luka1 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 a podniosę, a co http://www.youtube.com/watch?v=FeOw0PGehbU&feature=player_embedded#at=24 Quote
Lili8522 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Cześć Czarnulku no i gdzie Twój domek? Gdzie, gdzie? Musisz się pokaywać!! Quote
luka1 Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 ze zdjęciami bez zmian - czyli nic. Na NK znalazłam takie fotki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
elinka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Śliczny chłopak. Taki pudlo-sznaucer. Czy pokazywałyście go Malawaszce? Quote
luka1 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 a w schronisku tłok jak nigdy, a schronisko nie chce się rozciągać Quote
luka1 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 fajnie jest pobiegać po lesie - nie fajnie siedzieć w ciemnym, wilgotnym, boksie Quote
elinka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dlaczego tak długo czekamy na zdjęcia? Jak pies może marzyć o lesie skoro nikt go nie zobaczy? Quote
luka1 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Pisałam tu i na innych watkach o tym problemie. schronisku zdjęcia może robić tylko wyznaczona przez dyrekcję ZGMu, wolontariuszka. Zdjęcia na wątku są (choć by kilka postów w górę) i jak pies wygląda wiadomo. Może nie są to najlepsze fotki ale ... Quote
elinka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Te zdjęcia widziałam, jednak do ogłoszeń nie są one zbyt dobre i potrzeba więcej. A czy nie możesz lub ktoś inny po prostu iść do schronu i zrobić psu zdjęć ukradkiem, bez informowania o tym schronu? Quote
luka1 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 no to szkoda, że nie możesz tam iść i spróbować zrobić zdjęcia "ukradkiem":lol:. Psina siedzi w boksie "pod wiatą" . Nie dość, że tam jest ciemno, to kraty zrobione sa ze sztab metalowych. Nie, no szkoda gadać - ukradkiem nie da się. :shake: Quote
elinka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No tak, skoro jest mała widoczność to faktycznie zdjęcia mogą wyjść nieciekawe. Ale w aparacie jest flesz, a miedzy prętami szpary. Czy nie można by aparatu przez te szpary wcisnąć? U nas w schronie też czasami trzeba zrobić zdjęcie ukradkiem, wybieramy na to dzień 'bez personelu' czyli niedzielę. No wiesz, wydaje mi się, że potrzebna jest tu determinacja, bo wątek ciągnie się już chyba z rok albo i dłużej, i raczej liczyć na legalne zdjęcia to nie ma co. A w takim układzie bez sensu jest to hopanie i podtrzymywanie wątku. Psu to w żaden sposób nie pomaga. Piszemy tu same dla siebie i tyle w tym temacie. Quote
luka1 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 z ostatnich informacji uzyskanych ze schroniska - pies poszedł do adopcji. Niestety tylko tyle wiem. Quote
elinka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 szkoda, że nic nie wiadomo, ale to chyba jest dobra wiadomość Quote
luka1 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 elinka napisał(a):szkoda, że nic nie wiadomo, ale to chyba jest dobra wiadomość Hm, tak jest ze schroniskowymi psami. Dlatego nie zakładam wątków psikom ze schroniska. Trudno jest o informacje i własciwie teraz nie mogę psów poznawać. Quote
wilczek007 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 oby do adopcji i to dobrej, ach te schroniska...:/ Piesku trzymam kciuki!! Quote
Recommended Posts