...Ewelina... Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Cześć. Mam pytanko chce z Fafikiem trenować aglity (narazie kijek od miotły i dwa taborety nawet sie słucha... ale i tak nigdy nie pojedziemy na zawody) Skończyły się nam przysmaki więc wymyśliłam takie coś: Ten miekućki ser Hochland z szynką i karma royal canin junior... Zrobiłam z sera kulke a do środka dałam 2 kawałki karmy. Tylko boje sie mu to dać Quote
Marceli50 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 A nie możesz pójść do zoologa po inne smaczki?? :cool1::cool1: Daj mu same kuleczki z royala... Ja bym swojemu w życiu czegoś takiego nie dała, bez sensu, po co ten serek, nie rozumiem. No ale to tylko moje, skromne zdanie :roll: Quote
Balbina. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 pies raczej mało chętnie będzie pracował za sucha karme. Wg. mnie taki przysmak w małych ilościach jest O.K. Pies przeciez nie je tego sera tonami,więc o co chodzi? \Mój pies codziennie dostaje tabletki w jakimś serku,szynce,najlepiej mu podchodzi serek 'łososiowa zatoka ' ;) I nie bój się mu tego dać-masz psa,teriera a nie laleczkę na która trzeba chuchać i dmuchać... Quote
RAnia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Marceli50 napisał(a):A nie możesz pójść do zoologa po inne smaczki?? :cool1::cool1: Daj mu same kuleczki z royala... Ja bym swojemu w życiu czegoś takiego nie dała, bez sensu, po co ten serek, nie rozumiem. No ale to tylko moje, skromne zdanie :roll: Tez odradzam ser z szynka, to nie jest odpwiednie jedzenie/przysmak dla psa, ani malego ani duzego. I nie ma to zwiazku z traktowanie psa jak laleczke, raczej ze zdrowym i odpowiednim dla psa zywieniem. Quote
beta ata Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Witam! :-) Karma dla terierków z Yorku, niedużo, ale na dobry cel ;-) Zapraszam na bazarek dla małej Rozi :-) http://www.dogomania.pl/threads/220998-%C5%9Amierdziuchy-karma-RC-smaczki-dla-ROZI-na-sp%C5%82%C4%85t%C4%99-MEGA-D%C5%81UGU-do-20.01.12 Quote
Madziunia_Krk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Yorki uwielbiają ser żółty ale sam, bez suchej karmy w środku. Możesz dawać je swojemu pieskowi pokrojone w drobną kostkę w formie nagrody ale w małych ilościach. Quote
Recommended Posts