Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane cioteczki,mam nadzieję,że nie weźmiecie mi tego za złe,że takie "wynalezione"info tu wkleiłam?Tak pomyślałam,że taki specjalista i nie tak daleko od Was to może się przyda...Ale to w gruncie rzeczy wątek Czarusia,więc jak coś nie tak to sorry.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czym ty się przejmujesz kochana, takie informacje nikomu nie wadzą.

Bogusik napisał(a):
Kochane cioteczki,mam nadzieję,że nie weźmiecie mi tego za złe,że takie "wynalezione"info tu wkleiłam?Tak pomyślałam,że taki specjalista i nie tak daleko od Was to może się przyda...Ale to w gruncie rzeczy wątek Czarusia,więc jak coś nie tak to sorry.

Posted

Nie, nie będzie na chlebie i wodzie Andegawenko niedawno (post921) dostał karmę worek wystarcza prawie na miesiąc. Dlatego ten pojedzie dopiero po 20.11. Może pojedzie wcześniej jak Amnezja będzie miała zjazd w Gdańsku i odbierze przy okazji ale to się zobaczy. Kupiłam wcześniej bo jechałam do hurtowni

andegawenka napisał(a):
a do tego czasu na chlebie i wodzie Czarus ma być:p

Posted

Amnezja była i odebrała karmę powinno wystarczyć do końca grudnia 20kg (2x10kg)arion lamb and rice.
Dla Czarka 1 pozycja 2 opakowania z 4 zakupionych(szczegóły w poście rozliczeniowym).

Posted

Po koncie Czarka echo lata, nie myślałam, że będziemy na minusie dopiero jak zrobiłam rozliczenie :crazyeye: mi wyszły. Troszkę będzie z bazarku zawsze to coś. Secia to ja nie jestem, nie potrfię się kręcić jak piątek z Pankracym. O rany Czarek. Secia wracaj natentychmiast słyszy mnie or not.

Posted

Secia, dziewczyno nareszcie Cię dopadłam, u Ciebie teraz.....ranek czy popołudnie? pisałam na adres mailowy, ale chyba zmieniłaś. Tyle wiem z wątku, że Ci wilgoć doskwiera, a u nas takie piękne słoneczko było;)

Posted

kochana mam maila twego ale wstyd powiedzieć czeka w kolejce rzeczy niezałatwionych z powodu 2 chorób, które mnie dopadły jedna po drugiej. Nie bedę się rozpisywać na wątku Czaruta i zaśmiecać I'II do my best i odpiszę :-)
Między nami jest teraz 10 godzin różnicy. U mnie jest teraz 10.06 rano w poniedziałek i świeci słońce. Jest około 20C będzie więcej :-)