Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Secia prześle tTwoje pieniążki dla Czarka na moje konto no problemos.[quote name='AresekSE']ja jestem wierna fanka Czarusia ale jemu to nie pomoze:(
moj kochany bidulinek!!!!!!!!
renata
czy moge zlapac Czarusia do banerku?[/QUOTE]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lumix nie ma cie na FB :-( wypatruje czy swieci sie zielone swiatelko zebysmy mogly pogadac a tu skucha :-(
Czy masz sprawdzony dobry przepis na drodzowe z owocami? ostatni przepis byl, jak wiesz delicyjny :-)

Posted

Jak poszły tak i przeszły i se siedzo. Już są naniesione też w poście rozliczeniowym.[quote name='Secia']Aresekse pieniążki poszły na konto Lumix kwota 30.00 PLN dziękujemy[/QUOTE]

Posted

Seciu urwanie.... przepis mam, wyślę na maila. pogadamy w sobotę lub niedzielę oki. Krysia nie dzwoniła niestety.[quote name='Secia']Lumix nie ma cie na FB :-( wypatruje czy swieci sie zielone swiatelko zebysmy mogly pogadac a tu skucha :-(
Czy masz sprawdzony dobry przepis na drodzowe z owocami? ostatni przepis byl, jak wiesz delicyjny :-)[/QUOTE]

Posted

Sporo mam do napisania.
Rozmawiałam z Amnezją, która chciała wiedzieć czy Czarek ma ogłoszenia itp. Powiedzialam co ma, powysyłałam linki do allegro i ogłoszeń. Szczeniaki które jej zostały rozniosły Czarka legowisko w drobny mak. Potrzebne było nowe, zostało wczoraj zakupione jak i karma dla Czarka( na styczeń), żeby dwa razy nie jeździć, no i smaczki dla łobuzów, żeby zostawiły nowe legowisko Czarka w spokoju. 3-cia pozycja zakupiona dla innego Pieska, nie jest brana pod uwagę w rozliczeniach Czarka.

[IMG]http://i39.tinypic.com/fkmqus.jpg[/IMG]

Posted

Nic nie szkodzi, nie martw się i tak zrobiłaś wiele, Czarek jest mocno wdzięczny.

katarzyna09 napisał(a):
Skończyło się już allegro Czarka:roll:
Ja w tej chwili nie mogę już pomóc,przepraszam...

Posted

Katarzyno niestety zostało nas jak na lekarstwo. Pozdrawiam Świątecznie, dziękuje za pamięć. [quote name='katarzyna09']Jakoś puściutko zrobiło się u Czarka...:roll: