Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona nie jest zadnym dogiem , daje jej z 57 59 cm w klebie- porwnajcie sobie do krotkonogich pimpkow obok niej
nie widze ze zdjec , zeby byla fizycznie zmarnowana
nasze psy -wyzlowate w Przebieczanach sa w domu

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam musze core uspic zaraz wracam i ogarniam wszystko

edit:
sunia jest wielkosci wyżła (ok 60cm w kłębie), myśle ze prędzej jest wyżłowa niż dogowata;)
co do propozycji funi to podejrzewam że jest ona aktualna o ile ja nie będe odpowiadac za psa. Nie będe rozwijać tego tematu bo to nie służy psom ale krótko i na temat: ja nie umieszcze psa u funi tak samo jak ona nie przyjmie psa ode mnie- wiec jesli sie uprzecie to ok ja nie mam nic przeciwko tylko beze mnie;)
opowiedzcie mi coś więcej o tym hoteliku w przebieczanach? gdzie to jest? koło Krakowa? jakie są tam warunki, mieliście tam psy? to sprawdzone miejsce? jest mozliwosc wysterylizowania suni tam czy trzeba dać ją już wyciachaną? 350zl to koszt miesieczny z wyzywieniem?

Posted

1. jak juz napisalam - 1 miesiac sponsoruje, wiec jest ponad 30 dni na zbieranie deklaracji
2. tak 350 to jest cena z wyzywieniem i mieszkaniem w domku- zima sie zbliza
3. tak sterylki robimy u zaprzyjaznionego z Hotelem weta- cena ok 250, chyba , ze sie cos zdazy nieprzewidzianego
4. tak- sprawdzony Hotel nasz wyzlomaniacki- mamy tam baze wyjsciowa dla naszych wyzlow

Posted

jak pisalam miejsce jest zarezerwowane
jak juz bedziecie widzialy , kiedy ja bierzecie i wieziecie , to prosze dzwonic na telefon w moim podpisie- dogramy wsjio
oczywiscie sterylke tez oplacam
i prosze pamietac o surowicy

Posted

Moze wstrzymajcie sie chwilke z decyzja, zwolnil mi sie DT - dom z ogrodem, pies w domu jako pelnoprawny czlonek rodzinki- w takich warunkach szybciej i wiecej dowiemy sie o suce.
Zobaczymy jak zachowuje sie w mieszkaniu, czy sprawia jakies problemy itd Jesli tfu tfu wyszlo by cos z zachowaniem mam tam tez znajoma behawiorystke, ktora nie odmowilaby pomocy.
Koszt 15zl z wliczona karma za dobe, jesli sami bysmy karme kupowali to 10zl o ile mnie pamiec nie myli.
Jutro sie dowiem czy jest miejsce i na jakich warunkach w przypadku takiego psiaka.

Co Wy na to??

Posted

dziewczyny jakbyście miały jakiś transport to może udałoby się połączyć bo ja chcę z tego schronu zabrać tego psiunka:

średniej wielkości lub mniejszy, ja przez ten jego wzrok nie mogę spać :placz::-(

Posted

halbina napisał(a):
finansowo nie pomogę, przykro mi... sunia subtelnej urody, ale z doga najwyżej maść... będę odwiedzać!

Dlatego napisalam do Ciebie, a nie do pekińczyków:evil_lol:
Dziękuję wszystkim, którzy zaglądają do Gejszy, dziękuję za wsparcie finansowe, za pomoc.
Moze Gejsza będzie uratowana...