Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciapkowa. napisał(a):
Jaki? :) A Ty na MP czy zwykły ring?

nr zgłoszenia 192, czyli chyba mało zgłoszonych psiaków ale jeszcze czas. Na MP??? hihihi za stara jestem :)

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
nr zgłoszenia 192, czyli chyba mało zgłoszonych psiaków ale jeszcze czas. Na MP??? hihihi za stara jestem :)

To rzeczywiście mało psów :)

Ja się zgłaszam po 10 stycznia :P

Posted

AnkaW napisał(a):

to doszedł jeden ;)
a ty chociaż przyjdź wymyziać czekolada, a nie jak zwykle gdzieś w kącie będziesz siedzieć :mad:

dawaj anu na mp :evil_lol: co tam wiek :evil_lol:

Posted

narisowa napisał(a):
to doszedł jeden ;)
a ty chociaż przyjdź wymyziać czekolada, a nie jak zwykle gdzieś w kącie będziesz siedzieć :mad:

dawaj anu na mp :evil_lol: co tam wiek :evil_lol:

a czekolad w niedzielę???? bo w Kielcach już Was nie znalazłam, albo gdzieś wybyliście albo hale pomyliłam :(

Posted

[quote name='Kisses']Hmm, z tego, co mi wiadomo to chyba z psami hotel ISKRA przyjmuje, ale głowy nie daję. Koło Podpromia, praktycznie rzut beretem, jest hotel 'Prezydencki' (tam nie wiem jak z psami), na Nowym Mieście przy ulicy Podwisłocze, można popytać ;)

[quote name='karkakarka']Jeszcze trochę poszukałam - podzwoniłam i znalazłam tani nocleg 1,5 km od miejsca wystawy :) A co najważniejsze akceptują psiaki :D
http://www.klubowa.ipr.pl/hotel_sportowy.html

a tu są ceny: http://hotelerzeszow.w.interia.pl/hotelsportowy.html

Tu masz hotele ;)

Posted

narisowa napisał(a):
w niedzielę :)

:multi::multi::multi: to przywioze Radka czekoladzie na drugie śniadanie :evil_lol: niech sobie chłopak pomamla :diabloti:

Posted

[quote name='.:TULA:.']dziękuję bardzo, rozumiem że pierwszy już minął

ten 31.01 to jest pierwszy (i jak na razie jedyny podany) termin;)

Posted

no więc naprawdę jestem ślepa, bo przeczytałam że drugi termin do 31.01.2011.
Mam nadzieje, że przynajmniej psów nie pomylę i zabiorę właściwego, chyba czas pomyśleć o okularach