Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie.Jeden maluch szuka DS na CITO CITO!!!
No i 2 dorosłe kocury...

Jadę dzisiaj po 15 do Sławkowa zawieźć fanty i karmę od Blueberrykiss.
2 opakowania witamin i szampon podrzucę BUDRYSEK która ma 30 kotów.
Co do misek-Blueberrykiss zgadzasz się abym przekazała je Missieek,która także ma 30 kotów?Panie ze Sławkowa jakieś tam miseczki mają-widziałam.A Missieek na pewno dodatkowe miski (do tego bardzo ładne;)) się przydadzą.

Zmartwił mnie dzisiaj telefon jednej z Pań ze Sławkowa.Prawdopodobnie będę musiała zabrać jedno z kociąt (obecnie ma ich 8),ponieważ coś niedobrego się z nim dzieje-tak mi powiedziała Pani.Całe szczęście zabieram ze sobą kociolubną znajomą,może uda mi się ją namówić na tymczas dla małego...Trzymajcie kciuki!

Posted

Odwiedziłam wczoraj Panie ze Sławkowa.Zawiozłam karmę i wróciłam z dwoma maleńkimi kociakami.

Jednego z nich zabrała do siebie na tymczas kociolubna znajoma (ta z którą jechałam,nie musiałam jej długo namawiać;)),a drugiego wzięła do siebie znajomej mama.Z zachowania mamy znajomej wnioskuję,że koteczek chyba zostanie na stałe;) Co do drugiego koteczka jeszcze nie wiadomo,znajoma jest w nim zakochana,ale jej TZ zgodził się tylko na tymczas.I chyba najlepiej by było gdyby był u niej tylko tymczasowo,bo jej TZ stwierdził,że tymczasować kociaki się zgadza.Szkoda by było stracić DT.
Namawiam ją na wydanie kociaka do adopcji;) Zobaczymy co z tego wyniknie.

Opowiadałam jej o kotach od Missieek.Powiedziała,że gdyby potrzebny był na Cito tymczas to jednego malucha może przyjąć.

Posted

malawaszka napisał(a):
a o burasa nikt nie dzwoni :(

Zrobię kolejną porcję ogłoszeń.Mam nadzieję,że komuś wpadnie w oko jak najszybciej,

Mam wyrzuty sumienia Waszeczko,że wepchnęłam Ci Burasa...Jeżeli będziesz czegoś potrzebować to pisz,dzwoń,wołaj!

Posted

Rozmawiałam ze znajomą u której jest maluszek.Zdecydowała się na wydanie go.Na dniach podjadę do niej obfocić malucha.We wtorek idziemy z nim do weta na odrobaczenie i ogólne oględziny,bo jest słabiutki.Mam nadzieję,że to nie żadna choroba,bo będą problemy z leczeniem.Ja wepchnęłam znajomej malucha,więc ja jestem za niego odpowiedzialna także w kwestii finansowej.Trzymajcie kciuki oby to nie było nic złego!

Posted

malawaszka napisał(a):
a coś z tego wyszło bo ja nie miałam żadnego telefonu :( tylko ten jeden o którym Ci mówiłam :shake:

W końcu koresponduję tylko z jedną Panią.Prosiła o zdjęcia reszty miotu.Wysłałam jej Twoje kicie.

Posted

malawaszka napisał(a):
i pewnie nie podobają się :( bo nie są szare ani rude :shock:

Pani mi jeszcze nie odpisała;(

malawaszka napisał(a):
:ghost_2:a zgadnijcie kto wczoraj mruczał :loveu:

Jak powiesz,że Buras to i tak Ci nie uwierzę;p

Posted

No nie wierzę!On i mruczenie?To wielki postęp!

Może jest ktoś kto zabrałby Burasa do siebie na tymczas i go oswajał?Malawaszka nie ma na to czasu,a i tak udało jej się sprawić,że Bury zamruczał.Bardzo prosimy!Jemu jest bardzo potrzebny kontakt z człowiekiem.Obiecuję zapewniać karmę i żwirek w miarę potrzeb.Na kastrację wystawię bazar (jeżeli maluch by nie znalazł do tego czasu domu).

Proszę jedynie o ciepły kąt dla małego i odrobinę uwagi!