Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wiecie jak to jest no:-) jest jeszcze drugi domek,moze bedzie lepszy?:-) przeciez nie ma tak że kto p pierwszy ten lepszy:-P
tutaj w wawie: rodzina z dwoma synami (9,14lat);panstwo pracujacy ale pani ma taką prace ze max sunia bylaby sama 3 godzinki; blok; nigdy nie mieli psa;nie mają innych zwierząt; w razie wyjazdow w które suni nie mogliby zabrać gdyby takie się zdarzyły Gejsza zostawałaby u ich rodziców;zgadzają się na sterylizacje u nich na ich koszt(teraz sukę zaszczepiłąm na wirusowki wiec 2 tyg trzeba ze sterylka i tak odczekac); ewentualny transport do nich trzeba by organizować.
Ja poczekam na wynik drugiej wizyty, zadzwonie do Państwa raz jeszcze i podejme po naradzie jakąś decyzje.
Wszystko wygląda ok,ale ja jak to ja i tak sie obawiam i zastanawiam o:-)

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, jakby co, to w Nowodworze jest suka w typie jakiegoś myśliwca, pięęęęękna, naprawdę; a tak mówię, jakby Wam domek jeden został pusty :razz:

Posted

sluchajcie moje drogie..nie wiem czy odbyla sie druga wizyta przedadopcyjna bo poki co nie ma o tym wpisu...Panstwo z Bemowa sa zdecydowani i chieliby wziac Gejsze w prztszly wknd zeby miec dla niej caly wknd dla oswojenia.Paulina albo Lidka zadzwoncie do Pani jak najszybciej bo nie mozna ludzi trzymac w niewiedzy.Ja uwazam ze bedzie to doskonaly dom dla suni.Panstwo sa powazni,odpowiedzialni, wrazliwi.Za przyklad moge podac ze moj Fryzek jak to schroniskowy psiak nie lubi na podlodze lezec tylko zawsze szuka sobie chocby szmatki na ktorej moze sie polozyc.Panstwo jak sie o tym dowiedzieli natychmiast wyslali syna po recznik zeby moj pies mial wygodnie i nie musial na podlodze lezec:-) z kolei jak poszlam do toalety moj pies stal pod nia zdenerwowanyy(zawsze tak robi jak jest w miejscu ktorego nie zna)co zrobila wtedy Pani?stala z Fryzkiem pod lazienka i przemawiala do niego zeby sie nie denerwowal bo ja zaraz wroce:)
Nie ja jestem decyzyjna osoba ale prosze zadzwoncie dzis do Pani zeby nie wyszlo niepowaznie..

Posted

Panca napisał(a):
sluchajcie moje drogie..nie wiem czy odbyla sie druga wizyta przedadopcyjna bo poki co nie ma o tym wpisu...Panstwo z Bemowa sa zdecydowani i chieliby wziac Gejsze w prztszly wknd zeby miec dla niej caly wknd dla oswojenia.Paulina albo Lidka zadzwoncie do Pani jak najszybciej bo nie mozna ludzi trzymac w niewiedzy.Ja uwazam ze bedzie to doskonaly dom dla suni.Panstwo sa powazni,odpowiedzialni, wrazliwi.Za przyklad moge podac ze moj Fryzek jak to schroniskowy psiak nie lubi na podlodze lezec tylko zawsze szuka sobie chocby szmatki na ktorej moze sie polozyc.Panstwo jak sie o tym dowiedzieli natychmiast wyslali syna po recznik zeby moj pies mial wygodnie i nie musial na podlodze lezec:-) z kolei jak poszlam do toalety moj pies stal pod nia zdenerwowanyy(zawsze tak robi jak jest w miejscu ktorego nie zna)co zrobila wtedy Pani?stala z Fryzkiem pod lazienka i przemawiala do niego zeby sie nie denerwowal bo ja zaraz wroce:)
Nie ja jestem decyzyjna osoba ale prosze zadzwoncie dzis do Pani zeby nie wyszlo niepowaznie..

Lidka na pewno skontaktuje się z Panią, to nie będzie tak, że się sprawę oleje. Czekamy na wynik wizyty w Końskich, odbyć się miała dziś. Jak będą informacje, Lidka podejmie decyzje i na pewno skontaktuje się z obiema rodzinami.

Posted

Panca zadzwonie do Pani jak bede znała wynik wizyty w Końskich(odbędzie sie dzisiaj). To nie jest tak, że kto pierwszy ten lepszy. Za psa odpowiedzialna jestem ja i to ja musze mieć pewnośc że pójdzie do najlepszego dla niego domu (niekoniecznie tego który zgłosił się pierwszy) zeby nie było później tak że pies mi wraca z adopcji bo np zaczął wyć czy niszczyć.
Dowiem się jak przebiegłą dzisiejsza wizyta,podejme decyzje i zadzwonie do Pańswta z Bemowa napewno dziś lub jutro rano.

Posted

kobix nie odbiera...wiec nie wiem jak wizyta...
za to zadzwoniła Pani z wojewodztwa opolskiego również chętna do adopcji Gejszy, ma sobie poczytać wątek i jakby co się odezwie:-)
mam nadzieje,ze do jutra kobix sie odezwie bo musze podjąć w koncu jakas decyzje buuu

Posted

doszły pieniążki od beki (100zł) i od margaret (50zł) DZIĘKUJEMY,jeszcze czekam na pieniążki od Toli i funi
muszę zapłacić za suni wirusówki (doszczepiliśmy ją) no i pewnie transport będzie częściowo płatny (moja osobista prywatna zasada że przyszły ds płaci połowe ewentualnego płatnego transportu)
jest ktoś na dogo z miejscowosci Kędzierzyn-Koźle?