Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Cudo :) Strasznie Ci zazdroszczę tego, że bierze żarcie z ręki ;) Jajuszka już wydmuchane?

jak to mi zazdrościsz, że bierze żarcie z ręki? a u Ciebie ktoś nie bierze?
jajka nie wydmuchane bo nie mam na to kasy

Posted

Tak właśnie chciałam - żeby nie wyżerała z talerzy, nie roznosiła po całym mieszkaniu żarcia itd. No i przesadziłam, bo tak ją szkoliłam, że zapomniałam nauczyć brać z ręki :shake: I teraz kot nie zje nic poza suchym z miski :placz:

Posted

zerduszko napisał(a):
Od małego trzeba zacząć. Ja widziałam na oczy, jak psu się rzuca cały kawałek kiełbasy i on nie wie co z tym zrobić :lol:

Haha no nie wierze :lol:

Posted

Avilia napisał(a):
Podrzucamy Burasa;) Proszę o pomoc w ogłaszaniu!

Avilia pomogę, chociaż parę ogłoszeń dodam, ale znowu w przyszły weekend byłyby gotowe..mój net:( jak sie nikt inny nie zgłosi jestem do dyspozycji.Podaj tylko na jakich stronkach już jest, nie baw się w linki podaj tylko stronki - dodam na innych. Plakacik z tego co widziałam nie potrzebujecie bo już macie?

Posted

podniosę malucha

zerknęłam na tekst w ogłoszeniu - nie wiem czy in się stanie kiedykolwiek kanapowym przytulaskiem, raczej będzie takim kotem nie łaknącym dotyku - mam taka jedną w domu moją kocinkę - u mnie od maleńkości, jej rodzeństwo w nowych domach i mają super charaktery przytulaste, a ona nie lubi głaskania, nie lub noszenia, nie przychodzi się tulić - chodzi swoimi ścieżkami i on też tak raczej będzie, chyba, że jakiś cud się stanie, ale póki co to nie rokuje na przytulasa - czasami podejdzie do mnie jak jest głodny - im bardziej chłodny tym łatwiej go dotknąć, ale jak jest najedzony to trudno złapać, czasem patrzy takim dzikim wzrokiem zza łóżka :niewiem:

Posted

Dzięki za czujność. Nie wczytywałam się dokładnie w wątek, powtórzyłam treść ogłoszeń.
Myślę ze ta niezależność Burasa dla niektórych nie musi być wadą. To trzeba podkreślić w ogłoszeniach. Pamiętam jak podczas dyskusji na jednym z kocich portali dziewczyna podkreślała że kiedyś szukała właśnie takiego kota( i już ma). Nie jest zbyt wylewna i nie chciała kota który by się domagał nieustannej uwagi. A gdyby napisać coś w ten deseń?

Whiskasowy Burasek-piękny kotek szuka domu!
Burasek to niezwykłej urody 5,5 miesięczny kociak.
Kotek jest chętny do zabaw. Załatwia swoje potrzeby do kuwety. Świetnie dogaduje się z innymi kotkami. Jest odrobaczony i zdrowy.
Burasek to kot o własnym zdaniu. Chodzi własnymi ścieżkami...Nie narzuca się. Nie wymaga nieustannej uwagi. To prawdziwy KOT- o niezależnym charakterze.
Podaruj mu dom!

Kontakt w sprawie adopcji:
a.gruszczynska@vp.pl
608 464 683

Jak myślicie?

Posted

nie jest zaszczepiony - ja nie mam na to kasy bo nie planowałam zupełnie tego tymczasowicza :shake:
psów sam z siebie nie atakuje, ale jak pies mu nochal podtyka pod pazur to nie waha się żeby go użyć :roll: u mnie się nie nauczy współżycia z psami bo moje psy gonią koty, a już takie dzikawe to całkiem bez szans na współgranie - wczoraj mały zwiał z pokoju i przybiegł na dół, chciał pozwiedzać to mu nie dały - od razu było zbiorowe polowanie :shake: musiałam psy zamknąć, żeby kotka złapać i zanieść na górę do jego pokoju, bardzo lubi moje kotki