Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malawaszka, robisz bardzo dobre zdjęcia.
Dajcie znać proszę jak najszybciej jaki wynik wizyty:)
Malawaszka, czy mały miał Allegro? A Ty masz jakieś inne kociny do adopcji u siebie?

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie szukam, choć jakbym mogła to miałabym pewnie gromadkę - ale mój pies kotów bardzo nie lubi...
Myślałam że jak nie masz Allegro to ubłagam jedną Dogomaniaczkę żeby zrobiła bo szkoda żeby się takie zdjęcia marnowały.
Ale jak są to OK.
A nie dałabyś rady zrobić gdzieś w Siewierzu u siebie wystawki tych zdjęć? Choćby w jakimś sklepie większym, świetlicy?
Może by się ktoś zainteresował adopcja kota to podesłałabyś namiary na kotki Misieek

Posted

może jednak będą z niego fajne koty :lol: właśnie leży mi na biurku z moimi kotkami, rozwala się i pozwolił mi się pogłaskać - jak jest taki rozleniwiony, rozespany to nawet mu się podoba drapanko :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie martw się, ja czytam :lol: Zaprosiłbyś na ruskiego :P

nie ma już - koty zjadły :D

przypominam się z pytaniem kiedy będzie wizyta w Pawłowicach bo znowu miałam telefon o Buraska i nie wiedziałam co powiedzieć czy aktualne czy nie :shake: chcę tylko wiedzieć kiedy będzie

jutro rano się kastrujemy

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale tą swoja kastracje, to przemyśl jeszcze :smhair2:

e tam... moja mam mi powiedziała niedawno po raz kolejny, że jestem nienormalna, że tylko te psy i psy, że W TV MÓWILI, że blablabla więc lepiej jak więcej takich jak ja nie będzie :D

Posted

malawaszka napisał(a):
czekam jutro/dziś na info, ze to dobry domek :modla: ale niech już go ktoś weźmie bo mi dom roznosi! wykopał ziemię z jednego z nielicznych moich zyjących kwiatków :D uduszę gada!

Trzymam kciuki za dobry dom :)