ŚWIAT Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Malawaszka, robisz bardzo dobre zdjęcia. Dajcie znać proszę jak najszybciej jaki wynik wizyty:) Malawaszka, czy mały miał Allegro? A Ty masz jakieś inne kociny do adopcji u siebie? Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 tak - mały cały czas jest na allegro razem z kociakami od missieek, które ogłaszam tam teraz mam do adopcji tylko jego, ale jak szukasz kotka to u missieek jest gromadka :lol: http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=2 Quote
ŚWIAT Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Nie szukam, choć jakbym mogła to miałabym pewnie gromadkę - ale mój pies kotów bardzo nie lubi... Myślałam że jak nie masz Allegro to ubłagam jedną Dogomaniaczkę żeby zrobiła bo szkoda żeby się takie zdjęcia marnowały. Ale jak są to OK. A nie dałabyś rady zrobić gdzieś w Siewierzu u siebie wystawki tych zdjęć? Choćby w jakimś sklepie większym, świetlicy? Może by się ktoś zainteresował adopcja kota to podesłałabyś namiary na kotki Misieek Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 nie mam zacięcia i czasu za bardzo do takiego bawienia się ze zdjęciami, zresztą - tu sa wiochy dookoła, nie wiem czy zdjęcia kotów budziłyby zainteresowanie :lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 może jednak będą z niego fajne koty :lol: właśnie leży mi na biurku z moimi kotkami, rozwala się i pozwolił mi się pogłaskać - jak jest taki rozleniwiony, rozespany to nawet mu się podoba drapanko :) Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 hahaha własnie porwał mojemu TZ pieroga ruskiego z talerza - całego :lol: pieróg w zęby i chodu hahaha tak sobie dla siebie piszę... pamiętnik :roll: Quote
zerduszko Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Nie martw się, ja czytam :lol: Zaprosiłbyś na ruskiego :P Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 zerduszko napisał(a):Nie martw się, ja czytam :lol: Zaprosiłbyś na ruskiego :P nie ma już - koty zjadły :D przypominam się z pytaniem kiedy będzie wizyta w Pawłowicach bo znowu miałam telefon o Buraska i nie wiedziałam co powiedzieć czy aktualne czy nie :shake: chcę tylko wiedzieć kiedy będzie jutro rano się kastrujemy Quote
zerduszko Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ale tą swoja kastracje, to przemyśl jeszcze :smhair2: Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 zerduszko napisał(a):Ale tą swoja kastracje, to przemyśl jeszcze :smhair2: e tam... moja mam mi powiedziała niedawno po raz kolejny, że jestem nienormalna, że tylko te psy i psy, że W TV MÓWILI, że blablabla więc lepiej jak więcej takich jak ja nie będzie :D Quote
zerduszko Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Spytaj się mamy skad Ty się wzięłaś TAKA ;) Zawsze będą TAKIE ;) Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 tygrys wykastrowany, wsio poszło ok, teraz zamula :lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ŚWIAT napisał(a):A wizyta przedadopcyjna kiedy? Avilla jeszcze nie dzwoniła do tej osoby zainteresowanej. Odpisała mi smsa, że planuje dzwonić jutro i umówić na za tydzień Quote
Avilia Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Jestem wstępnie umówiona na sobotę (05.03) na godzinę 15-16. Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 chyba nawet nie zauważył, że miał zabieg, szaleje jak szalał, rozruszał moje kocice leniwe i wieczorami mam tu mega gonitwy kocie, a psy za nimi z jazgotem - jest bosko Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 oby to był dobry domek :kciuki: byle gdzie byle wydać nie chcę! Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 czekam jutro/dziś na info, ze to dobry domek :modla: ale niech już go ktoś weźmie bo mi dom roznosi! wykopał ziemię z jednego z nielicznych moich zyjących kwiatków :D uduszę gada! Quote
Marzycielka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 malawaszka napisał(a):czekam jutro/dziś na info, ze to dobry domek :modla: ale niech już go ktoś weźmie bo mi dom roznosi! wykopał ziemię z jednego z nielicznych moich zyjących kwiatków :D uduszę gada! Trzymam kciuki za dobry dom :) Quote
malawaszka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 nie mam żadnej informacji czy była wizyta czy nie :niewiem: Quote
Recommended Posts