shangri_la Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 witajcie bigosku - hehe no narty super bybylo- my tylko czekamy keidy tu gdzies nas niedaleko spadnie sniegu ;) mamabazyla- :lol: mila_2 dziekuje , normalnie tych fotek to zrobilismy tyle, że musialam spedzic mnostwo czasu na przebraniu ich :p Anza&Hacker- taaa chude psy sa spox, ale teraz chyba przegielam- a raczej Bira w tych górach przegiela z bieganiem :p bo moge palce miedzy zebra wsadzic a za to pojawily się jakies dziwne mięśnie których wcześneij nie było głównie na łopatkach, bylam dzis u veta po tabletki na odrobaczenia i wet potwierdzil moje obawy , że Bir jest za chudą suczką no i teraz przez 10 dni- tycie bedzie :diabloti: a tymczasem fotki psisko pierwszy raz odkryło echo :evil_lol: widoczek bez nosa to prawie jak ogar :eviltong: specjalnie dla Anzy-kawałek domku Bira nawet jeśli usiądzie to nadal pełne zainteresowanie otoczeniem były też dzikie harce- proszę sobie nie myśleć że tylko szybki kłusik połączony z węszeniem- oto prędkości nadświetlne :cool3: :evil_lol: powyższe foto byłoby zapewne lepsze przy skadrowaniu- ale wybaczcie tyle tych fot jest, że mi się nie chce nic z nimi robić :oops: i hops cd :razz: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ehhh... ja z moim to nie wiem co zrobić, żeby przytył - ale w sumie tragedii jeszcze z nim nie ma, najwyżej doopsko mu będzie odmarzać na spacerach jak śnieg spadnie :roll: Echo moje bydle zna od daaawna - bo na wałach koło mnie jest wyczepiste w pewnym miejscu - jak był młody to głupiał, kiedy mu tam komendy wydawałam i sie odbijały :diabloti: Dzięki za kawałek domku - jest śliczny... i te kamyczki :loveu: No a jeśli chodzi o reszte foto to cud-miód są, a najleprzy Biriusz hopający :p Quote
Rauni Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Piękne zdjęcia. Ja chcę w góóóóóóryyyyy! Normalnie chyba sobie takie noworoczne postanowienie zrobię, żeby częściej wyjeżdzać, kiedyś to byłam przynajmniej raz w miesiącu, a teraz... a teraz raz w miesiącu jestem na jakichś zawodach, seminarium agility... no tak. Ekhm. Quote
shangri_la Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Rauni'] a teraz raz w miesiącu jestem na jakichś zawodach, seminarium agility... no tak. Ekhm. hehe zawsze podziwiamy fotki z waszych wyjazdow :p,my dopiero zacyznamy agility, ale marzy i sie jakies seminarium czy obóz dla początkujących :eviltong: oki wracam do fotek to "nasz" komin to nasz ogień pod kuchnią a to nasz kibelek :p żeby nie było , że cały czas takie słońce- jednego dnia spadło tyle śniegu co widac po kolejnym przedstawieniu okolicy domku- to jest studnia ( na szczescie podłączona z chatka wiec nie trzeba bylo, w tych spartańskich warunkach, przynajmniej latać po wode: jak spadł śnieg to trzeba wszystko od początku sprawdzić tak wygląda zimowy domek: a tak można szaleć na śniegu: trzeba też sprawdzić koniecznie piwniczkę :razz: : cd :cool3: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 nikt nie oglada? :diabloti: cd zimowy portrecik trzeba obserwować sąsiadów z prawej :evil_lol: a to sa sąsiedzi z lewej następnego dnia śnieg stopił sie prawie cały jeszcze tylko łapki by TZ widoczek by TZ i chopaky co to do Biruni przychodziły na podryw :cool3: :evil_lol: cd :eviltong: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Świetny macie ten śnieg - chociaż na wyjazd i foty mieliście!:loveu: Quote
APSA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Bira chodzi w dwie strony NA RAZ? :crazyeye: Quote
shangri_la Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 APSA napisał(a):Bira chodzi w dwie strony NA RAZ? :crazyeye: no pewnie , przeciez trzeba wszystko, wszędzie SZYBKO sprawdzić :razz: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 shangri wkleiłaś tyle pięknych fotek, że nie wiem, którą zacytować... :loveu: Mała Bira i wieeelkie góry :loveu: i portrety :loveu: i biegi :loveu: i... Eeech :) Gdzie Ty właściwie byłaś? Byłabyś tak dobra i podała mi na priv dokładniejsze info (miejsce, warunki, koszty)? :) Pozdrawiam mocno i choć mało piszę (czas :shake:), to zaglądam regularnie i się zachwycam :) Marysia i Una Quote
AgaiPhara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 fotka kibelkowo-po(d)glądowa podoba mi się bardzo! Quote
shangri_la Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 hehe no tak oczywiściezapomniałam napisać- Beskid żywiecki , wioska prawie na granicy ze Słowacją. Marysiu- masz PW mamabazyla- taaak, miejscowych amantów lubimy najbardziej :razz:, jeden taki szedł za nami od dworca pkp do połowy góry, w końcu go pogoniliśmy :diabloti: AgaiPhara mi też się podoba, jak było ciemno i późno to Bira chodziła TAM ze mną :eviltong: [SIZE=2]wracam do wklejania -jak zwykle :p domek jest z roku 1934 (o ile dobrze zapamiętałam napis) i jest zbudowany w przybliżeniu tak: to rzeka Soła która wg wikipedii zajmuje drugie miejsce po Dunajcu wśród karpackich dopływów Wisły :eviltong: a to ulubione zajęcie psa, który akurat jest w domu a nie na dworze :stupid: jednak o późnej porze i przebiegnietych kilometrach oraz wywęszeniu miliona zapachów ten sam pies może wyglądać tak chciaż wiadomo, że jakby tylko się ruszyć to pies najchętniej by oddał sie jednemy ze swoich ulubionych zadac ( oprócz biegania i węszenia) patrolowaniu i na koniec dwa portrety dalszy- słoneczniejszy i bliższy- wyraźniejszy ( jakby się tak przypatrzeć z przymrużeniem oka to normalnie merle pies hehehe ) cd- niedługo koniec fotek pozdrawiam [SIZE=2] Quote
Anza&Hacker Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kolejne śliczne fotki - napatrzeć się nie moge :loveu: ...a wczoraj pomagałam robić siostrze prezentacje o tym miejscu:cool1: Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='shangri_la'] tylko ją schrupać! piękna! Quote
alive Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 piękne zdjęcia, miejsce i Bira :loveu: . Jak ja kocham góry!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Fotki piękne, widoczki oszałamiające, zazdraszczam :loveu: Quote
shangri_la Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 o ile gości :multi: widoczek widoczek z psem pies podświetlony a teraz zagadka- kto sie dopatrzyc o na ty zdjeciu robi pies :diabloti: widoczek sprzed domu kolejne z serii pilnowanie domu i jeden z najładniejszych widoczkow sprzed domu :eviltong: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ładnie Birce przy tym domku - pasuje do niej taki klimacik :razz: ...a co do tego fota - to wiesz co?!, takie rzeczy wklejać i jeszcze się pytać :eviltong: Quote
shangri_la Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 tu ciemno tam jasno- gdzie idziemy? z serii pies na gruzy rozmyślanie moj ulubiony portret :loveu: pozdrawiam Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć :multi: Bardzo się cieszę że wyjazd się udał, oglądając fotki jestem wprost zachwycona :loveu: O warunkach w Polskich pociągach niestety conieco wiem, mam "przyjemność" dojeżdżać takowym do szkoły :roll: Jesli jechaliście z Przemyśla to zapewne mijaliście po drodze Przeworsk [mała mieścina z obskurna stacyjką PKP] a ja tam własnie chodze do szkoły :cool3: Ostatni portrecik jest szczególny :loveu: Serdecznie pozdrawiam :) Quote
shangri_la Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 :: FiGa :: witam , to pociąg jechał z Przemyśla a my do niego wsiadaliśmy w Katowicach i juz nei było miejsc a pociag mknął nad morze :evil_lol: Rul- dziekujemy i jeszcze jedne z ostatnich juz chyba fotek górskich :-( i wogole chyba długo nei bedzie fotek- bo raz, że pogoda nie sprzyja a dwa- jestem chora :placz: i nawet na agility nie byłysmy czego chyba najbardziej żałuję :angryy: zdobywca szczytów domowo i oststni portrecik pozdrawiam Quote
bazylowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [CENTER]Hej !!!! Właśnie nadrobiłam zaległości !!! Niech żyje funkcja "pokaż ostatni nie przeczytany" :multi: Fotki super, pies super, miejsce super i nie można wybrać niczego do cytowania... [/CENTER] Quote
Anza&Hacker Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Meldujemy, że już wszystko przejrzeliśmy do końa! :loveu: Quote
shangri_la Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Anza, mamabazyla- hura odkopałyście Biruni galerie a już tak daleko spadła :mad:, ciesze sie ze fotki podobaja :lol: mamabazyla napisał(a):Niech żyje funkcja "pokaż ostatni nie przeczytany" :multi: dopiero jak napisalas to zauwazylam ze jest taka funkcja :crazyeye: a ja sie zawsze męcze zeby znalezc gdzie skonczylam czytac :p pozdrawiam Quote
Recommended Posts