Romka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Romka napisał(a):Pomyślałam teraz Paula,ze może do schroniska trafił Pan co juz ma naszą Lulkę...jeśli to ten to się nie martwię... Tak to będzie ten człowiek,polecałam mu Trampa a on wybrał Lutka...jak pisałam właśnie zadzwonił p.Marek ze schroniska... Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Romka napisał(a):Pomyślałam teraz Paula,ze może do schroniska trafił Pan co juz ma naszą Lulkę...jeśli to ten to się nie martwię... Fajnie jak by to był ten pan w takie razie :) Quote
kajkoowa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Romka napisał(a):Tak to będzie ten człowiek,polecałam mu Trampa a on wybrał Lutka...jak pisałam właśnie zadzwonił p.Marek ze schroniska... To bardzo się cieszę! Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Romka napisał(a):Tak to będzie ten człowiek,polecałam mu Trampa a on wybrał Lutka...jak pisałam właśnie zadzwonił p.Marek ze schroniska... O a to ominęłam :) Bardzo się cieszę! Super ;) Quote
kajkoowa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 mamanabank napisał(a):Czy Lutek już w domu? Chyba tak, w sobotę już go w schronisku nie było. Quote
Romka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Lutek był na kastracji,idzie do domu we wtorek lub w środę... Quote
Paula03 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 O to już dzisiaj albo jutro ;) To jest jeszcze Lutek? Quote
Romka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Lutek dziś pojechał do domu...w domu jest też i nasza Lulka... Quote
Recommended Posts