shangri_la Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 zupelnie zapomnialam,podczas wystawy ogladalismy pokaz pasienia kaczek :evil_lol: Biruni baaardzo sie podobaly kaczuchy tutaj Aris chyba: i jeszcze jeden Aris :p i Birunia znudzona ciaglym przesiadywaniem na wystawie- ani nie puszcza ze smyczy, do kaczek tez nie pozwalaja, pilki nie porzucaja... nuda pozdrawiam i wyjezdzam na 2 dni do babci :p ale moze bede tutaj :eviltong: Quote
Tośka_m Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Rudy w dokładnie taki sam sposób zwiesza nos na kwintę jak się nudzi. Wygląda wtedy trochę głupkowato :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 shangri gratuluję ładnego zachowania na wsytawie! :multi: I tej niebieskiej wstążeczki :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Anza&Hacker Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Suuper foty przy kaczuchach:multi:, obydwa na 100% są z Arisem z Cesalky:p Quote
nomu Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: brawa dla Biry :D Quote
shangri_la Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 dziekujemy wszystkim za gratulacje:loveu: cos ta dogomania dziwnie dziala dzisiaj ( nie ma wiekszosci rzeczy ) ale moze uda mi sie cosik wstawic: Bira w Świdnicy w parku: oraz ZAGADKA: Birunia ma taka znajoma :p czyj to nosio? pozdrawiam Quote
Patikujek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ale ładniste fotki i gratulujemy wystawy:) a ujęcie noska super to teraz mów czyj to nochalek??? Quote
shangri_la Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 .... http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/wstawa%20wroclaw%2006/img_2926.jpg slodko spie http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/wstawa%20wroclaw%2006/img_2920.jpg http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/wstawa%20wroclaw%2006/img_2917.jpg jak wam sie podoba mala? Birce baaardzo pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ojoj... a skąd my mamy znać Birowe koleżanki? ...a foto w parku naprawde przecudne:loveu: Edit - psinka znajoma jest naprawde przecudna i takie też są jej fotki;) p.s. Ty je robiłaś? Quote
shangri_la Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Ojoj... a skąd my mamy znać Birowe koleżanki? ...a foto w parku naprawde przecudne dziekuje bardzo, Birunia tez sie cieszy, a na tej focie to sie balam ze mi spyli bo w oddali biegaly jakies dziewczynki i strasznie piszczaly,( zainteresowanie widac na Birowym ryjku) ale komenda to komenda...:loveu: Quote
alive Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='shangri_la'] pozdrawiam zdjęcie nosia jest PIĘKNE!!!! :loveu: Quote
shangri_la Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 dziekuje za odwiedziny :lol: a coby zobaczyc roznice wielkosci miedzy stworzeniami wstawaiam taka niezbyt udana fotke: i jeszcze wygrzebalam 2 zdjecia yorczki :evil_lol: : i ujecie z góry :p: pozdrawiam Quote
mila_2 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 jakiś czas nie było mnie na DGM, ale nadrabiam pomału zaległości...zdjęcia z spotkania 2 gończych - SUPER. Gratulujemy wyniku z wystawy:):):) Quote
Esfera Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 powiem dwa słowa: ACH ŁAŁ :D jaka ona prześliczna :loveu: Quote
shangri_la Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 mila_2- dziekuje :lol: w Unienej galerii jest wiecej fotek :cool3: Esfera- ehh ta Marysia to cudne fotki robi :lol: a tu jeszcze pare BIrowych fotek ze Świdnicy : jaki goon zakrecony :p pozdrawiam Quote
mila_2 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 fotogeniczna ta Birka;) :klacz::klacz::klacz: Quote
Anza&Hacker Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Bardzo ładne to pierwsze z tej serii:cool3: No i super miejsce - do pyszczka jej z taką wodą;) Quote
Ola&Kora Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 shangri_la; napisał(a): jaki goon zakrecony :p Birunia poluje na rybki, normalnie jak niedźwiedź :loveu: :loveu: :loveu: Quote
shangri_la Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Ola&Kora']Birunia poluje na rybki, normalnie jak niedźwiedź :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dzis slonko wreszcie zaswiecilo wiec mam nowe swiezutkie fotecki:cool3: z dzisiejszego spacerku Bira i Frugo- najpierw z serii dziwne miny: wyczekiwanie na smakolyka :eviltong:: da ta pileczke czy nie da?: cd za chwilke :lol: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No to czekam na ciąg dalszy:p ..u nas też nowe fotki:cool1: Quote
shangri_la Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Anza juz u was bylam :p no to dalszy ciag slonecznych fot sesja z uschnietym drzewem, dziwne, laze tam codziennie na spacer, a go nie zauwazylam :hmmmm:: Frugo: Birunia profil prawy- dziwnie wielki fafel- a moze to ucho?:p: profil lewy :cool3:: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Już Ci u mnie odpowiedziałam:cool3: Świetna ta sesja z drzewem:loveu: U Biry to jest 100% fafel i na 100% nie ucho;) Ty masz blisko do tej kładki przy zoo, gdzie byłaś z Marysią i Uną? Tak myśle o spacerku:roll:.... masz zajęty, czy wolny wtorek po południu? Quote
Tośka_m Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Może to drzewo uschło w trybie natychmiastowym? :cool3: Mam dosyć często takie dziwne akcje, że zauważam w codziennym otoczeniu coś "nowego", co jak się później okazuje tkwi w tym otoczeniu od zawsze :p Imiennik mojego kota :lol: Piękny prawy profil :loveu: Quote
shangri_la Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Tośka_m']Może to drzewo uschło w trybie natychmiastowym? :cool3: hehe na to wyglada :eviltong:, alez ja slepa jestem nooo Anza- mniestety wtorek mam zajety, od piatku zaczynam zajecia, wiec siemusze przygotowac w czwartrek, ale moze sroda? hmm rowerem tam do kladki mam dosyc blisko, jakies 20 minut, tylko czy Hacker mi nie zje Birki? a tu jeszcze BIEGI !!! samotne: z pileczka: na jednej nodze :cool3: (prosze zwrocic uwage na uklad uszu): pozdrawiam Quote
Recommended Posts