Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Avilla ogłaszałas może burasa? pisałas że jest w Katowicach?

Ogłaszałam.Nie fatygowałam się już z wklejaniem linków,bo i tak nikt nie pomaga w ogłaszaniu;/
Pisałam,że w Siewierzu niedaleko Katowic przebywa.Teraz będę pisać,że Katowice.
Dzisiaj zarywam nockę (nauka;/) więc zrobię kolejne w międzyczasie.

Posted

nie nie - własnie nie pisz Katowice bo dzwonił facet z Mikołowa - i myslał, że w Katowicach kot jest, jak powiedziałam, ze Siewierz to "zadzwonię później" :lol: więc lepiej pisać okolice Siewierza żeby ludzie od razu wiedzieli

Posted

dara9 napisał(a):
Ale dlaczego 'zadzwonie później'? Przecież transport jakoś dałoby radę załatwić...myślę...

pewnie by i dało, ale pan chciał najpierw zobaczyć dzikusa - inna sprawa jakby to był miziak, a takiego dzikusa ludzie najpierw chcą/powinni zobaczyć czy się zdecydują na kota który na ich widok zacznie po ścianach uciekać bo tak reaguje na obcych w pokoju, na mnie już nie, ale też zalezy od tego czy jest głodny czy nie - raz sam podejdzie, innym razem mam problem żeby go złapać

Posted

Mały dziczek...rzeczywiście lepiej żeby najpierw go zobaczył zainteresowany domek, nie każdy wie jak zachowuje się taki dzikus i może być w lekkim szoku potem...

Posted

Z moich obliczeń wynika,że ma ok.5,5 miesiąca.
Waszeczko zajrzyj mu pod ogonek jak możesz i powiedz czy widać już jajka;p Jeżeli tak to można ciachać.Po ile u Ciebie kastracje?

Posted

no mnie to nie cieszy ani trochę :( ten kot nie może u mnie zostać na stałe, a ja z nim więcej nie osiągnę, na dół do nas go nie wezmę bo moje psy go pogryzą ti raz, a dwa boję się że ucieknie na dwór...

trzeba go zaszczepić, a potem wykastrować zanim zacznie znaczyć

Posted

malawaszka napisał(a):
no mnie to nie cieszy ani trochę :( ten kot nie może u mnie zostać na stałe, a ja z nim więcej nie osiągnę, na dół do nas go nie wezmę bo moje psy go pogryzą ti raz, a dwa boję się że ucieknie na dwór...

trzeba go zaszczepić, a potem wykastrować zanim zacznie znaczyć

Kurde co z nim zrobić;(
Waszeczko znasz już koszt kastracji?Mam fanty na bazar dla niego.Będę wystawiać.

Posted

mały rośnie, nikt go nie chce, już tylu osobom reklamowałam, ale ludzie chcą od razu nakolankowe mruczki :( wczoraj zwiał mi z pokoju na górze i przyszedł na dół - podrapał Dropsa, zrobiła się zadyma jak tralala bo moje psy zaraz ruszyły na obcego kota i to uciekającego w dodatku :shake: potem jakiśczas trzymałam go na kolanach tu na dole, wyrywał się poczatkowo, w końcu odpuścił i siedział rozglądając się... tak będę go brała, może to coś da, ale to wszystko mało, poza tym on ma takie zrywy że czasem boję się że mi po twarzy przejedzie pazurami wyrywając się, a moje burki tylko na to czekają :shake: a to podobno psy Avilli były złe...

Posted

malawaszka napisał(a):
oby był lepszy i dla zapomnianego buraska też - czy ma jakies ogłoszenia?

Cały czas odnawiam te które robiłam.Własnie pracuję nad bazarkiem.Będzie torebkowy.Za ok 2h wstawię link.
Jeżeli uzbiera się z bazarku trochę więcej to wykupimy pakiet ogłoszeń.