Cockermaniaczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Trzymam kciuki za super domek dla spanielki:)Zasluguje na NAJ lepszy:) Quote
Akrum Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 oj bedzie miała, będzie :) najlepszy domek jaki mógł jej się trafić :) Quote
Pyrdka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Sabcia zostaje w mojej rodzinie. Będę miała ją na oku:lol:. Musi u mnie przewetować jeszcze troszeczkę. Zbankrutuję bo ma chyba z dwa żołądki. Franek chodzi wiecznie głodny bo ta małpica opróżnia 2 miski i nasze talerze.:evil_lol: Quote
Ss Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Świetne wieści!!! Dziękujemy nowemu domkowi :) Quote
Akrum Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 jeszcze troszkę musi niestety posiedzieć w DT, bo czeka na sterylkę, bez tego jechać nie może, bo nowa rodzinka mieszka w Niemczech, a tam wszystkie zabiegi wet. są drogie... więc jeszcze trochę posiedzi w dt. Quote
Akrum Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 dziś ważny dzień dla Saby - sterylka i wycinka 2 guziołków... trzymajcie proszę kciuki za małą... A potem sruuu do swojego domku :) Quote
Pyrdka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Saba po zabiegu. Sterylka w ostatniej chwili. Sunia miała już ropomacicze, częściowo usunięta listwa mleczna:-( Nie może się do końca wybudzić. Próbowała wstać ale nie dało rady. Zrobiła na śpiku pod siebie siusiu.:placz:Biedna Sabunia, cały dzień pilnuję jej. Quote
Akrum Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Gosiu i jak się czuje Saba? jak minęła noc? Spałaś w ogóle czy non stop przy niej siedziałaś?? :roll: Quote
Pyrdka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Spałam z nią na podłodze oczywiście:lol: Rano zjadła rosołku i zrobiła siusiu:multi: 3 razy. Quote
Akrum Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Gosiu, a jak się czuje Saba? Dostałam zdjęcia od Ciebie, ale wkleję je na wątek dopiero jutro w pracy :) Quote
Pyrdka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Saba o niebo lepiej. Tylko kombinatorka z niej, mimo kaftanika interesuje ja co ma pod nim. Trzeba pilnować. Quote
Akrum Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 hehe, a tyle co chciałam wstawiać zdjęcia :) śliczne Saba niech ucieka do swojego domku, bo musimy gdzieś Neli umieścić jak już będzie po sterylce :) Quote
Pyrdka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Oj, oj ja sie nie nadaję na pielęgniarkę, o mało co nie zeszłam z tego padołu:evil_lol:Jestem panikara nie z tej ziemi.Dobrze o tym wiesz. Quote
Akrum Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Saba dostała gorączkę i zaczeła krwawić... kurcze, a już wszystko było dobrze po operacji... Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Akrum napisał(a):Saba dostała gorączkę i zaczeła krwawić... kurcze, a już wszystko było dobrze po operacji... O kurde... :( :( :( Saba, wez się nie wygłupiaj... !!!! :( Quote
Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Akrum napisał(a):Saba dostała gorączkę i zaczeła krwawić... kurcze, a już wszystko było dobrze po operacji... ..... co u Saby ??? martwię się o nią ! Quote
Pyrdka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nadal krwawi, ale ponoć miała pulsujące tętniczki( tak stwierdził wet) i może się tak dziać. Możliwie, że będzie miała chemoterapię. Pod kaftanik( od lewej strony za taśmę samoprzylepną) przylepiam opatrunki i zmieniam 4 razy dziennie. Mimo wszystko ma apetyt. Wczorajsza noc była okropna myślałam, że zejdę razem z nią z tego świata.:-( Ale będzie dobrze to silna dziewucha.Jest w dobrej kondycji. I nadal czeka na nią ds.:lol: Musi niestety poczekać bo nikt się nią w chorobie nie zajmie tak jak jak;). Chociaż bolą mnie kości bo od wtorku śpię razem z nią na twardej podłodze:evil_lol:Ona przynajmniej ma legowisko a ja tylko koc:razz: Quote
Akrum Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Biedna Saba, a miało być tak dobrze... Saba, domek na ciebie czeka, a ty co robisz? nie wydziwiaj nam, tyle psiaków przechodzi gorsze rzeczy i wychodzi z tego,więc mam nadzieję,ze ty tylko nas tak straszysz teraz. Quote
Juldan Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Halo!!! jak Sabinka??? dochodzi do siebie??? Quote
Akrum Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Sabinka jest w lecznicy, właśnie jest na nowo zszywana. Coś jej się tam porozłaziło... Więcej na pewno napisze Pyrdka jak wróci. Quote
Recommended Posts