kasia124 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ehhh przejrzalam od poczatku caly watek i mialm nadzieje ze na ostatniej stronie zobacze zdjecia pieska z nowego domku!!! piesek naprawde jest ladny, mysle ze jak by sie udalo go jakos przystrzyc i troche zadbac od razu bu zwrocil uwage. wiem to po moim psie, jak wzielam ja ze schroniska to byla czarna zarosnieta kulka i "pies z kulawa noga" sie za nia nie obejrzal.kiedy bylysmy po wizycie u fryzjera ludzie zatrzymywali mnie na ulicy i pytali jaka to rasa i sie zachwycali wygladem Figi. takze proponuje jakos "podrasowac" sexi boya i gwarantuje ze znajdzie sie sznureczek chetnych.swoja droga jak bym mieszkala w domu z ogrodem to bym chyba miala prywatne schronisko, bo bym przygarniala kazdego psine :) Quote
bigos Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Gabryjella napisał(a):Komu boy i to sexy :cool3: Komu, komu?????????? Quote
akucha Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dzisiaj mam jakiś "dzień seniora" na dogo... W górę, chłopak jesteś, dasz radę!!! Szukamy domu!!! Quote
bigos Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Sexyboy do góry....................... Quote
bigos Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Sexyboy szybciutko leććć od góry............. Quote
bigos Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Ja wyjeżdzam na cztery dni, mam nadzieję, że ktoś tutaj zajrzy Mam nadzieję, że po przyjeździe psiaki będą w nowych domkach:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts