Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabcia zostaje w mojej rodzinie. Będę miała ją na oku:lol:. Musi u mnie przewetować jeszcze troszeczkę. Zbankrutuję bo ma chyba z dwa żołądki. Franek chodzi wiecznie głodny bo ta małpica opróżnia 2 miski i nasze talerze.:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

jeszcze troszkę musi niestety posiedzieć w DT, bo czeka na sterylkę, bez tego jechać nie może, bo nowa rodzinka mieszka w Niemczech, a tam wszystkie zabiegi wet. są drogie... więc jeszcze trochę posiedzi w dt.

• 2 weeks later...
Posted

Saba po zabiegu. Sterylka w ostatniej chwili. Sunia miała już ropomacicze, częściowo usunięta listwa mleczna:-( Nie może się do końca wybudzić. Próbowała wstać ale nie dało rady. Zrobiła na śpiku pod siebie siusiu.:placz:Biedna Sabunia, cały dzień pilnuję jej.

Posted

hehe, a tyle co chciałam wstawiać zdjęcia :)

śliczne Saba niech ucieka do swojego domku, bo musimy gdzieś Neli umieścić jak już będzie po sterylce :)

Posted

Akrum napisał(a):
Saba dostała gorączkę i zaczeła krwawić...
kurcze, a już wszystko było dobrze po operacji...

O kurde... :( :( :(
Saba, wez się nie wygłupiaj... !!!! :(

Posted

Nadal krwawi, ale ponoć miała pulsujące tętniczki( tak stwierdził wet) i może się tak dziać. Możliwie, że będzie miała chemoterapię.
Pod kaftanik( od lewej strony za taśmę samoprzylepną) przylepiam opatrunki i zmieniam 4 razy dziennie. Mimo wszystko ma apetyt. Wczorajsza noc była okropna myślałam, że zejdę razem z nią z tego świata.:-(
Ale będzie dobrze to silna dziewucha.Jest w dobrej kondycji. I nadal czeka na nią ds.:lol:
Musi niestety poczekać bo nikt się nią w chorobie nie zajmie tak jak jak;). Chociaż bolą mnie kości bo od wtorku śpię razem z nią na twardej podłodze:evil_lol:Ona przynajmniej ma legowisko a ja tylko koc:razz:

Posted

Biedna Saba, a miało być tak dobrze...
Saba, domek na ciebie czeka, a ty co robisz?
nie wydziwiaj nam, tyle psiaków przechodzi gorsze rzeczy i wychodzi z tego,więc mam nadzieję,ze ty tylko nas tak straszysz teraz.