Toska Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :loveu: :loveu: :loveu: :Cool!: :Cool!: :Cool!: wspaniałe wiesci ! warto było czekać do północy :evil_lol: Quote
kiwi Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 o rany dopeiro wrocilam dod omu a tu juz mnie aga ubiegla z informacja;) timba ma bajkowy dom! troche tylko mnie martwi piesek panstwa ktory ma ohcote na conieco z timba ;) a ona nie da sobie w kasze dmuchac ;) Quote
Brucio Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Timbusiu !!! tak sie ciesze !!!:loveu: :loveu: Quote
Neris Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Te wieści są CUDOWNE. Tak się bałam, że dla Timbuni nie ma szansy... Quote
AgaG Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 To był jeden jedyny telefon i taki wspaniały... Quote
Tweety Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 AgaG napisał(a):To był jeden jedyny telefon i taki wspaniały... to się Pan Tomek Timbą nie nacieszył i dobrze :evil_lol: Quote
AgaG Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No własnie, tylko za 3 dni jest dług. teraz jeszcze poproszę o wypalatę z funduszu na moje konto, bo w czwartek chcę przekazać pieniądze na operację doktorowi. Obawiam się, że fundusze będą jeszcze potrzebne. Pamiętając historię Pigwy do kosztów operacji dochodzą koszty kontoli, leczenia itd. Quote
Hanna R. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ponieważ obiecane zdjecia spóźniaja się - pokażę Wam Panią Olę kochaną - z najbrzydszym psem schroniska anno 2004 - Filonką . Quote
kiwi Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 juz nadchodza zdjecia nie do wiary jak timbunia od razu wiedziala, ktory kojec jest jej jak sobie scielila, jak sie rozkoszowała i jaka była szczesliwa niesłychane z epo tylu latach pies potrafi byc tak cudowny w kntakcie z czlowiekiem timba ma wreszcie raj na ziemi czekala na to 6 dlugich lat,,, 6 mroznych zim... 6 lat dlugich nocy w samotnosci i tesknocie.. 6 lat walki o byt jest i filonka Quote
kiwi Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 uśmiech:) a ty klolejny rezydent: dyzio wykarmiony przez Pania Ole od drugiego dnia zycia etarz na skutek nieszczesliwego upadku z zesrubowana nozka... timba w mig zlokalizowala miski i wyczyscila cala zawartosc co do grama:) Quote
Perfi Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Timbusia dostala to na co zasluguje :) a ile ona ma lat? Quote
kiwi Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 timbunia stara jest, ale ile dokladnie to nie wiem ale sporo;) voila! mam nadzieje ze ilosc zdjec satysfakcjonujaca :-) Quote
Neris Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ilość zdjęć dokładnie taka jak trzeba Ja sobie teraz trochę popłaczę. Quote
AgaG Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Kiwuś jeszcze powinnas dodać że to mokre futerko to po kąpieli :evil_lol: Timbunia czyściutka bardzo bardzo. Acha i podziekowania wielkie dla AniB ktora w tri migi zorganizowała leki przeciwbolowe w tabletkach od doktora naszego i szamponik i wszystko nam przywiozła :loveu::loveu::loveu: No a transporcik jak zawsze nieoceniona Wellington:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Piękne fotki. Szczęśliwa Timbusia we własnym łóżeczku - kolejna niewiarygodna niemalże historia. Też się chyba rozpłaczę... Quote
Tweety Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 jak dobrze, że ten koszmar Timby juz się zakończył i teraz ma to na co zasługiwała zawsze. Trzymamy kciuki za operację. Jaki jest stan konta Timby tzn wiemy ile ma kosztować operacja? Zbieramy dalej? Quote
Jagienka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Cuda się zdarzają!!!! Nie będę oryginalna i też sobie pobucze przy przepięknych zdjęciach... Quote
black sheep Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 To CUD!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):) Quote
Recommended Posts