Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
już wyczyszczona
malawaszka to może jakiegos busa wynajmiemy i zrobimy trase nowodwor, zamosc, krakow, ty :-)

haha a ile to kosztuje? no i musiałby być jakiś ogarnięty kierowca bo ja nie bardzo mam jak jechać na cały dzień od mojej bandy :( ale byłoby fajnie jakby się tak udało - generalnie to myślę, że kombi by wystarczył - Birman z tyłu za kratką, a na siedzeniach Gejsza i czarnuszek - kurcze ciągle bezimienny :oops: i bez wątku bo ja się boję żeby nie zniknął...

Posted

Własnie wróciłam ze schronu, mam zdjecia Gejszy; jak ona na mnie patrzyła:placz:
Tak zaluje, ze nie moglam jej zabrac:placz:
Jest piekna, tylko bardzo, bardzo smutna.
Zdjęcia wrzuce troche pozniej, musze sie rozgrzac, bo mocno zmarzłam.
Zrobilam tez zdjecia jakiemus kudłaczowi - były juz o niego pytania ; tego dla malawaszki nie bylo niestety na wybiegu.

Posted

Ewanka napisał(a):
Jest przepiekna ... ona nie wyglada na bardzo duza, ile ma mniej wiecej wzrostu?

W boksie jest sunia husky, jak stały obok siebie to są podobnego wzrostu.
Tylko ze Gejsza jest bardzo delikatnej budowy

Posted

tanitka napisał(a):
to zbiorowe zdjęcie z boksu, po prostu serce pęka jak te psiny patrzą za człowiekiem :(

nooo..straszne.....:( a Gejsza przypomina mi pewna suczke ktora byla dla mnie wiele lat temu inspiracja zeby w doroslym zyciu wziac psa..i tak dostalam Gapa ktory mial wyrosnac na podobnego do niej a w rezultacie zupelnie inaczej wygladal;-) dlatego na pewno wspomoge ja finansowo( musze tylko ogarnac wszystkie psy ktorym pomagam bo pryznaje sie lekko sie pogubilam ..tyle ostatnio mialam na glowie...),umieszcze ja tez na facebooku