.Ania. Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Bardzo dziękujemy :Rose: , a Timbunia zmyka na pierwszą stronę. Quote
Perfi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 mam wspaniale wiesci!!! lekarz ogladal wyniki Timbusi, powiedzial ze sa bardzo dobre, a guz jest do zoperowania! Quote
Tweety Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Perfi napisał(a):mam wspaniale wiesci!!! lekarz ogladal wyniki Timbusi, powiedzial ze sa bardzo dobre, a guz jest do zoperowania! ależ cudnie!!! Quote
Perfi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 nie wiem, mowil tylko ze jest guz pod pacha... Quote
ach21 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 BasiaD napisał(a):Ja też melduję że dzisiaj przelałam na Alarmowy 100,00 dla Timbusi! ;) ja balansuje na granicy bankructwa ale moze ze 30 zl choć przeleję podajcie kochane konto... zawsze to coś lepiej niz nic Quote
Toska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Perfi napisał(a):mam wspaniale wiesci!!! lekarz ogladal wyniki Timbusi, powiedzial ze sa bardzo dobre, a guz jest do zoperowania! o matko :crazyeye: , cudowne wieści :lol: :lol: :lol: ci schroniskowi weci :cool3: , oby nie mieli racji !!! Timba :loveu: , trzymaj się suczynko , ciotki krakowianki się za ciebie wzięły , to nie odpuszczą , aż będziesz zdrowa jak rydz :evil_lol: Quote
black sheep Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Dobra, coś mnie omineło. Czy Timba jest dalej w schronie? Szybko pisać. Bo nie wiem co z tytułem. Quote
Toska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 nie , Timba już jest w hoteliku u pana Tomka ,!!! Quote
Perfi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Timba jest w hoteliku, nie do mnie nalezy decyzja ale chyba sie zrzucimy na operacje guza co nie? ;) Quote
black sheep Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Oki to jak tak, to napiszcie czy dopisać to w temacie, składka na operacje. Quote
kiwi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 trzeba rozwazyc wszystkie za i przeciw, bo timbunia ma okolo 14 lat rozmawialam o tym wczoraj z aga i w zaleznosci od wynikow badan, ktore jak juz wiemy sa w porzadku i stanu i ryzyka trzeba bedzie podjac decyzje o operacji badz leczeniu zachowawczym Quote
GreenEvil Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Timba - 312,00 kiwus, sorry, ze tutaj, ale dostalas bonusa (nie ode mnie, zeby nie bylo), na psiaki Krk ;) pzdr GreenEvil Quote
AgaG Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ach21 napisał(a):ja balansuje na granicy bankructwa ale moze ze 30 zl choć przeleję podajcie kochane konto... zawsze to coś lepiej niz nic Zbieramy na Alarmowym Funduszu na życie :lol: z dopiskiem Timba Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Karabeli 4 m 97 01-313 Warszawa Quote
AgaG Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kiwi napisał(a):trzeba rozwazyc wszystkie za i przeciw, bo timbunia ma okolo 14 lat rozmawialam o tym wczoraj z aga i w zaleznosci od wynikow badan, ktore jak juz wiemy sa w porzadku i stanu i ryzyka trzeba bedzie podjac decyzje o operacji badz leczeniu zachowawczym Kiwuś to tylko doktor może zdecydować. Quote
AgaG Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 na razie na Timbę poszło 110. ale na razie nie musimy wypłacać z AFN, bo pani Justyna dała mi 100 na psiaki. dziękujemy Quote
Brucio Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ja tylko dziewczynke na spacerek wirtualny zabiore :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Quote
Patia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Czy w związku z nowymi informacjami na temat zdrowia Timby mam coś zmieniać w ogłoszeniu Allegro ? Aga bardzo proszę o wiadomość , może dopisać coś ? Quote
Perfi Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 a ja cos wiem ale nie powiem zeby nie zapeszyc ;) poczekajmy na AgeG :) Quote
Perfi Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 jak rozmawialam dzis z kiwi przez tel to wlasnie wiozly Timbusie do nowego domku :) Quote
Neris Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Słuchajcie, a czy Timbunia ma jakieś szanse na leczenie? Co mówią lekarze? Czy te przerzuty to już wyrok? Quote
Tweety Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Perfi napisał(a):jak rozmawialam dzis z kiwi przez tel to wlasnie wiozly Timbusie do nowego domku :) czy ja dobrze widzę? nowy dom? cierpię na totalne niedoinformowanie:-) Quote
Toska Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 CO ???:crazyeye: do nowego domku ???:crazyeye: jak , gdzie , skąd ????:crazyeye: widziałam dziś Timbusiową "reklamę" w Dzienniku Polskim , ale nie sądziłam , że to tak szybko pójdzie !!! to z gazety nowy dom ??? piszcie , miłe panie , piszcie ,plisss ..... Quote
Tweety Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Toska napisał(a):CO ???:crazyeye: do nowego domku ???:crazyeye: jak , gdzie , skąd ????:crazyeye: widziałam dziś Timbusiową "reklamę" w Dzienniku Polskim , ale nie sądziłam , że to tak szybko pójdzie !!! to z gazety nowy dom ??? piszcie , miłe panie , piszcie ,plisss ..... no właśnie ja tez widziałam. Kobitki, ja wiem, że nie macie czasu poskrobac sie po tyłku ale jak dorwiecie sie do kawałka kompa to wystukajcie cos o Timbusi Quote
AgaG Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=4]Timba ma cudowny dom z ogrodem u Pani, ktora kiedyś adoptowała sunię staruszkę niewidomą yśmyna jedno oczko ze schroniska i ma jeszcze dwa pieski. (w sumie teraz z Timbą są cztery pieski i dwa kotki).Zawiozła nas Wellington. Wykąpałyśmy sunię z Kiwi i jest sesja zdjeciowa w aparacie Kiwi. :loveu::loveu:[SIZE=2] To kontakt z ogloszenia w dzienniku polskim.Bardzo dziekuję pani Hani Rubczewskiej:loveu::loveu::loveu::loveu: Zadzonił jeden telefon i taki wspaniały od pani Aleksandry. a teraz wiadomości od doktora Słowińskiego: Guz Timby jest operacyjny. Wyniki krwi są w normie. W czwartek 5 października odbędzie sie operacja. teraz sunia ma podawane nowe leki, min antybiotyk i przeciwbólowe w tabletkach. Dziś poszło 17 złotych w sumie (szampon, leki) nie wiem. Black -sheep zmień tytuł, Timba ma dom, ale zbieramy na operację na czwartek Sunia była przeszczęśliwa... oby tylko nie denerowowała sie na Gozdziczka pieska który na nią trochę naskakuje:lol: Quote
Recommended Posts