Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Czy gdzies jest plan ringów?:roll: bo ja może ślepa i nie widzę...:diabloti:

Chyba nie ma, bo też przetrzepałam wszystko i nie znalazłam :evil_lol:

Posted

Kamila i Fado napisał(a):
ja w prawdzie dopiero 2 razy byłam na wystawie więc głowy nie dam, ale za każdym razem miałam taką sytuację i prosili od nas wydrukowane potwierdzenie wpłaty i dokładnie je analizowali.

Ech, czyli to znaczy że mimo że dostało się pocztą potwierdzenie przyjęcia na wystawę, i że tam stoi napisane że zapłacono, to jeszcze mam im drukować potwierdzenie przelewu czy jak?:icon_roc:

Posted

rozmawiałam z bardziej doświadczonymi wystawcami - lepiej wydrukować, bo niektóre oddziały mimo to sprawdzają i później się długo czeka aż znajdą na wyciągu - a tak to pokazujesz potwierdzenie i masz z głowy.

Posted

Ze strony oddziału
"Z przyczyn niezależnych od Organizatorów nastąpiła zmiana sędziego, za Pana Andrzeja Kaźmierskiego będzie sędziować Pani Magdalena Świętoń. "

Posted

Ale jezeli ktos ma zaplacone i ma potwierdzenie, to potrzebuje tylko podejsc do stolika na ringu, gdzie jakas mloda dziewczyna pewnie da nam numerek... komu chcecie pokazywac te potwierdzenia? Przy wejsciu ochronie? :D

Posted

no właśnie nie wiem, na potwierdzeniu jest że przy wejściu trzeba do jakiegoś stoiska podejść (wg numerów katalogowych) i pokazać zgłoszenie i dowód wpłaty i dostanie się numerek i katalog.. tak jest na tym dodatkowym świstku..

no nic ja drukuje, nie chce później czekać aż mnie na wyciągu znajdą..

Posted

sachma napisał(a):
no właśnie nie wiem, na potwierdzeniu jest że przy wejściu trzeba do jakiegoś stoiska podejść (wg numerów katalogowych) i pokazać zgłoszenie i dowód wpłaty i dostanie się numerek i katalog.. tak jest na tym dodatkowym świstku..

no nic ja drukuje, nie chce później czekać aż mnie na wyciągu znajdą..

ja nie mam drugiego świstka. Na potwierdzeniu tylko pisze że opłacone do .... Numer startowy do odebrania na ringu.

Posted

mare napisał(a):
Słuchajcie, nie wiecie może czy jest koło tej wystawy teren, gdzie można spokojnie spuścić psy?

Miejsc spacerowych koło hali wg mnie nie brakuje (wspólna częścią zdjęć jest parking):

Posted

Wyjechaliśmy z Wa-wki ok. 4.30
Jak tylko wstałem i zobaczyłem jak pada i ile jest śniegu na drodze to pomyslałem, żeby wyjazd odwołać. Nie mozna bo ludzie umówieni i psy przecież zgłoszone. Ruszamy 4.30 z pół godzinnym opóznieniem tak to zwykle się dzieje. Radom bierzemy z marszu potem Iłża, Ostrowiec. Na Orlenie przed Opatowem krótka przerwa na poranną kawkę i siusiu dla piesków i ich włascicielek. ( 7.15 185-km trasy) Czas w drogę chcemy być na miejscu zanim rozpoczną sędziowanie w grupach.Przed 9 jestesmy w Rzeszowie a 9.15 pirwsze osoby meldują się przy ringach .Wszystko zgodnie z planem czas 4.5 godziny wydaje się do przyjęcia zważywszy na warunki
jakie panowały na starcie .Kilka godzin wolnego i powrót .Ciekawe co ugrają moje pasażerki i ich pupilki.

Posted

Kisses napisał(a):
Ja dzisiaj wystawiałam Cane corso, zajął lokatę 2 i dostał ocene w.o., na MP prezentowałam Kerry Blue Terriera, 5/5, lokata 4 w grupie starszej :D

no to DUZE GRATKI :multi: my sie powoli szykujemy;)

Posted

Kisses napisał(a):
Ja dzisiaj wystawiałam Cane corso, zajął lokatę 2 i dostał ocene w.o., na MP prezentowałam Kerry Blue Terriera, 5/5, lokata 4 w grupie starszej :D

Gratulacje! :D

Mój BLACK&WHITE Milthon Bohemia (Syriusz) - 1dosk, CWC, CACiB, BOB - CHAMION POLSKI (w najkrótszym możliwym czasie, w wieku 21mies.)

Posted

jo-jo napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich !
Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi napisać stawki dogów niemieckich (FCI 235) ??
Będę bardzo wdzięczna :)))

błękitny
psy, pośrednia - 1
suki, młodzież - 2

czarny, arlekin
psy, baby - 2
młodzież - 2
otwarta - 4
champ. - 3
suki, szczen. - 1
młodzież - 4
pośrednia - 3