Kika Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Poszukuje transportu z Warszawy do Rzeszowa - sobota - sznaucer miniaturowy Prosze o wiadomości na priv Quote
FLY Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Kika']Poszukuje transportu z Warszawy do Rzeszowa - sobota - sznaucer miniaturowy Prosze o wiadomości na priv Asiaczek chyba pisała o busie na sob z Wawy:> edit: sorry znów coś pomieszałam, to nie ta wystawa.. A ja poszukuję również z Warszawy, tyle że na niedziele. A najlepiej kogoś kto jedzie na sob do Presov i nd Rzeszów. Z dorzutą do paliwa oczywiście:) Quote
matrix..... Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 poszukuję transportu na sobotę 19 lutego, jedna osoba bez psa gdyby ktoś mógł mnie przygarnąć z trasy Cieszyn, Bielsko byłbym wdzięczny - oczywiście partycypuję w kosztach paliwa, proszę o prv Quote
Basia_maja Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Czy ktoś z Torunia się wybiera i chciałby podzielić koszty podróży? Proszę o ewentualny kontakt na PW lub gg 9078268. Jest miejsce w samochodzie dla jednej osoby i niedużego psa. Zapewniamy miłą atmosferę :) Quote
FLY Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Basia_maja napisał(a):Czy ktoś z Torunia się wybiera i chciałby podzielić koszty podróży? Proszę o ewentualny kontakt na PW lub gg 9078268. Jest miejsce w samochodzie dla jednej osoby i niedużego psa. Zapewniamy miłą atmosferę :) a przejeżdżacie przez Warszawe czy bokiem?;) i na który dzień? Quote
Basia_maja Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 W niedziele. A czy przejeżdżamy przez Warszawę? hmmm Nie sprawdzałam jeszcze trasy dokładnie :) Quote
ajcka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 SZUKAM TRANSPORTU! Z Warszawy do Rzeszowa na tę wystawę na Niedzielę. z małymi psami. prosze o kontakt na PW lub tel:508761231 Quote
Matagi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Białystok-Rzeszów-mam miejsce w aucie na sobotę!!!!Jadę z chłopem+2 shiby.Shiby mogę wsadzić do bagażnika za siatkę,wolna tylna kanapa.Samochód spory. Mogę też zabrać kogos po drodze. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ajcka napisał(a):SZUKAM TRANSPORTU! Z Warszawy do Rzeszowa na tę wystawę na Niedzielę. z małymi psami. prosze o kontakt na PW lub tel:508761231 ajcka mozesz z nami pociagiem jechac Quote
Sylsiaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ja również na niedzielę poszukuję miejsca w samochodzie. Szetlandzik i właściciel z Warszawy:) Albo ma ktoś opracowane dobre połączenie pociągiem? to też chętnie się podepniemy- w grupie zawsze raźniej:) Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 http://www.coyote-ugly.pl/pl/oferta.html ZAPRASZAM :) Przy okazji wystawy !!! Quote
*anusia&ajlu* Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sylsiaczek napisał(a):Ja również na niedzielę poszukuję miejsca w samochodzie. Szetlandzik i właściciel z Warszawy:) Albo ma ktoś opracowane dobre połączenie pociągiem? to też chętnie się podepniemy- w grupie zawsze raźniej:) my jedziemy ze wschodniego ok 21.45 chyba jest, a pozniej ok 3 w nocy przesiadka w Krakowie i ok 5-6 jestesmy na miejscu, innego polaczenia nie ma ;) Quote
Kisses Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 O matko, 5-6 na miejscu? To trochę czekania macie :lol: Quote
FLY Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']my jedziemy ze wschodniego ok 21.45 chyba jest, a pozniej ok 3 w nocy przesiadka w Krakowie i ok 5-6 jestesmy na miejscu, innego polaczenia nie ma ;)[/QUOTE] o boże, czyli ponad 5h warszawa-kraków?? i jeszcze ta przesiadka o 3ciej w nocy..To nie lepiej jechać Wam jakimś normalnym połączeniem w sobotę w dzien i sobie przenocować w rzeszowie? Quote
mare Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Właśnie z tego co widzę, to niestety nas z Krakowa też czeka taka podróż w środku nocy z czekaniem kilka godzin na wejście na wystawę ;-) Powywalali pociągi z rozkładu jazdy... Quote
krzysio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Termin zgłoszeń przedłużono do 10.02 opłaty również/data wpływu na konto/. Info potwierdzone u żródła. Quote
Jagoodka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Szukam transportu w niedzielę ze Śląska (Katowice + okolice) do Rzeszowa z 7 miesięcznym spanielkiem. Quote
Ciapkowa. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='krzysio']Termin zgłoszeń przedłużono do 10.02 opłaty również/data wpływu na konto/. Info potwierdzone u żródła.[/QUOTE] Albo jestem ślepa, albo... na stronie nic takiego nie ma... :roll: Quote
Kisses Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jednak nie do 10 ;) [QUOTE]TERMIN ZGŁASZANIA PSÓW NA WYSTAWE ZOSTAŁ PRZEDŁUŻONY DO 07.02.2011 ROKU. Opłaty wniesione po 10.02.2011 r. i w dniu wystawy wynoszą 150 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.[/QUOTE] Quote
Ciapkowa. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Kisses']Jednak nie do 10 ;)[/QUOTE] Aha, ok. ;) Quote
krzysio Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jest to fajna, dobrze zorganizowana wystawa i wszyscy się cieszą ,że przedłużyli termin:)Co prawda nie wszystkie oddziały mają tak dobre możliwości halowe ale organizacja w Rzeszowie ....czapki z głów:crazyeye: Quote
Błyskotka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='krzysio']Jest to fajna, dobrze zorganizowana wystawa i wszyscy się cieszą ,że przedłużyli termin:)Co prawda nie wszystkie oddziały mają tak dobre możliwości halowe ale organizacja w Rzeszowie ....czapki z głów:crazyeye:[/QUOTE] A wystawiałeś się na balkonie ???? Quote
Kisses Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Błyskotka']A wystawiałeś się na balkonie ????[/QUOTE] Ja się wystawiałam - blee Quote
Kisses Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='agnethka']oj..nie do końca z tymi czapkami ;) tam bym jej nie zdjęła ;) byłam na rzeszowskich wystawach 2 razy, lubię je - sfarciły nam sę ringi w fajnych miejscach... ale fakt - balkon... bardzo współczuję tym, co tam muszą być.. czapkę z głowy za organizację listopadowej wystawy w Kielcach! jak dla mnie najlepsze hale, przestrzeń, organizacja ;) ale to już off.. ;) wracając do Rzeszowa - przedłużenie terminu dało mi szansę dalszego myślenia o wystawie :D[/QUOTE] Byłam rok temu na balkonach, psu się średnio podobało, zupełnie inaczej zachowywał się tam, na dole ;) Co do Kielc - popieram :) Ja tam tylko czekam na plan sędziowania na Rzeszów, przedłużeniem testują moją cierpliwość chyba :evil_lol: Quote
Matagi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [B]Warszawa-Rzeszów,sobota!!![/B] Koleżanka ma 1 miejsce dla osoby ze średnim psiakiem.Prosze pisac PW do mnie,przekazę:lol: Quote
Recommended Posts