Tola Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ati napisał(a):a czemu -moze? Tak jak napisała Piranha - będe pewna jej lepszego losu, jak będzie juz zabrana... Quote
LadyS Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Czyli gdzie sunia jedzie? Do tego hoteliku od Ati, do funi czy do DT od furciaczkowej? Quote
Ingrid44 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tyle wspanialych cioteczek przyszlo do Gejszy wiec bedzie dobrze :) Quote
furciaczek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja nic nie wiem jeszcze w sprawie DT. Quote
sacred PIRANHA Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 myślę, że nie ma co przeciągać miejscie w Przebieczanach jest sprawdzone, wyżły tam były nie raz, jak tanitka mówi że miejsce jest ok to ja jej wierze :-) więc niech sunia jedzie tam. Szukamy pilnie transportu ZAMOŚĆ - PRZEBIECZANY (Kraków) zbieramy też deklaracje chocby najmniejsze, każda złotówka się liczy tymbardziej ze jesli nie znajdzie sie transport tzw przy okazji to pewnie bedzie trzeba celować w płatny za zwrot kosztów, plus sunie trzeba zaopatrzyć w surowicę na wirusówki i kropelki od kleszczy Quote
sonia71 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Gejsza dzisiaj... chyba żadna suczka nie robi jej krzywdy ale ona jest taka cichutka ,spokojnie podeszła do siatki nie wydając żadnego głosiku na pierwszym zdjęciu troszkę z boku,żle samej robić zdjęcia... Quote
Ola18 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Witam.Ja mogę oferować pomoc w ogłaszaniu Gejszy, tylko nie wcześniej niż od wtorku bo wtedy będę miała szybki internet. Quote
margaret Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 witaj Gejsza, zdaje się , że szykuje ci się rychły wyjazd - w lepsze życie:) Quote
Ati Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 obroze przeciwkleszczowa i przeciwpchelna dostanie na miejscu Quote
Ingrid44 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Trzymaj sie malenka, juz niedlugo bedzies grzac doopke w domowym hoteliku :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 podrzucam sunieczke! zbieramy deklaracje na wyciagniecie suni i umieszczenie w hoteliku! szykuje sie transport, ale dowiem sie jutro czy wyjdzie bo uzalezniony jest od tego czy szef pozwoli na jeden dzien wolny:roll: Quote
Ewanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Witaj piekna :) ... tez sie w tobie zakochalam na zbiorczym watku , powodzenia!!! Quote
malawaszka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):podrzucam sunieczke! zbieramy deklaracje na wyciagniecie suni i umieszczenie w hoteliku! szykuje sie transport, ale dowiem sie jutro czy wyjdzie bo uzalezniony jest od tego czy szef pozwoli na jeden dzien wolny:roll: piranha a dałoby radę tego czarnuszka też zabrać czy nie bardzo? Quote
Tola Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Pozostałe po hotelowaniu Bursztyna pieniądze rozdzieliłyśmy po połowie zamojskim suniom; Gejsza - 79 zł Iwa - 79 zł http://www.dogomania.pl/threads/194700-Iwa-trochę-molosowata-suka-w-depresji.-Jest-hotel-nie-ma-pieniędzy.-Pomóżcie! Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 dowiem sie jutro czy transport bedzie wogole, jesli bedzie to czarnuch tez pojedzie moze sie nie zjedza:-) Tola - dziękujemu bardzo:loveu: malawaszka jakby co rozglądaj się tez z myslą o nas za płatnym jakims to bedziemy dzielic koszty zadzwonie do Murki oni mają czesto jakies transporty w strone krakowa wiec moze by przyjechali najpierw do zamoscia (30zł za ten odcinek od siebie do zamoscia i z powrotem biorą):evil_lol: pytajmy wszedzie i trzymajmy kciuki za ten co dowiem sie jutro:p Quote
malawaszka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):dowiem sie jutro czy transport bedzie wogole, jesli bedzie to czarnuch tez pojedzie moze sie nie zjedza:-) Tola - dziękujemu bardzo:loveu: malawaszka jakby co rozglądaj się tez z myslą o nas za płatnym jakims to bedziemy dzielic koszty zadzwonie do Murki oni mają czesto jakies transporty w strone krakowa wiec moze by przyjechali najpierw do zamoscia (30zł za ten odcinek od siebie do zamoscia i z powrotem biorą):evil_lol: pytajmy wszedzie i trzymajmy kciuki za ten co dowiem sie jutro:p ja szukam cały czas; dla mnie to byłoby najlepiej jakby się za jednym udało żeby przyjechał "do mnie" Birman z Nowodworu i ten czarny z Zamościa, ale to chyba już zbyt skomplikowane :mdleje: bo Birman to olbrzym... Quote
Recommended Posts