malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Avilla ogłaszałas może burasa? pisałas że jest w Katowicach? Quote
Avilia Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 malawaszka napisał(a):Avilla ogłaszałas może burasa? pisałas że jest w Katowicach? Ogłaszałam.Nie fatygowałam się już z wklejaniem linków,bo i tak nikt nie pomaga w ogłaszaniu;/ Pisałam,że w Siewierzu niedaleko Katowic przebywa.Teraz będę pisać,że Katowice. Dzisiaj zarywam nockę (nauka;/) więc zrobię kolejne w międzyczasie. Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 nie nie - własnie nie pisz Katowice bo dzwonił facet z Mikołowa - i myslał, że w Katowicach kot jest, jak powiedziałam, ze Siewierz to "zadzwonię później" :lol: więc lepiej pisać okolice Siewierza żeby ludzie od razu wiedzieli Quote
Avilia Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Jak sobie życzysz;) Jadę z koksem;) Quote
dara9 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ale dlaczego 'zadzwonie później'? Przecież transport jakoś dałoby radę załatwić...myślę... Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 dara9 napisał(a):Ale dlaczego 'zadzwonie później'? Przecież transport jakoś dałoby radę załatwić...myślę... pewnie by i dało, ale pan chciał najpierw zobaczyć dzikusa - inna sprawa jakby to był miziak, a takiego dzikusa ludzie najpierw chcą/powinni zobaczyć czy się zdecydują na kota który na ich widok zacznie po ścianach uciekać bo tak reaguje na obcych w pokoju, na mnie już nie, ale też zalezy od tego czy jest głodny czy nie - raz sam podejdzie, innym razem mam problem żeby go złapać Quote
dara9 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Mały dziczek...rzeczywiście lepiej żeby najpierw go zobaczył zainteresowany domek, nie każdy wie jak zachowuje się taki dzikus i może być w lekkim szoku potem... Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Avilla ile ten kocurek ma? kurcze czy to możliwe żeby już jego mocz śmierdział tak kocurzo???? jeśli tak to jego będzie trzeba kastrować już bo mnie TZ razem z tym kotem wywali Quote
Avilia Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Z moich obliczeń wynika,że ma ok.5,5 miesiąca. Waszeczko zajrzyj mu pod ogonek jak możesz i powiedz czy widać już jajka;p Jeżeli tak to można ciachać.Po ile u Ciebie kastracje? Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 no widać widać jajka :lol: nie muszę zaglądać :lol: nie wiem po ile mój wet bierze za kocurka bo same baby miałam, ale dowiem sie Quote
malawaszka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 no mnie to nie cieszy ani trochę :( ten kot nie może u mnie zostać na stałe, a ja z nim więcej nie osiągnę, na dół do nas go nie wezmę bo moje psy go pogryzą ti raz, a dwa boję się że ucieknie na dwór... trzeba go zaszczepić, a potem wykastrować zanim zacznie znaczyć Quote
Avilia Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 malawaszka napisał(a):no mnie to nie cieszy ani trochę :( ten kot nie może u mnie zostać na stałe, a ja z nim więcej nie osiągnę, na dół do nas go nie wezmę bo moje psy go pogryzą ti raz, a dwa boję się że ucieknie na dwór... trzeba go zaszczepić, a potem wykastrować zanim zacznie znaczyć Kurde co z nim zrobić;( Waszeczko znasz już koszt kastracji?Mam fanty na bazar dla niego.Będę wystawiać. Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 wystawiaj, jeszcze nie pytałam o koszt kastracji bo świeta były - ale pewnie mniej niż 100 zł powinno być Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 mały rośnie, nikt go nie chce, już tylu osobom reklamowałam, ale ludzie chcą od razu nakolankowe mruczki :( wczoraj zwiał mi z pokoju na górze i przyszedł na dół - podrapał Dropsa, zrobiła się zadyma jak tralala bo moje psy zaraz ruszyły na obcego kota i to uciekającego w dodatku :shake: potem jakiśczas trzymałam go na kolanach tu na dole, wyrywał się poczatkowo, w końcu odpuścił i siedział rozglądając się... tak będę go brała, może to coś da, ale to wszystko mało, poza tym on ma takie zrywy że czasem boję się że mi po twarzy przejedzie pazurami wyrywając się, a moje burki tylko na to czekają :shake: a to podobno psy Avilli były złe... Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roki i żeby był lepszy!!!!! :) Quote
malawaszka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 oby był lepszy i dla zapomnianego buraska też - czy ma jakies ogłoszenia? Quote
Avilia Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 malawaszka napisał(a):oby był lepszy i dla zapomnianego buraska też - czy ma jakies ogłoszenia? Cały czas odnawiam te które robiłam.Własnie pracuję nad bazarkiem.Będzie torebkowy.Za ok 2h wstawię link. Jeżeli uzbiera się z bazarku trochę więcej to wykupimy pakiet ogłoszeń. Quote
Avilia Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Bazarek na kastrację Burego: http://www.dogomania.pl/threads/199569-Na-kastracj%C4%99-Burasa!Extra-torebki-bi%C5%BCu!Do-18.01-godz.22-00?p=16048027#post16048027 ZAPRASZAM! Proszę o reklamę bazarku! Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 chłopak się przypomina, połamały mu się wibrysy nie wiem czemu ale już odrastają Quote
dara9 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ale jestem śliczny:loveu: a jak nieśmiało sięgam po jedzonko:p Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 nieśmiało bo cykor, ale od czasu do czasu zanim sięgnie to wali łapą w moją rękę :lol: na szczęście aksamitną łapą :lol: Quote
Recommended Posts