj:

a tu moje ulubione: szybki zwrot! niewiem jak udalo mi sie to ufocic, cudem:cool3::

zly pies :razz::

pozdrawiamy idziekujemy wszystkim za odwiedzinki :lol: :lol: :lol:

Posted

co do retriverów - Bety najlepszy Kolega to lablador Borys, nad którym Becia uwielbia się znęcać z warkiem na pysku;) wiem jak to brzmi ale oni na prawdę się kochają;)

btw. Gończe coraz bardziej mi się podobają :)

Posted

a ja zapomnialam dodac co Bira zrobila wczoraj na spacerku. a wiec tak:
bylo duzo psiakow- Max, Ramzes, Czarny,Keli,Rega,Bira i Nora
tutaj czesc
Czarnuszek siedzial w trawie

Ramzes i Kelunia na przechadzce

Ramzes i Bira

Norka

Bir

cd