Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pisałam tu i na innych watkach o tym problemie. schronisku zdjęcia może robić tylko wyznaczona przez dyrekcję ZGMu, wolontariuszka. Zdjęcia na wątku są (choć by kilka postów w górę) i jak pies wygląda wiadomo. Może nie są to najlepsze fotki ale ...

Posted

Te zdjęcia widziałam, jednak do ogłoszeń nie są one zbyt dobre i potrzeba więcej. A czy nie możesz lub ktoś inny po prostu iść do schronu i zrobić psu zdjęć ukradkiem, bez informowania o tym schronu?

Posted

no to szkoda, że nie możesz tam iść i spróbować zrobić zdjęcia "ukradkiem":lol:.
Psina siedzi w boksie "pod wiatą" . Nie dość, że tam jest ciemno, to kraty zrobione sa ze sztab metalowych. Nie, no szkoda gadać - ukradkiem nie da się. :shake:

Posted

No tak, skoro jest mała widoczność to faktycznie zdjęcia mogą wyjść nieciekawe. Ale w aparacie jest flesz, a miedzy prętami szpary. Czy nie można by aparatu przez te szpary wcisnąć? U nas w schronie też czasami trzeba zrobić zdjęcie ukradkiem, wybieramy na to dzień 'bez personelu' czyli niedzielę. No wiesz, wydaje mi się, że potrzebna jest tu determinacja, bo wątek ciągnie się już chyba z rok albo i dłużej, i raczej liczyć na legalne zdjęcia to nie ma co. A w takim układzie bez sensu jest to hopanie i podtrzymywanie wątku. Psu to w żaden sposób nie pomaga. Piszemy tu same dla siebie i tyle w tym temacie.

• 2 months later...
Posted

elinka napisał(a):
szkoda, że nic nie wiadomo, ale to chyba jest dobra wiadomość

Hm, tak jest ze schroniskowymi psami. Dlatego nie zakładam wątków psikom ze schroniska. Trudno jest o informacje i własciwie teraz nie mogę psów poznawać.