Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojechał dziś :loveu: już Państwo dzwonili, ze mały ma się dobrze, po drodze się bał, ale dał radę, jechał w transporterku na kolanach Pani, zapoznaje się z ich kocurkiem który jest ciut młodszy i wyleguje się na kanapie :)
Buraś zamieszkał w Tychach

alicja_g a jak tam u Was? macie już kotka?

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Pojechał dziś :loveu: już Państwo dzwonili, ze mały ma się dobrze, po drodze się bał, ale dał radę, jechał w transporterku na kolanach Pani, zapoznaje się z ich kocurkiem który jest ciut młodszy i wyleguje się na kanapie :)
Buraś zamieszkał w Tychach

alicja_g a jak tam u Was? macie już kotka?7

Brawo.
Niech mu się dobrze wiedzie.:)

Posted

oj to prawda - psy śpią zamiast polować na młodego, a moje kocice znowu się zrobią leniwe - n je rozruszał nieźle :loveu: i nikt mi w kwiatku nie będzie kopał i anteny od netu wywracał :D

ale taki ładny kociak, że miło było patrzeć na niego naprawdę oko cieszył :loveu:

chciałam zawiadomić tamtą dziewczynę z Pawłowic że mały ma dom, ale nie mogę znaleźć namiarów - Avilla możesz jej dać znać proszę?

Posted

Nie mamy.. Takiego pięknego jak ten trudno znaleźć, zwłaszcza z tak wybrednym TZ:) byłam nawet na wątku tych dwudziestu kilku kotów ale szczerze mówiąc nie mogłam się tam odnaleźć. Bo ja Wam szczerze powiem, że nie lubię dogo;) ciężko tu uzyskać konkrety jak się ma mało czasu. Jakby ktoś miał jakieś cudo to jestem otwarta na propozycje. Zaznaczam tylko, że jesteśmy z Poznania jakby ktoś miał zastrzeżenie do długich podróży. A z Buraska cieszę się bardzo, bo po wnikliwym przeczytaniu tego wątku, wiem że nie było łatwo!!! Malawaszka gratuluje wytrwałości:)

Posted

no jak na złość teraz prawie codziennie ktoś dzwoni o niego i żadnego innego nie chcą :lol: podsyłam kociaki od missieek ale nie jest łatwo... bo takich cukiereczków teraz już nie ma - dopiero się pewnie rodzą po piwnicach ech :( i tak w kółko

Posted

[quote name='alicja_g']Nie mamy.. Takiego pięknego jak ten trudno znaleźć, zwłaszcza z tak wybrednym TZ:) byłam nawet na wątku tych dwudziestu kilku kotów ale szczerze mówiąc nie mogłam się tam odnaleźć. Bo ja Wam szczerze powiem, że nie lubię dogo;) ciężko tu uzyskać konkrety jak się ma mało czasu. Jakby ktoś miał jakieś cudo to jestem otwarta na propozycje. Zaznaczam tylko, że jesteśmy z Poznania jakby ktoś miał zastrzeżenie do długich podróży. A z Buraska cieszę się bardzo, bo po wnikliwym przeczytaniu tego wątku, wiem że nie było łatwo!!! Malawaszka gratuluje wytrwałości:)[/QUOTE]
A na wątku Budryska nic nie znalazłas?Ona ma też wątek na Miau

Posted

u mnie jest taka dziewczynka, 7 miesiecy
ale tez do oswajania

moge odlapac 7 miesiecznego rudzielca
tez do oswajania, jest pod smietnikiem blisko ruchliwej drogi w malej miescinie

ktos chetny?? :cool3:

Posted

Bardzo się cieszę,że Buras w końcu w DS.

Próbowałam skontaktować się z Panią z Pawłowic.Niestety bez odzewu.Wobec tego napisałam sms,ze Buras adoptowany i czy nie zechciała by adoptować innego kotka.Odpowiedzi nie dostałam,a miałam dzisiaj jechać tam na 18-tą na wizytę...

• 2 weeks later...
Posted

no i cudnie... kot wraca do mnie... nie wiem kiedy bo pani chyba myslała, ze ja wsiądę w samochód i jak na skrzydłach przyjadę po niego :shock:

wściekła jestem bo ja kuźwa mówiłam jaki to jest kot, ostrzegałam, ale jak kot jest ładny to nie słuchają :angryy: to już się znudziło, już nie ważne że taki ładny - teraz się go nagle zaczęli bać :shake: porażka... a miałam kilka telefonów o niego i teraz dupa... wszystko od nowa ... dość mam kontaktów z ludźmi, dość tego, ze kochają oczami, a jak już się zwierzak opatrzy to problemy urastają do gigantycznych rozmiarów :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
no i cudnie... kot wraca do mnie... nie wiem kiedy bo pani chyba myslała, ze ja wsiądę w samochód i jak na skrzydłach przyjadę po niego :shock:

wściekła jestem bo ja kuźwa mówiłam jaki to jest kot, ostrzegałam, ale jak kot jest ładny to nie słuchają :angryy: to już się znudziło, już nie ważne że taki ładny - teraz się go nagle zaczęli bać :shake: porażka... a miałam kilka telefonów o niego i teraz dupa... wszystko od nowa ... dość mam kontaktów z ludźmi, dość tego, ze kochają oczami, a jak już się zwierzak opatrzy to problemy urastają do gigantycznych rozmiarów :shake:

Usunęłam już wątek Burasa z subskrypcji, gdy dziś nagle na innym wątku przeczytałam że piszesz jakiś Twój kot wraca z adopcji...od razu mnie tknęło że to Buras..ręce opadają, nóż się w kieszeni otwiera...
wczoraj też miałam załamkę- z adopcji wrócił cudny piesio z wątku jednego ze schronisk- wrócił do schronu- nawet nie wiecie co czułam jak oglądałam jego zdjęcia z domu, na dywaniku, brzusiem do góry.. a teraz znowu kojec...oj ludzie, ludzie!!! gdzie Wasze mózgi i serca?

Posted

ŚWIAT napisał(a):
oj ludzie, ludzie!!! gdzie Wasze mózgi i serca?

śmiem twierdzić, ze są w d--ie :shake:

pani dzwoniła wczoraj - zapytałam zatem kiedy mi kotka odwiozą - zamilkła bo zapewne, jak wszyscy, myślała, że wsiądę w malucha i w te pędy będę po kotka pod jej drzwiami bo przecież teraz to już nie im na nim zależy... ale ja już mam dość wyręczania ludzi we wszystkim, więc poprosiłam o podanie terminu kiedy z nim przyjadą - powiedziała, że musi z mężem porozmawiać i da mi znać, póki co cisza.... może chciała się kotka pozbyć za plecami męża? już mi różne myśli chodzą po głowie :roll:

• 2 weeks later...
Posted

na razie :roll: został u tych państwa - byli z nim u weta, wet im powiedział, zeby dali mu czas na przyzwyczajenie się, nie chcieli go oddawać mimo wszystko, mam tylko nadzieję, że nie dostanę go z powrotem jako dorosłego kota za kilka miesięcy...

Posted

malawaszka napisał(a):
na razie :roll: został u tych państwa - byli z nim u weta, wet im powiedział, zeby dali mu czas na przyzwyczajenie się, nie chcieli go oddawać mimo wszystko, mam tylko nadzieję, że nie dostanę go z powrotem jako dorosłego kota za kilka miesięcy...

Może jeszcze sie przekonają do niego i będzie dobrze.