Ciapkowa. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 aska_b1 napisał(a):A nie wiecie kiedy będzie spis wystawców, bo mnie ciekawość zżera:cool3: Mam nadzieję, że pojawi się na dniach także lista osób startujących w mp :razz: Quote
sachma Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 wiecie co z planem sędziowania? chociaż to mogli by już dać :/ Quote
Kisses Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 sachma napisał(a):wiecie co z planem sędziowania? chociaż to mogli by już dać :/ Nie mam pojęcia, dzisiaj słyszałam, że ma być dzisiaj, wczoraj powiedzieli, że wczoraj, może coś im tam jeszcze nie pasuje. Ja siedzę od rana i non stop odświeżam... Quote
linek.ns Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Również czekam na plan sędziowania, oby zamieścili jak najszybciej!!:) Quote
Ilka21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 czy ktoś ma 2 wolne miejsca z Warszawy do Rzeszowa (2 osoby + 2 grzywki czyli zajmujemy mąło miejca bardzo) Quote
Ilka21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 FLY napisał(a):o boże, czyli ponad 5h warszawa-kraków?? i jeszcze ta przesiadka o 3ciej w nocy..To nie lepiej jechać Wam jakimś normalnym połączeniem w sobotę w dzien i sobie przenocować w rzeszowie? problem jest taki że wlasnie i w sobotę bysmy późno dotarły i zanim zrobiłybyśy psy to nie miałoby najmniejszego sensu... Quote
McDzik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Błyskotka napisał(a):Dokładnie :evil_lol:. Ale ja nie potrzebuje takich komentarzy. Może nie jestem przy kasie? Jest wielu młodych prezenterów, którzy mają wprawę z dużymi rasami i prezentują z przyjemności, bez pobierania opłat. To było zapytanie do takich osób. I durnymi dopowiedzonkami naprawdę nie trzeba mi podnosić ciśnienia. Quote
Agasia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 I ja czekam niecierpliwie na plan sedziowania, no dzisiaj to powinien juz byc! Quote
Błyskotka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 McDzik napisał(a):Ale ja nie potrzebuje takich komentarzy. Może nie jestem przy kasie? Jest wielu młodych prezenterów, którzy mają wprawę z dużymi rasami i prezentują z przyjemności, bez pobierania opłat. To było zapytanie do takich osób. I durnymi dopowiedzonkami naprawdę nie trzeba mi podnosić ciśnienia. Dla mnie profesjonalne wystawienie psa wiąże się z zapłaceniem handlerowi. Nie denerwuj się tak ;). Są różne sposoby na obniżenie ciśnienia ;). Quote
Zeliika Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ilka21 napisał(a):problem jest taki że wlasnie i w sobotę bysmy późno dotarły i zanim zrobiłybyśy psy to nie miałoby najmniejszego sensu... To kiedy chciałybyście wyjechać? ja jadę w niedzielę i mam miejsca, ale jeszcze nie zdecydowałam o której wyjeżdzać i czy w niedzielę czy w sobotę (nie znam jeszcze planu sędziowania). Quote
ajcka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 SZukam Transportu z Wawy 3 małe pieski 2 baby i jedna dorosła chiłka. Na niedziele. proszę o info najlepiej smskiem 508761231 bo moge nie miec dostępu do kompa Zeliiika odezwij się gdybyś miała,jestem z Żoliborza Quote
Zeliika Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ajcka napisał(a):SZukam Transportu z Wawy 3 małe pieski 2 baby i jedna dorosła chiłka. Na niedziele. proszę o info najlepiej smskiem 508761231 bo moge nie miec dostępu do kompa Zeliiika odezwij się gdybyś miała,jestem z Żoliborza Już jesteśmy umówione z Ajcką, więc Iłka21 już niestety nieaktualne. Quote
AnkaW Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 A ja mam nr katalogowy 1929. Numerki do odbioru na ringu. Ciekawe czemu jeszcze nie ma planu Czy ktoś z Rzeszowa mógłby mi podać tel. po taksówkę? Czy są jakieś tańsze firmy? Podejrzewam że po wystawie będzie mi takowa potrzebna :) Quote
karkakarka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ja też nie mam jeszcze potwierdzenia... Quote
sachma Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Numerki do odbioru na ringu. wiadomo czemu? zawsze wysyłali.. ja jeszcze potwierdzenia nie dostałam :/ Quote
sachma Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 a no widzisz, czyli oddziałowa tradycja.. Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jakie miłe zakończenie dnia :multi: http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=261&Itemid=81 Quote
mare Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ja dziś odebrałam kopertę z potwierdzeniem :) Yhhhh, moja suczka znów bezkonkurencyjna... Quote
ENDRIUTRACKER Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Witam ,jeśli szukacie Państwo transportu z Warszawy (równiez okolice ,także miejscowości po trasie) na wystawę w Rzeszowie moge Wam pomóc.Dysopnuję wygodnym busikiem i jesli zbierze się grupa min.5-6 osob chętnych do wspólnego wyjazdu ja również chętnie obejrzę finały wystawy w Rzeszowie.Serdecznie zapraszam .Informacje w sumie tylko pod tel. 784-787-789 ze wzg.że duzo jeżdzę i nie mam dostępu do kompa. Quote
mare Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Orientujecie się czy na tą wystawę można wprowadzać niezgłoszone psy? Chodzi o socjal 9-miesięcznej młodzieży :razz: Quote
Pietruszka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Szukam transportu, na obojętnie który dzień, z Katowic (Śląska). Ewentualnie szukam kogoś, z kim mogłabym pojechać pociągiem, gdyż sama nie mogę. Quote
Merrick Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Pietruszka napisał(a):Szukam transportu, na obojętnie który dzień, z Katowic (Śląska). Ewentualnie szukam kogoś, z kim mogłabym pojechać pociągiem, gdyż sama nie mogę. Niestety do Rzeszowa nie jadę, ale gdybyś kiedyś na jakąś inną wystawę jechała pociągiem to możesz dać znać, na 99 % wystaw jeżdżę pociągami właśnie z Katowic, a w dwie osoby to zawszę raźniej ;) Quote
sachma Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 dostałam potwierdzenie - tylko teraz pytanie, napisali że mam przyjść z potwierdzeniem wpłaty - czyli mam wydrukować potwierdzenie? czy wystarczy im pieczątka którą wbili na zgłoszenie "opłacono do..."? Quote
Kamila i Fado Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ja w prawdzie dopiero 2 razy byłam na wystawie więc głowy nie dam, ale za każdym razem miałam taką sytuację i prosili od nas wydrukowane potwierdzenie wpłaty i dokładnie je analizowali. Quote
Tiana Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 mare psy nie zgłoszone nie mogą być wprowadzane na wystawę(info ze strony zkwp rzeszów): http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=262&Itemid=81 Quote
Recommended Posts