Czorcik Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='anka_szklanka']hehe dzieki za takie HOP bo w zupełności sie zgadzam i niech mnie dogomania zje żywcem ale zdania nie zmienię...[/QUOTE] dlaczego ma ktoś Cię zjeść ? :D Ciebie ??? przecież to z daleka widać , ze trujące :diabloti: Quote
anka_szklanka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Czorcik']dlaczego ma ktoś Cię zjeść ? :D Ciebie ??? przecież to z daleka widać , ze trujące :diabloti:[/QUOTE] hahahaha Ty nawet nie wiesz jak ja Cie kocham :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Czorcik Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='anka_szklanka']hahahaha Ty nawet nie wiesz jak ja Cie kocham :loveu: :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] hhahahahahhaha nie wierzę :D Quote
anka_szklanka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Pepe pieszczoch, dzieki za zdjęcia :) P.S. miało być bez "mordy" :D Quote
Czorcik Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='anka_szklanka']Pepe pieszczoch, dzieki za zdjęcia :) P.S. miało być bez "mordy" :D[/QUOTE] hahhahahh a weź i to wytnij , to nie takie proste :D Quote
anka_szklanka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 i taki ładny plakacik, jakby ktośa wrzucil na fb z nr tel to byłabym wdzięczna 503 195 666 Quote
Recommended Posts