Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje bulwy tez ładnie się zaprezentowały :) rase buldoga francuskiego oceniał sędzia Javier Sanchez (E)
FLOWER VERNI VERGO - excellent , 1st place , CWC Res. CACIB open class

DOMEL Golden Verni Vergo - very promising 1st place BEST PUPPY

DOLCE VITA Golden Verni Vergo - very promising 1st place

Wszystkim wystawiającym serdecznie gratuluje! :)

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje Lhasaki poszalały:)
Niepoprawny Romantyk Azurowa Amhara BOB Puppy Best In Show Puppy III:loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2]Prima Nera Mały Budda [SIZE=4]BOB Weteran Best In Show Weteran II :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja na tej wystawie w oba dni trochę z dala od wszystkich emocji, bo 1 dnia jako gospodarz ringu, a 2. jako sekretarz, niemniej jednak gratulacje dla właścicieli SHERRY LADY Oaza Wschodu z naszej rodzinnej hodowli, która debiutując w dorosłej klasie, uzyskała w stawce 28 leonbergerów wynik V1/5, CWC, CACIB, BOB :loveu:

Sherrysiu, jesteś piękna i życzę Tobie i Twojej Pani dalszych sukcesów :)

Posted

[quote name='McDzik']Ja na tej wystawie w oba dni trochę z dala od wszystkich emocji, bo 1 dnia jako gospodarz ringu, a 2. jako sekretarz, niemniej jednak gratulacje dla właścicieli SHERRY LADY Oaza Wschodu z naszej rodzinnej hodowli, która debiutując w dorosłej klasie, uzyskała w stawce 28 leonbergerów wynik V1/5, CWC, CACIB, BOB :loveu:

Sherrysiu, jesteś piękna i życzę Tobie i Twojej Pani dalszych sukcesów :)

Miałam okazję widzieć prezentację - przepiękna suczka. Ogromne gratulacje !

Posted

[quote name='Diablica']Moje Lhasaki poszalały:)
Niepoprawny Romantyk Azurowa Amhara BOB Puppy Best In Show Puppy III:loveu::loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2]Prima Nera Mały Budda [SIZE=4]BOB Weteran Best In Show Weteran II :loveu::loveu::loveu::loveu:

Gratuluję raz jeszcze, bo na ringu weteranów juz gratulowalam :-). Nie masz moze zdjecia z pudla, na którym załapałaby sie także moja goldenka ?

Posted

Alter Idem napisał(a):
Gratuluję raz jeszcze, bo na ringu weteranów juz gratulowalam :-). Nie masz moze zdjecia z pudla, na którym załapałaby sie także moja goldenka ?

Niestety nie,nic nie mam:(

Posted

a ja tak z ciekawości zapytam :-).
Moja suka na BISie weteranow dostala karmę dla ... szczeniąt ( rozumiem, ze to dla zdziecinniałych staruszków ;D ). Czy szczenięta także dostały karme dla maluchów, czy też może np. dla weteranów ? ;-)

Posted

[quote name='Alter Idem']a ja tak z ciekawości zapytam :-).
Moja suka na BISie weteranow dostala karmę dla ... szczeniąt ( rozumiem, ze to dla zdziecinniałych staruszków ;D ). Czy szczenięta także dostały karme dla maluchów, czy też może np. dla weteranów ? ;-)

Witam ,

- myśmy dostali ( sobota ) poprawną karmę , dla SENIORÓW

Brawa dla Zwycięzców !!

Pozdrawiam