Panca Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ladySwallow napisał(a):Poszło przed sekundą :) Paulina, dziekuje bardzo:) -dostalam Quote
Tola Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dziewczyny - jest prosba o podpisanie petycji:-( [quote name='irenaka']Zmiana tematu dziewczyny, przepraszam. Może nie wszyscy jeszcze mieli okazję dowiedzieć się, co dzieje się w Dyminach:-(. Nie zostawiajmy dziewczyn z Kielc samych. Jeżeli ktoś może podpisać petycję, to bardzo proszę o to: http://www.petycje.pl/petycja/5853/petycja_w_sprawie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierz%C4%84t_w_kielcach_dyminy.html Zapraszam też w imieniu dziewczyn, 17 listopada do Kielc na manifestację, jeżeli ktoś nie będzie mógł jechać, to może pomoże w jej organizacji ? : http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas%21%21%21 Dyminy dziś:-(:-(. Isadora7 powinna mieć za ten film, miejsce w niebie poza kolejnością [video=youtube;oij7aauWQ-g]http://www.youtube.com/watch?v=oij7aauWQ-g[/video] Quote
zadra Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Czekamy ze sterylka Gejszy do wyniku wizyty przedadopcyjnej. Quote
sacred PIRANHA Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 dzisiaj zgłosiła się kolejna chętna rodzina na adopcje Gejszy! szukamy kogo do wizyty przedadopcyjnej w miejscowosci Końskie koło Kielc!!! Quote
Jo37 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dziewczyny zbierajcie adresy. Gdzieś na dogo jest wątek gdzie sa do adopcji chyba 4 szczeniaki bardzo podobne do Gejszy. W piątek znajdę i wkleję . W sprawie wizyty w okol. Kielc napiszcie do Erki i Elizy_ sk .Może znają kogoś z tej miejscowości. Quote
beka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jo37 napisał(a):Dziewczyny zbierajcie adresy. Gdzieś na dogo jest wątek gdzie sa do adopcji chyba 4 szczeniaki bardzo podobne do Gejszy. W piątek znajdę i wkleję . W sprawie wizyty w okol. Kielc napiszcie do Erki i Elizy_ sk .Może znają kogoś z tej miejscowości. Z końskich jest kobix komu wysłac jej nr telefonu? sprawdzała mi juz dom dla psa Quote
LadyS Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 beka napisał(a):Z końskich jest kobix komu wysłac jej nr telefonu? sprawdzała mi juz dom dla psa Wyślij mi na PW, jak możesz, ok? Quote
andzia69 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='ladySwallow']Sunia ma allegro, jest na adin.pl, ojej.pl, gumtree.pl, adopcjapsa.pl, szerlok.pl Tutaj link do allegro: http://allegro.pl/spokojna-przyjazna-sunia-gejsza-wyzel-gonczy-i1307899262.html Tekst ogłoszeniowy - Lidka, przeklej do pierwszego postu. Gejsza to około roczna suczka, prawdopodobnie mix wyżła i gończego. Została uratowana ze schroniska, gdzie była dominowana przez inne psy. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. Jest bardzo przyjazną, wesołą i pełną ufności suczką. Pozytywnie odnosi się do innych psów, chce się z nimi bawić. Dogaduje się z kotami, o ile te nie uciekają. Nadaje się do domu z dziećmi, nie ma w niej agresji. Potrafi chodzić na smyczy, choć zdarza jej się jeszcze pociągnąć. Zna podstawowe komendy, potrafi dawać łapę i robić "siad". Jest posłuszna, karna i bardzo pojętna. Gejsza jest nastawiona głównie na człowieka, chętnie współpracuje i się uczy. Potrzebuje domu, który poświęci jej czas i energię. W domu zachowuje czystość, załatwia się tylko na dworze. Nie niszczy, bez problemu zostaje sama, nie wyje i nie szczeka. Bez problemu jeździ samochodem. Nie zostanie wydana na łańcuch, do kojca ani do budy. Nie nadaje się do pilnowania oraz do polowań. Suczka jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona przeciw wściekliźnie. Jeśli interesuje Cię adopcja Gejszy, skontaktuj się: 507 266 636, psyipsiaki@gmail.com Link do zdjęć: http://picasaweb.google.com/105531313515779013645/Gejsza# na allegro brak fotek...no chyba, ze juz nie potrzebne bo cos sie kroi dla suni:) z tym serwerem chyba jest coś nie tak, bo u nas też zdjęcia znikają... Quote
Panca Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dzis o 18 robie wizyte przedadopcyjna:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 mnie juz skręcaz nerwow... Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 a ja mam pietra...chyba jestem jakas nienormalna... Quote
sonia71 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 i ja też trzymam gejszowe kciukole :) Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Iwona pojechała właśnie ze swoim Fryziem (zresztą wyadoptowanym jej przeze mnie z Zamościa) na wizyte na Bemowo...ale mam stresa...przeciez to nienormalne jest hahaha a ja własnie jestem po rozmowie z kobix, zadzwoni jutro do pani z Końskiego i umowi sie na wizyte przedadopcyjna oby jeden z tych domków byl TYM domkiem!!! Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 już po wizycie, ja po dwukrotnej telefonicznej rozmowie z panca... poczekam na wynik drugiej wizyty tej koło Kielc i zdecydujemy gdzie sunia pójdzie Quote
Panca Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 nie moge teraz sie rozpisywac ale ja bez wahania oddalabym sunie na Bemowo - Panstwo swietni, wrazliwi, odpowiedzialni...jutro wiecej napisze:) Quote
margaret Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 jakie Wy obie tajemnicze no no, człowiek zaciska te kciuki aż się pęcherze robią, no miejcie litośc:) Quote
Recommended Posts