Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dacote napisał(a):
A my na MP 3/5. Wczoraj o północy dojechaliśmy do hotelu. Strasznie fajna wystawa. Nie mogę się doczekać jutra!

A my na MP 2/5 (debiut) :cool3: Bardzo fajna wystawa! ;)

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też już w domu, po piątkowo-sobotnim maratonie czas odespać:)
A co do wyników to narzekać nie będziemy:)

Lofty Black Duke - w klasie młodzieży ex III, chłopak 3 dni temu skończył 9 miesięcy więc jak na debiut jestem z niego zadowolona:)
Lofty Amber Wind - w klasie otwartej ex. II
Lofty Desperado - w klasie użytkowej ex I, CWC, CACIB, BOB i na finałach BOG II

a tak wyglądał Dess :)

foto by Legawce

Posted

ja też zaliczę tę wystawę do jednej z najbardziej udanych :) po pierwwsz moja dziewcznyka ANABELL Canis Terrsa rasy west highland white terrier ukończyła championat Polsi a po drugie mój dandie dinmont terrier ukończył Interchampionat zają III lokatę na BOG :)
Ponadto wszystko wskazuje na to, że dzień 19.02.2011 i wystawa w Rzeszowie przejdzie do historii kynologicznej dandie w naszym kraju. Brutusek tego dnia w wieku 2 lat i 7 miesięcy jak już wspomniałałam ukończył Interchampionat i jeśli posiadane przeze mnie informacje na temat rasy są pełne, to mój danduś będzie pierwszym w Polsce psem rasy Dandie Dinmont Terrier z tytułem Interchampiona :)
a tak prezentował się mój chłopczyk na BOG :)

Posted

[quote name='mjola']ja też zaliczę tę wystawę do jednej z najbardziej udanych :) po pierwwsz moja dziewcznyka ANABELL Canis Terrsa rasy west highland white terrier ukończyła championat Polsi a po drugie mój dandie dinmont terrier ukończył Interchampionat zają III lokatę na BOG :)
Ponadto wszystko wskazuje na to, że dzień 19.02.2011 i wystawa w Rzeszowie przejdzie do historii kynologicznej dandie w naszym kraju. Brutusek tego dnia w wieku 2 lat i 7 miesięcy jak już wspomniałałam ukończył Interchampionat i jeśli posiadane przeze mnie informacje na temat rasy są pełne, to mój danduś będzie pierwszym w Polsce psem rasy Dandie Dinmont Terrier z tytułem Interchampiona :)

Gratulacje, widziałam Was na BOG-u i przyzna się że po cichu liczyłam że będziecie o stopień wyżej:)

Posted

dziękuję :) i też garatuluję, widziałam cię na finałach i młodym prezenterze i nie ukrywam byłam pod ogromnym wrażenieniem, pięknie się prezentowaliście

Posted

mjola napisał(a):
dziękuję :) i też garatuluję, widziałam cię na finałach i młodym prezenterze i nie ukrywam byłam pod ogromnym wrażenieniem, pięknie się prezentowaliście

dzięki wielkie:) na MP co prawda to nie ja byłam :) tylko mój pies ale nie powiem chętnie bym na MP pobiegała hihihi :)

drugi w grupie był york

Posted

Tecia napisał(a):
dzięki wielkie:) na MP co prawda to nie ja byłam :) tylko mój pies ale nie powiem chętnie bym na MP pobiegała hihihi :)

drugi w grupie był york

a... co nie zmienia faktu, że pies był super - prezenterka też :lol:

Posted

Jeśli ktoś ma pod ręką katalog, bardzo proszę o podanie danych zgłoszonej pekinki (była tylko jedna sunia w młodzieży). Z góry dziękuję.

Posted

Lotty napisał(a):
Jeśli ktoś ma pod ręką katalog, bardzo proszę o podanie danych zgłoszonej pekinki (była tylko jedna sunia w młodzieży). Z góry dziękuję.

nr 2017 Claudia Queen z Danova Dvora ur. 2009 - 12- 14

Posted

Ja kopiuje z mojego facebooka:

CACIB Rzeszów 20.02.2011

Junior handling 1place with DIRTY DIANA LASTUG !!!

DIRTY DIANA Lastug excellent, 2
...EXTREMO MI CORAZON Esqueen very promising 2
MESSI Mad Crew very promising 2
MOLLY Z OJCOWSKIEJ KRAINY excellent 3/4

Jak ma ktoś foty z mp to bardzo proszę o przesłanie.:)

Posted

mjola napisał(a):
a... co nie zmienia faktu, że pies był super - prezenterka też :lol:

dzięki wielkie :)
nie da się ukryć ze z Ola prezentują i dogadują się świetnie, co do jego relacji z pozostałymi młodymi prezenterami przemilczę:)
a ja no cóż na starość trzeba się jakoś dowartościować hihihihihi

Posted

Tecia napisał(a):
nie da się ukryć ze z Ola prezentują i dogadują się świetnie, co do jego relacji z pozostałymi młodymi prezenterami przemilczę:)

Eee, nie, Dess się dogaduje z innymi, jak ten ktoś mu nie pokaże, że może robić co chce :D
Wtedy to mogiła :diabloti:

Posted

Tecia napisał(a):

Z Olą dogadują się rewelacyjnie. ;)

Posted

Kisses napisał(a):
Eee, nie, Dess się dogaduje z innymi, jak ten ktoś mu nie pokaże, że może robić co chce :D
Wtedy to mogiła :diabloti:

hmmmm to zabrzmiało groźnie:)
a tak serio to on chyba całkiem nieźle ułatwia sędziemu prace:)

dancingqueen napisał(a):
Z Olą dogadują się rewelacyjnie. ;)

jak pamiętam ubiegłoroczny Nowy Sącz to dogadałaś się z nim nie najgorzej hihihihi

Posted

[quote name='mjola']ja też zaliczę tę wystawę do jednej z najbardziej udanych :) po pierwwsz moja dziewcznyka ANABELL Canis Terrsa rasy west highland white terrier ukończyła championat Polsi a po drugie mój dandie dinmont terrier ukończył Interchampionat zają III lokatę na BOG :)

gratulacje! Uwielbiam ta rase i ciesze sie, ze w Polsce i ona powolutku sie rozwija :)

My rowniez zadowoleni - Fairray JETSET w klasie mlodziezy 1/3, Zw.Ml i Najlepszy Junior, a wiec kolejny krok do ukonczenia championatu i to ten "duzy krok" :)

Mam zdjecia z finalow MP z soboty i troszke z BIS Baby, dalej juz musialam leciec na ring wiec nie robilam, wiec gdyby ktos byl chetny to przesle :)

Posted

To była jedna z najbardziej pracowitych wystaw :).

Cordarragh Picasso "Flash"- dosk1, CWC, rozpoczął championat Polski i zdobył uprawnienia reproduktora :).

Handling:
Neiven Amor's Arrow- dosk1,CWC
Evenflow Spring Wake up - dosk1, CWC, res.CACIB, champion Polski
Saracenia Rude ziółko - dosk2
HEDER Czorna Horpyna - NJ, finał Bis Junior

Junior Handling lokata1 + zw.dnia

Posted

Gratulacje dla zadowolonych :-)

Moje goldeny pół na pół:

Addison of the Hellacious Acres - II dosk.,
Summertime of the Hellacious Acres- I. dosk., N.Wet i BiS weteranów 3.

No i oczka zbadalismy i sa czyste i z tego cieszę się najbardziej :-)