Pyrdka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Walczymy. Saba to wiercipięta i głodomór. Jak zaśnie to chodzimy na palcach aby jej nie obudzić. W tym wszystkim co ja spotyka ma niezłe samopoczucie. Quote
Akrum Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 najważniejsze, że ją nic nie boli :) i że nic sobie nie robi z tego,że ma tam jakieś szycia itp :) Quote
Pyrdka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Moje słońce ukochane pierwszą noc spędza w swoim domu. Powinnam się cieszyć a jednak....:shake: Uzależniłam się od niej. A ta niewdzięcznica jedna, poszła bez mrugnięcia okiem:angryy: Jutro idę z wizytą. Już tęsknie za moją Alfionką.( przypomina mi Alfa) pamiętacie ten serial?:evil_lol: Quote
Akrum Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Ciekawe jak Sabince minęła noc w innym domku... Pyrdka czekamy na nowinki :) Quote
Andzike Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Super, że Sabcia już u swojego czlowieka :) Quote
Pyrdka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Sabcia jutro wyjeżdża do swojego domu w Niemczech. Czeka ją długa podróż.:placz: Pokochała swoich ludzi z wzajemnością. Nie sposób jej nie kochać:loveu: To idealny pies pod każdym względem. Życzę jej dużo zdrówka.Przez te dwa miesiące u mnie przeszła dużo.Mam nadzieję, że wszystko co złe za nią:lol: Kocham tą psinkę niesamowicie. Niestety dana mi była tylko na chwilę:-( W moim sercu zawsze będzie dla niej miejsce. Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Gosiu gdyby nie Ty, to Saba nie byłaby teraz tak szczęśliwym psiakiem... pamiętasz jak źle znosiła pobyt w kojcu.. Te 2 miesiące pozwoliły jej na nowo zaufać człowiekowi :) i dzięki Tobie ma teraz wspaniały domek :) Quote
Akrum Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Jakieś wieści z domku Saby mamy?? Pyrdka pisz tu, pisz... bo ja żądna wieści jestem :) a może jakieś zdjęcia z DS masz?? Quote
Pyrdka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Sabunia ma sie dobrze. Rozkochuje w sobie wszystkich domowników i nie tylko.:lol: Codziennie chodzi na bardzo długie spacery. Pańciostwo pracuje nad jej talią, którą starciła podczas pobytu mnie.:evil_lol: Choruszkowi nie mogłam ograniczać przecież jedzonka. Poproszę szwagra o zdjęcia i nie bawem zamieszczę je na wątku. Cały czas ma leczone uszka. Raz jest lepiej raz gorzej. Dbają o nią i bardzo mi za nią przy kazdej okazji dziękują.:lol: Quote
Pyrdka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sabinka ma się dobrze. Właściciele dbają o jej kondycję. Kochają, dopieszczają. Rekompensują jej wszystko co przeszła złego w swoim życiu.:lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [URL]http://images50.fotosik.pl/578/349e0cf6548d6da4.jpg[/URL] Ona jest cudowna! Uwielbiam te spanielowe fefelki! :loveu: :loveu: :loveu: Sabinka w końcu czuje, że żyje! Brawo dla właścicieli! :klacz: :p Quote
Pyrdka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Już nie mogę się doczekać kiedy ucałuję te fefelki :lol::lol::lol: Quote
Akrum Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 piękna mała :) Widać, że Saba trafiła do cudownego domku, gdzie jest szczęśliwa i kochana :) Śliczne zdjęcia - szczególnie ten jogging ;) Quote
Recommended Posts