:: FiGa :: Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witajcie Super że się łapa goi i Bira wraca do wariacji ;) Fotki cudne, mądra Bira :loveu: Moje kropkowane to leniwe krówsko :roll: Quote
Klaudia :-) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 fajnie,że ćwiczycie:-) Bira świetnie sobie radzi na slalomiku,dobrze,że łapka już się wygoiła Quote
shangri_la Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 dzikeuje za wpisy :lol: a teraz pragne ogłosić , że od wczorajszej wystawy w Środzie Śląskiej ( no dopiero co wrzucilam do skrzynki wniosek): Bira została CH.PL :multi: :multi: :multi: oto Birniś na wystawie , jedno tylko foto bo w sumie tylko to mam na kompie poki co http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/kwiecien%202007/wystawa%20w%20srodzie%20slaskiej%20i%20pokaz%20agility/1.jpg sędziował Jan Ryk- bardzo uprzejmy człowiek :lol: opis dostała Birka satysfakcjonujący: " ŁADNA, PROPORCJONALNA SUKA, ODOBREJ GŁOWIE, GŁEBOKIEJ KLATCE PIERSIOWEJ, O DOBRYCH LINIACH, DOBRZE KĄTOWEANA, ELEGANCKA W RUCHU :cool3: " ocena dosk, lokata 1 ( hehe same byłyśmy ale raz jak też byłyśmy same to g... dostałyśmy wiec i tak sie ciesze :eviltong:) tytuł NSwR Zw Rasy CWC :cool3:. Bardzo byłam z Birki dumna bo ślicznie pokazała ząbki ( nie naszczekała na sędziego) i ładnie biegała ( nie probowała gnać jak tylko zobaczyła wyjscie z ringu co ma miejsce prawie zawsze :eviltong:) i ładnie stała. No. potem poszłysmy na to BOG VI sędziował słowak Vladimir Piskay - i nic nie zdobyłyśmy- ( no oprócz puchaku za Zw rasy :evil_lol:) po pierwszej ocenie były jeszcze pokazy agility i psich sztuczek i frisbee ( z naszego klubu ). i tak: w agility Bir- gdy ćwiczyłyśmy slalom przed przebiegiem- nawet spoko, natomiast podczas przebiegu- totalna porazka :evil_lol: reszta w miare ok- teraz juz wiem czegosie spodziewac przy takich okazjach- ), przy frisbee juz była taka zmeczona ( bylysmy na tej wystawie od samego rana a wstalysmy o 6tej- aby ominac zamkniete ulice przez jakis MARATON we Wrocławiu :roll:)ze anwet nie wzielysmy udzialu, a psie sztuczki wyszły chyba OK. no to żem sie rozpisała :diabloti: fotki beda jak je dostane na płytce boja nie wzielam swojego aparatu :eviltong: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ho! Ho! Ho! Nooo, dziewczyny, dałyście czadu!! :multi: Wielkie, wielkie, przeogromne GRATULACJE!!! :cool2: :klacz: :klacz: :cool2: :laola: Quote
:: FiGa :: Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Również serdecznie gratuluje ;) :klacz: I życze dalszych sukcesów, nie tylko wystawowych ;) Quote
Anza&Hacker Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Gratulacje!!! :loveu: Teraz Biriusz już Champion - no, no, no - ładnie się psica rozwija :cool3: Quote
Żaneta Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Gratulacje:multi::multi::multi: [SIZE=2] A ja dzisiaj miałam okazje osobiście poznać Bire, fajna suńka:lol:, taka troche zakręcona,ale bardzo mi się podobała;) Quote
shangri_la Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Marysia_i_gończy :: FiGa :: Klaudia :-) alive Anza&Hacker - bardzo dziekujemy :lol: Żaneta- oo znalazłaś nas :cool3: witaj :lol: a teraz jako, że TZ przesłał mi pare fotek to zaczynam wstawiać ( autor- TZ): tutaj p[anowie grali różne myśliwskie sygnały na owarcie imprezy zamkniecie, jak i podczas wybory BIS BOG itp a także podczas naszych pokazów oto zwycięzcy całej wystawy- gończy polski Nemrod Klusujaca Sfora ze swoim panem ( moge takie foto wstawiać nie? bo na imprezach masowych nie trzeba miec zgody??jak niemoge to niech mi ktos napisze to wywalam) a było co walczyć- oto "skarb średzki" :p Birnik pędzi do tunelu :p Ummi podczas pokazu frisbee tak więc gdy inne pieski pokazywały swoje umiejętności, ku uciesze publiczności, zwłaszcza tej młodej ( tu znowu Ummi) Birniś cieszył sie pozostawionymi przez występujące pieski piłkami na sznurkach :diabloti: cd jak dostane reszte fotecek pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Śliczne zdjęcia! :loveu: Reszte pewnie zobacze dopiero po obozie :roll: Quote
gochgoch Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 no dziewczyny, tak się pucowałyście...to musiało przynieść efekty!!!!:loveu: Gratulujemy i pozdrawiamy!!!! Quote
shangri_la Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Anza&Hacker: jak zwykle pierwsza :evil_lol:,mam nadzieje ze przywieziecie mnoooostwo fotek z tego obozu KaRa_TC- witaj dawno was tu nie było :p dziekujemy :lol: gochgoch- no baaaa Birnik lubi "końskie" przybory :evil_lol: zreszta nimi najlepiej sie szczotkuje rach ciach i koniec :eviltong: wrzucam jeszcze pare fotek chyba wszyscy co wystepoweali- ja z birem jestesmy "za tyczkami" :] w oczekiwaniu na wejscie na ring główny- bira, ummi i widac jeszcze nathana tu p skrzynski w trakcie tlumaczenia czegos czego ja chyba nie rozumiem, zreszta widac :p pozdrawiam Quote
:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Birylec jak grzecznie siedzi obok pani :razz: Przysięgam, zaraz komuś stanie się krzywda, dogo mi nawala :mad: Quote
gochgoch Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 shangri_la napisał(a): gochgoch- no baaaa Birnik lubi "końskie" przybory :evil_lol: zreszta nimi najlepiej sie szczotkuje rach ciach i koniec :eviltong: co prawda to prawda...:evil_lol: a tu muszę powiedzieć, że ładnie wyszłyście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Fotki pozostałe równie piękne :loveu: Ja z obozu przywiozłam duuużo zdjęć, więc minie duuużo czasu zanim zdołam je obrobić i gdzieś powrzucać :roll: Poza tym potrzebuje teraz odpoczynku :p Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 hej, hej! Zapraszamy do nowego wątku o wodnych szaleństwach, o tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64796 pokażcie co potraficie!!!!:multi::multi: pozdrawiamy!!! Quote
shangri_la Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Birylec jak grzecznie siedzi obok pani :razz: heh z ładnego siedzienia mam jeszcze takie :cool3: [quote name='gochgoch']co prawda to prawda...:evil_lol: no baaa zobacz jak lśni :p [quote name='gochgoch']a tu muszę powiedzieć, że ładnie wyszłyście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawda ? :evil_lol: Anza&Hacker- :lol: juz u Was ogladala ale zdaje sie ze nie zostawilam wpisu? :hmmmm: ok a teraz pare fotek z różnych spacerow niedawnych :lol: wydurnainie z super piłą potwór portret na spacerku z Kajem psiaki takie oto rzeczy robiły Birnik Kaju :cool3: cd pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No śliczne fotki :loveu: ...a u nas faktycznie milczysz chyba :mad: Jak z tą wycieczką do woolf'ów lepiej mów?! :cool3: Quote
shangri_la Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 hej dziewczyny, dzieki za wpisy :lol: no i miał być ciag dalszy a mi net padł grrrr tak wiec reszta fotek ym razem znad jeziorka :lol: moj dzielny pseudo-pływak ( ehhh kiedy ten pies nauczy sie wreszcie :diabloti:) ależnieboniebieskie :loveu: dowód, że było prawie-pływanie :razz: portret pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Czołem Birujce! :multi: A ja dziś widziałam naprawdę ładnego kopova :crazyeye: :loveu: Pozdrawiamy Marysia i Una Quote
shangri_la Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Czołem Birujce! :multi: witajcie :cool3: [quote name='Marysia_i_gończy']A ja dziś widziałam naprawdę ładnego kopova :crazyeye: :loveu: gdzie? w poznaniu? wiesz z jakiej hodowli czy coś więcej ? :lol: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='shangri_la'][SIZE=1]gdzie? w poznaniu? wiesz z jakiej hodowli czy coś więcej ? :lol: W Poznaniu, 8 miesięcy, imie bodajże Fuks, z jakiejś polskiej hodowli. Facet mi mówił nazwisko hodowcy, ale mi umknęło :oops: Hulewicz? Quote
Recommended Posts