giselle4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 teraz zebranko ciotki ,zostaja pieniazki pozwolcie mi przeniesc na tego chłopaka prosze http://www.dogomania.pl/threads/198668-Sambo-slepy-i-bezradny-piesek-w-schronie-...czy-to-jego-ostatanie-dni Quote
Piromanka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Cudowne wieści, że Skitek jednak zostaje! Quote
ogonek2 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Giselle oczywiście, że możesz przenieść moją deklarację (żeby tylko Skicio nie wrócił). Quote
giselle4 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 ogonek2 napisał(a):Giselle oczywiście, że możesz przenieść moją deklarację (żeby tylko Skicio nie wrócił). Ogonku ,na poczatek prosze o te pieniazki co sa juz na koncie Skitka i Tobie juz dziekuje... a deklaracje jak chcesz to wpisz na wątku Sambo tak bedzie i ładniej i oficjalnie dziekje:) Quote
ogonek2 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 acha to nie załapałam... chyba jestem blondynką :evil_lol: Quote
Edi100 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No to Szczęśliwości chłopaku na całego:):) Quote
giselle4 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 ogonek2 napisał(a):acha to nie załapałam... chyba jestem blondynką :evil_lol: przestan,zalapalas tylko ja chcailam aby wszystko było oficjalnie i nikt sie nie obraził ze sie rządze bez zapytania:) Quote
mari23 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Edi100 napisał(a):No to Szczęśliwości chłopaku na całego:):) jakie cudowne wiadomości na święta ! Quote
paulinken Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jeśli jakieś moje pieniądze zostały to oczywiście proszę przekazać Sambiemu. Quote
fiorsteinbock Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Kochany psiaczek i kochana Zuzia :) Powodzenia maluchu, obys juz nigdy nie zaznal bezdomnosci!! A takie chucherko, skulone siedzialo jeszcze niedawno w schronisku :) Cudowne zakonczenie historii! Quote
Jusia&Szila Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 no moja kaska oczywiscie dla Sambo, zaraz mu przeniose stala deklaracje :) Quote
zuziaM Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Bylam dzisiaj odwiedzic Skicia. Weszlam, powiedzialam kilka slow ... i nic ... Skicio stal naprzeciwko mnie i tylko patrzyl... Ukucnelam wiec i zaczelam glaskac po pysiu, a potem sie schylilam i nochal ucalowalkam .... ,.... no i sie zaczelo !!!!! Szlenstwo po prostu !!! Skakal na mnie i sie wspinal coraz wyzej, az piszczal z radosci ! Kochany maluszek, no pamietal mnie jeszcze ! Niuniek potem sobie wskoczyl na kanape i dal sie glaskac, lezac na pleckach ... chyba nawet sobie zasnal. Jego pani w miedzyczasie wyjezdzala do pracy, wiec sie z nim pieknie pozegnala. Niunius naprawde jest szczesliwy. Caly czas jest z ludzmi, nie jest zostawiany sam. Samochodem nadal uwielbia jezdzic. Posiedzialam jeszcze troszke i sie pozegnalam, ale jeszcze zrobilam zdjecie. Skicio w domku Nadal nie lubi pozowac ..... zaraz sie schowal Quote
giselle4 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 paulinken napisał(a):Jeśli jakieś moje pieniądze zostały to oczywiście proszę przekazać Sambiemu. dziekuje:) Quote
giselle4 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Jusia&Szila napisał(a):no moja kaska oczywiscie dla Sambo, zaraz mu przeniose stala deklaracje :) dziekuje:) Quote
giselle4 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Dziekuje Zuziu i szukam Transportu dla kolejnego biedaka:( Quote
Edi100 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='zuziaM']Bylam dzisiaj odwiedzic Skicia. Weszlam, powiedzialam kilka slow ... i nic ... Skicio stal naprzeciwko mnie i tylko patrzyl... Ukucnelam wiec i zaczelam glaskac po pysiu, a potem sie schylilam i nochal ucalowalkam .... ,.... no i sie zaczelo !!!!! Szlenstwo po prostu !!! Skakal na mnie i sie wspinal coraz wyzej, az piszczal z radosci ! Kochany maluszek, no pamietal mnie jeszcze ! Niuniek potem sobie wskoczyl na kanape i dal sie glaskac, lezac na pleckach ... chyba nawet sobie zasnal. Jego pani w miedzyczasie wyjezdzala do pracy, wiec sie z nim pieknie pozegnala. Niunius naprawde jest szczesliwy. Caly czas jest z ludzmi, nie jest zostawiany sam. Samochodem nadal uwielbia jezdzic. Posiedzialam jeszcze troszke i sie pozegnalam, ale jeszcze zrobilam zdjecie. Skicio w domku Nadal nie lubi pozowac ..... zaraz sie schowal Fotka urocza, a Niuniuś się rozkręci;) Quote
fiorsteinbock Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Fajnie przeczytac takiego posta!!! Dziewczyny, ale on jest facio - taki niedostepny w pierwszym kontakcie!!! usmialam sie z jego zachowania. Trzymal Zuzie w niepewnosci, zanim wycalowal...eh, normalnie łamacz serc! Quote
fochu Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 szczęścia w nowym domku mały! :) oczywiście i ja swoją deklarację oddaję Sambo :) Quote
giselle4 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 ja dziekuje cioteczkom i czekam na decyzje innych cioteczek... Quote
Nadziejka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 :loveu:Skiciula kofana:multi::iloveyou::cool2::thumbs:niechaj ci bedzie najcudowniej u panciostwa :multi:szczescia i zdowia dla wszystkich Quote
Mani2000 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 zdrowia szczęścia i dobrego domku życzą kto??? Dogomaniacy!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
fiorsteinbock Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Tak, podpisujemy sie pod zyczeniami! Quote
Javena Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 POMÓŻMY JAADZE http://www.dogomania.pl/threads/199013-Pomagamy-Jaadze-w-sp%C5%82acie-d%C5%82ugu-za-Reksia-(*).Gadzety-RC-i-inne-ciekawe-rzeczy.Do-5.I?p=16004083#post16004083 Quote
giselle4 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Skitku,zdrowia bo szczescie juz masz:) Quote
giselle4 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 za piniazki Skitlka zostało kupione wyposazenie dla Sambusia na Dt....do ellensilli bardzo dziekuje i został grosik dla Amorka ktory [pojechał do hoteliku do Zuzi... zaznacze ze obaj panowie sa slepi Sambus całkiem Amorek na jedno oczko... dziekuje jeszcze raz wszystkim cioteczkom:) Quote
Recommended Posts