Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, Elinko, ale pyszczek sobie usmoliłaś ciasteczkiem:lol:. To dobra myśl na początek dnia. Cześć, Tytusku. Popatrz, jakie dziś słonko świeci. Tylko zimno, piesku, się robi. Czas, żeby jakiś ciasteczKowy domek zabrał cię w ciepełko.

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są, są,tylko nie w tych domkach, co trzeba.Ale ja wierzę, że jest gdzieś dom dla Tytusa, ylko jeszcze go nie zauważył.Przecież to piękny psiak i młody, łatwo przylgnie do swoich państwa.Tytusku, pokaż się, pieseczku.

Posted

Oj, Tytusku, trzeba sprawdzić, czy gdzieś nie zniknąłeś w tej mgle.Czy u ciebie, piesiu, też takie mglisko?Bo u nas to psich ogonków nie widać nawet.
Kłębi się toto jakby żywe było.Tytus, schowaj się chociaz w budzie.:shake:

Posted

Mgła już opadła, więc może ktoś kochany i dobry zauważy Tytusa.On tak bardzo czeka na swoich ludzi.Nie muszą być bogaci i piękni, tylko niech go kochają.

Posted

A wlaśnie, że nie, bo ja też.A co, nie wolno?Cześć, Tytusku. Paskudna pogoda, piesku.Niech juz ten kochany domek cię zabierze.Zimno w tym boksie
i tak jakoś smutno i jesiennie.:loveu:

Posted

zimno i mokro. Jak myślę o tym co się dzieje z psimi łapami w takich warunkach to mi skóra cierpnie. Poduszki czerwone od palącego moczu i starte od betonu. BRRRRR

Posted

To już lepiej byłoby, gdyby Tytus i inne psiaki miały łapki całe w błocku, jak moje.Przynajmniej można wytrzeć i psiakowi nic złego się nie dzieje.Domku, domku, znajdź się,prosimyNiech jeszcze jeden psiak ma ciepło i dom.Odwdzięczy się za to stokrotnie

Posted

Dziewczyny, a czy by nie dało się zrobić Tytusowi parę zdjęć w plenerze, na przykład na tle jesiennych liści lub coś w tym stylu? Dobre zdjęcia to podstawa. W ogłoszeniach to połowa sukcesu. To ładny pies, ma szansę na adopcję tylko musi się dobrze pokazać.