Bogusik Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Kochane cioteczki,mam nadzieję,że nie weźmiecie mi tego za złe,że takie "wynalezione"info tu wkleiłam?Tak pomyślałam,że taki specjalista i nie tak daleko od Was to może się przyda...Ale to w gruncie rzeczy wątek Czarusia,więc jak coś nie tak to sorry. Quote
Lumix Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Czym ty się przejmujesz kochana, takie informacje nikomu nie wadzą.Bogusik napisał(a):Kochane cioteczki,mam nadzieję,że nie weźmiecie mi tego za złe,że takie "wynalezione"info tu wkleiłam?Tak pomyślałam,że taki specjalista i nie tak daleko od Was to może się przyda...Ale to w gruncie rzeczy wątek Czarusia,więc jak coś nie tak to sorry. Quote
andegawenka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dostałam na pocztę ostrzezenie : Ostrzeżenie: Jan Ch. - Gdańsk Osowa tel. xxxxxxxx Szuka dużego psa. Jest chory psychicznie, znęca się nad rodziną i psami. Quote
Lumix Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 nie ma krwi działa przyciąganie ziemskie spada się z hukiem taka przykra prawda prawda Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Potrzebna osoba do wizyty PA w Starogardzie Gdańskim .....plissss Quote
katarzyna09 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Spokojnie,już Czarka podnosimy;) Andegawenko,masz pw. Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 katarzyna09 napisał(a):Spokojnie,już Czarka podnosimy;) Andegawenko,masz pw. Dzięki...... Czarek..... Quote
Lumix Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 ono tylko kupione pojedzie dopiero za tydzień może 2 tygodnie. Quote
andegawenka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Lumix napisał(a):ono tylko kupione pojedzie dopiero za tydzień może 2 tygodnie. a do tego czasu na chlebie i wodzie Czarus ma być:p Quote
Lumix Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Nie, nie będzie na chlebie i wodzie Andegawenko niedawno (post921) dostał karmę worek wystarcza prawie na miesiąc. Dlatego ten pojedzie dopiero po 20.11. Może pojedzie wcześniej jak Amnezja będzie miała zjazd w Gdańsku i odbierze przy okazji ale to się zobaczy. Kupiłam wcześniej bo jechałam do hurtowniandegawenka napisał(a):a do tego czasu na chlebie i wodzie Czarus ma być:p Quote
Secia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 no i jak tam wujek Czaros? Jak maluchy Amnezji? Quote
Secia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 no i jak tam wujek Czaros? Jak maluchy Amnezji? Quote
Lumix Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Amnezja była i odebrała karmę powinno wystarczyć do końca grudnia 20kg (2x10kg)arion lamb and rice. Dla Czarka 1 pozycja 2 opakowania z 4 zakupionych(szczegóły w poście rozliczeniowym). Quote
Lumix Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Po koncie Czarka echo lata, nie myślałam, że będziemy na minusie dopiero jak zrobiłam rozliczenie :crazyeye: mi wyszły. Troszkę będzie z bazarku zawsze to coś. Secia to ja nie jestem, nie potrfię się kręcić jak piątek z Pankracym. O rany Czarek. Secia wracaj natentychmiast słyszy mnie or not. Quote
Secia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Lumix słyszu, słyszu ale jak mam wrócić jak nie mam biletu powrotnego. Quote
docha Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Secia, dziewczyno nareszcie Cię dopadłam, u Ciebie teraz.....ranek czy popołudnie? pisałam na adres mailowy, ale chyba zmieniłaś. Tyle wiem z wątku, że Ci wilgoć doskwiera, a u nas takie piękne słoneczko było;) Quote
Secia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 kochana mam maila twego ale wstyd powiedzieć czeka w kolejce rzeczy niezałatwionych z powodu 2 chorób, które mnie dopadły jedna po drugiej. Nie bedę się rozpisywać na wątku Czaruta i zaśmiecać I'II do my best i odpiszę :-) Między nami jest teraz 10 godzin różnicy. U mnie jest teraz 10.06 rano w poniedziałek i świeci słońce. Jest około 20C będzie więcej :-) Quote
Recommended Posts