AnkaW Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ciapkowa. napisał(a):Jaki? :) A Ty na MP czy zwykły ring? nr zgłoszenia 192, czyli chyba mało zgłoszonych psiaków ale jeszcze czas. Na MP??? hihihi za stara jestem :) Quote
Hawanka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 AnkaW napisał(a):nr zgłoszenia 192, No naprawde mały ...Może coś sie ruszy jeszcze :) Quote
Dogha Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 A więc, szukam psiaka na MP w sobotę! Ładnie proszę :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 AnkaW napisał(a):nr zgłoszenia 192, czyli chyba mało zgłoszonych psiaków ale jeszcze czas. Na MP??? hihihi za stara jestem :) To rzeczywiście mało psów :) Ja się zgłaszam po 10 stycznia :P Quote
*anusia&ajlu* Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 my tez juz zgloszeni i oplaceni :) czekamy na numerek Quote
narisowa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 AnkaW napisał(a):nr zgłoszenia 192, czyli chyba mało zgłoszonych psiaków ale jeszcze czas. Na MP??? hihihi za stara jestem :) to doszedł jeden ;) a ty chociaż przyjdź wymyziać czekolada, a nie jak zwykle gdzieś w kącie będziesz siedzieć :mad: dawaj anu na mp :evil_lol: co tam wiek :evil_lol: Quote
AnkaW Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 narisowa napisał(a):to doszedł jeden ;) a ty chociaż przyjdź wymyziać czekolada, a nie jak zwykle gdzieś w kącie będziesz siedzieć :mad: dawaj anu na mp :evil_lol: co tam wiek :evil_lol: a czekolad w niedzielę???? bo w Kielcach już Was nie znalazłam, albo gdzieś wybyliście albo hale pomyliłam :( Quote
narisowa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 AnkaW napisał(a):a czekolad w niedzielę???? bo w Kielcach już Was nie znalazłam, albo gdzieś wybyliście albo hale pomyliłam :( w niedzielę :) Quote
Darianna Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ja wpadnę towarzysko z Brando na MP :D wtedy kiedy setery, wiec chyba w sobotę? Quote
kacperub Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A zna ktoś może jakiś tani hotel w Rzeszowie blisko miejsca wystawy?? Quote
Ciapkowa. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Kisses']Hmm, z tego, co mi wiadomo to chyba z psami hotel ISKRA przyjmuje, ale głowy nie daję. Koło Podpromia, praktycznie rzut beretem, jest hotel 'Prezydencki' (tam nie wiem jak z psami), na Nowym Mieście przy ulicy Podwisłocze, można popytać ;) [quote name='karkakarka']Jeszcze trochę poszukałam - podzwoniłam i znalazłam tani nocleg 1,5 km od miejsca wystawy :) A co najważniejsze akceptują psiaki :D http://www.klubowa.ipr.pl/hotel_sportowy.html a tu są ceny: http://hotelerzeszow.w.interia.pl/hotelsportowy.html Tu masz hotele ;) Quote
Kisses Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Z psami przyjmuje chyba hotel ISKRA - http://www.hoteliskra.pl/ (autem to jakieś 10 minut drogi), hotel Sportowy http://meteor.turystyka.pl/sportowy-rzeszow,rzeszow.html , stamtąd to tez jakieś 10 minut drogi. Słyszałam też coś o hotelu Hetman http://meteor.turystyka.pl/hetman-rzeszow,rzeszow.html , też niedaleko terenu wystawy. Od każdego na pewno też można dojechać MPK Quote
Agasia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Niedawno zostalam oswiecona, ze Rzeszow nie jest w styczniu a w lutym.. :D i w tym wypadku - bede! Quote
AnkaW Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Agasia napisał(a):Niedawno zostalam oswiecona, ze Rzeszow nie jest w styczniu a w lutym.. :D i w tym wypadku - bede! lepiej poźno niż wcale hihihi Quote
AnkaW Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 narisowa napisał(a):w niedzielę :) :multi::multi::multi: to przywioze Radka czekoladzie na drugie śniadanie :evil_lol: niech sobie chłopak pomamla :diabloti: Quote
.:TULA:. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 mam pytanie do kiedy jest termin zgłoszeń, bom oślepła na starość i nigdzie nie mogę dojrzeć ;-) Quote
Hawanka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 .:TULA:. napisał(a):mam pytanie do kiedy jest termin zgłoszeń, bom oślepła na starość i nigdzie nie mogę dojrzeć ;-) Do 31 stycznia 2011 roku :) Quote
Ciapkowa. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 .:TULA:. napisał(a):mam pytanie do kiedy jest termin zgłoszeń, bom oślepła na starość i nigdzie nie mogę dojrzeć ;-) Do 31 stycznia ;) Quote
.:TULA:. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 dziękuję bardzo, rozumiem że pierwszy już minął Quote
Hawanka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 .:TULA:. napisał(a):dziękuję bardzo, rozumiem że pierwszy już minął mi sie wydaje ze nie było pierwszego terminu...Moze sie myle Quote
FLY Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='.:TULA:.']dziękuję bardzo, rozumiem że pierwszy już minął ten 31.01 to jest pierwszy (i jak na razie jedyny podany) termin;) Quote
.:TULA:. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 no więc naprawdę jestem ślepa, bo przeczytałam że drugi termin do 31.01.2011. Mam nadzieje, że przynajmniej psów nie pomylę i zabiorę właściwego, chyba czas pomyśleć o okularach Quote
.:TULA:. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 bardzo przepraszam za zamieszanie, ale ja tak mam, po prostu jestem bardziej zakrecona niż słoik z ketchupem Quote
Agonia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 witam czy nie znalazłoby się u kogoś 1 miejsce + średnia suka na sobotę ? na trasie Kraków/Katowice ? dokladam sie do kosztow przejazdu Quote
Recommended Posts