Ciapkowa. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dacote napisał(a):A my na MP 3/5. Wczoraj o północy dojechaliśmy do hotelu. Strasznie fajna wystawa. Nie mogę się doczekać jutra! A my na MP 2/5 (debiut) :cool3: Bardzo fajna wystawa! ;) Quote
Emiko Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A nasza AmAkita doskonała, miejsce 1/3 i pierwsze złotko w juniorkach. I wreszcie po ciężkiej pracy "doskonały ruch" ;) Quote
Tecia Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 My też już w domu, po piątkowo-sobotnim maratonie czas odespać:) A co do wyników to narzekać nie będziemy:) Lofty Black Duke - w klasie młodzieży ex III, chłopak 3 dni temu skończył 9 miesięcy więc jak na debiut jestem z niego zadowolona:) Lofty Amber Wind - w klasie otwartej ex. II Lofty Desperado - w klasie użytkowej ex I, CWC, CACIB, BOB i na finałach BOG II a tak wyglądał Dess :) foto by Legawce Quote
Kisses Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 A u mnie dzisiaj: Cavalier - dosk. Cavalierka - bdb Collie - V1, CWC, CACIB, Zwycięzca Junior Handling - 5/5 Bardzo fajna wystawa, gratulacje dla wszystkich! Quote
mjola Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ja też zaliczę tę wystawę do jednej z najbardziej udanych :) po pierwwsz moja dziewcznyka ANABELL Canis Terrsa rasy west highland white terrier ukończyła championat Polsi a po drugie mój dandie dinmont terrier ukończył Interchampionat zają III lokatę na BOG :) Ponadto wszystko wskazuje na to, że dzień 19.02.2011 i wystawa w Rzeszowie przejdzie do historii kynologicznej dandie w naszym kraju. Brutusek tego dnia w wieku 2 lat i 7 miesięcy jak już wspomniałałam ukończył Interchampionat i jeśli posiadane przeze mnie informacje na temat rasy są pełne, to mój danduś będzie pierwszym w Polsce psem rasy Dandie Dinmont Terrier z tytułem Interchampiona :) a tak prezentował się mój chłopczyk na BOG :) Quote
Tecia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='mjola']ja też zaliczę tę wystawę do jednej z najbardziej udanych :) po pierwwsz moja dziewcznyka ANABELL Canis Terrsa rasy west highland white terrier ukończyła championat Polsi a po drugie mój dandie dinmont terrier ukończył Interchampionat zają III lokatę na BOG :) Ponadto wszystko wskazuje na to, że dzień 19.02.2011 i wystawa w Rzeszowie przejdzie do historii kynologicznej dandie w naszym kraju. Brutusek tego dnia w wieku 2 lat i 7 miesięcy jak już wspomniałałam ukończył Interchampionat i jeśli posiadane przeze mnie informacje na temat rasy są pełne, to mój danduś będzie pierwszym w Polsce psem rasy Dandie Dinmont Terrier z tytułem Interchampiona :) a tak prezentował się mój chłopczyk na BOG :) Gratulacje, widziałam Was na BOG-u i przyzna się że po cichu liczyłam że będziecie o stopień wyżej:) Quote
mjola Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 dziękuję :) i też garatuluję, widziałam cię na finałach i młodym prezenterze i nie ukrywam byłam pod ogromnym wrażenieniem, pięknie się prezentowaliście Quote
angineuuka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Gratulację dla wszystkich !! :) mjola - Gratuluję! Możesz mi powiedzieć całe wyniki BOG III ? Quote
Tecia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 mjola napisał(a):dziękuję :) i też garatuluję, widziałam cię na finałach i młodym prezenterze i nie ukrywam byłam pod ogromnym wrażenieniem, pięknie się prezentowaliście dzięki wielkie:) na MP co prawda to nie ja byłam :) tylko mój pies ale nie powiem chętnie bym na MP pobiegała hihihi :) drugi w grupie był york Quote
mjola Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tecia napisał(a):dzięki wielkie:) na MP co prawda to nie ja byłam :) tylko mój pies ale nie powiem chętnie bym na MP pobiegała hihihi :) drugi w grupie był york a... co nie zmienia faktu, że pies był super - prezenterka też :lol: Quote
Kisses Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mjola, przywracasz mi wiarę w ludzi i w to, że nie tylko westy, yorki i inne takie znane rasy z III na pudło wchodzą :loveu: Quote
Guest Lotty Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jeśli ktoś ma pod ręką katalog, bardzo proszę o podanie danych zgłoszonej pekinki (była tylko jedna sunia w młodzieży). Z góry dziękuję. Quote
karkakarka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Lotty napisał(a):Jeśli ktoś ma pod ręką katalog, bardzo proszę o podanie danych zgłoszonej pekinki (była tylko jedna sunia w młodzieży). Z góry dziękuję. nr 2017 Claudia Queen z Danova Dvora ur. 2009 - 12- 14 Quote
dancingqueen Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ja kopiuje z mojego facebooka: CACIB Rzeszów 20.02.2011 Junior handling 1place with DIRTY DIANA LASTUG !!! DIRTY DIANA Lastug excellent, 2 ...EXTREMO MI CORAZON Esqueen very promising 2 MESSI Mad Crew very promising 2 MOLLY Z OJCOWSKIEJ KRAINY excellent 3/4 Jak ma ktoś foty z mp to bardzo proszę o przesłanie.:) Quote
Tecia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 mjola napisał(a):a... co nie zmienia faktu, że pies był super - prezenterka też :lol: dzięki wielkie :) nie da się ukryć ze z Ola prezentują i dogadują się świetnie, co do jego relacji z pozostałymi młodymi prezenterami przemilczę:) a ja no cóż na starość trzeba się jakoś dowartościować hihihihihi Quote
Kisses Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tecia napisał(a):dzięki wielkie :) nie da się ukryć ze z Ola prezentują i dogadują się świetnie, co do jego relacji z pozostałymi młodymi prezenterami przemilczę:) a ja no cóż na starość trzeba się jakoś dowartościować hihihihihi Eee, nie, Dess się dogaduje z innymi, jak ten ktoś mu nie pokaże, że może robić co chce :D Wtedy to mogiła :diabloti: Quote
dancingqueen Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tecia napisał(a):dzięki wielkie :) nie da się ukryć ze z Ola prezentują i dogadują się świetnie, co do jego relacji z pozostałymi młodymi prezenterami przemilczę:) a ja no cóż na starość trzeba się jakoś dowartościować hihihihihi Z Olą dogadują się rewelacyjnie. ;) Quote
Tecia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Kisses napisał(a):Eee, nie, Dess się dogaduje z innymi, jak ten ktoś mu nie pokaże, że może robić co chce :D Wtedy to mogiła :diabloti: hmmmm to zabrzmiało groźnie:) a tak serio to on chyba całkiem nieźle ułatwia sędziemu prace:) dancingqueen napisał(a):Z Olą dogadują się rewelacyjnie. ;) jak pamiętam ubiegłoroczny Nowy Sącz to dogadałaś się z nim nie najgorzej hihihihi Quote
dancingqueen Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ale Dessi dla mnie trochę za duży i całego go nie obejmę. :) :) Quote
Agasia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='mjola']ja też zaliczę tę wystawę do jednej z najbardziej udanych :) po pierwwsz moja dziewcznyka ANABELL Canis Terrsa rasy west highland white terrier ukończyła championat Polsi a po drugie mój dandie dinmont terrier ukończył Interchampionat zają III lokatę na BOG :) Ponadto wszystko wskazuje na to, że dzień 19.02.2011 i wystawa w Rzeszowie przejdzie do historii kynologicznej dandie w naszym kraju. Brutusek tego dnia w wieku 2 lat i 7 miesięcy jak już wspomniałałam ukończył Interchampionat i jeśli posiadane przeze mnie informacje na temat rasy są pełne, to mój danduś będzie pierwszym w Polsce psem rasy Dandie Dinmont Terrier z tytułem Interchampiona :) a tak prezentował się mój chłopczyk na BOG :) gratulacje! Uwielbiam ta rase i ciesze sie, ze w Polsce i ona powolutku sie rozwija :) My rowniez zadowoleni - Fairray JETSET w klasie mlodziezy 1/3, Zw.Ml i Najlepszy Junior, a wiec kolejny krok do ukonczenia championatu i to ten "duzy krok" :) Mam zdjecia z finalow MP z soboty i troszke z BIS Baby, dalej juz musialam leciec na ring wiec nie robilam, wiec gdyby ktos byl chetny to przesle :) Quote
Kisses Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ja bym poprosiła z finałów JH w sobote, byłam z kerry blue terrierem, na wymianie z siberian husky :) Grupa starsza. na maila można? dsh.patrycja@gmail.com Quote
Agasia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Kisses']Ja bym poprosiła z finałów JH w sobote, byłam z kerry blue terrierem, na wymianie z siberian husky :) Grupa starsza. na maila można? dsh.patrycja@gmail.com Wysylam :) I kilka wstaiwe, moze ktos sie odnajdzie : Quote
IrishDevils Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 To była jedna z najbardziej pracowitych wystaw :). Cordarragh Picasso "Flash"- dosk1, CWC, rozpoczął championat Polski i zdobył uprawnienia reproduktora :). Handling: Neiven Amor's Arrow- dosk1,CWC Evenflow Spring Wake up - dosk1, CWC, res.CACIB, champion Polski Saracenia Rude ziółko - dosk2 HEDER Czorna Horpyna - NJ, finał Bis Junior Junior Handling lokata1 + zw.dnia Quote
Alter Idem Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Gratulacje dla zadowolonych :-) Moje goldeny pół na pół: Addison of the Hellacious Acres - II dosk., Summertime of the Hellacious Acres- I. dosk., N.Wet i BiS weteranów 3. No i oczka zbadalismy i sa czyste i z tego cieszę się najbardziej :-) Quote
Recommended Posts