Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

myślę, że nie ma co przeciągać
miejscie w Przebieczanach jest sprawdzone, wyżły tam były nie raz, jak tanitka mówi że miejsce jest ok to ja jej wierze :-) więc niech sunia jedzie tam. Szukamy pilnie transportu ZAMOŚĆ - PRZEBIECZANY (Kraków)
zbieramy też deklaracje chocby najmniejsze, każda złotówka się liczy tymbardziej ze jesli nie znajdzie sie transport tzw przy okazji to pewnie bedzie trzeba celować w płatny za zwrot kosztów, plus sunie trzeba zaopatrzyć w surowicę na wirusówki i kropelki od kleszczy

Posted

Gejsza dzisiaj... chyba żadna suczka nie robi jej krzywdy ale ona jest taka cichutka ,spokojnie podeszła do siatki nie wydając żadnego głosiku
na pierwszym zdjęciu troszkę z boku,żle samej robić zdjęcia...

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
podrzucam sunieczke!
zbieramy deklaracje na wyciagniecie suni i umieszczenie w hoteliku!
szykuje sie transport, ale dowiem sie jutro czy wyjdzie bo uzalezniony jest od tego czy szef pozwoli na jeden dzien wolny:roll:

piranha a dałoby radę tego czarnuszka też zabrać czy nie bardzo?

Posted

dowiem sie jutro czy transport bedzie wogole, jesli bedzie to czarnuch tez pojedzie moze sie nie zjedza:-)
Tola - dziękujemu bardzo:loveu:
malawaszka jakby co rozglądaj się tez z myslą o nas za płatnym jakims to bedziemy dzielic koszty
zadzwonie do Murki oni mają czesto jakies transporty w strone krakowa wiec moze by przyjechali najpierw do zamoscia (30zł za ten odcinek od siebie do zamoscia i z powrotem biorą):evil_lol:
pytajmy wszedzie i trzymajmy kciuki za ten co dowiem sie jutro:p

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
dowiem sie jutro czy transport bedzie wogole, jesli bedzie to czarnuch tez pojedzie moze sie nie zjedza:-)
Tola - dziękujemu bardzo:loveu:
malawaszka jakby co rozglądaj się tez z myslą o nas za płatnym jakims to bedziemy dzielic koszty
zadzwonie do Murki oni mają czesto jakies transporty w strone krakowa wiec moze by przyjechali najpierw do zamoscia (30zł za ten odcinek od siebie do zamoscia i z powrotem biorą):evil_lol:
pytajmy wszedzie i trzymajmy kciuki za ten co dowiem sie jutro:p

ja szukam cały czas; dla mnie to byłoby najlepiej jakby się za jednym udało żeby przyjechał "do mnie" Birman z Nowodworu i ten czarny z Zamościa, ale to chyba już zbyt skomplikowane :mdleje: bo Birman to olbrzym...