Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BasiaD napisał(a):
Ja też melduję że dzisiaj przelałam na Alarmowy 100,00 dla Timbusi! ;)

ja balansuje na granicy bankructwa ale moze ze 30 zl choć przeleję
podajcie kochane konto... zawsze to coś lepiej niz nic

Posted

Perfi napisał(a):
mam wspaniale wiesci!!! lekarz ogladal wyniki Timbusi, powiedzial ze sa bardzo dobre, a guz jest do zoperowania!

o matko :crazyeye: , cudowne wieści :lol: :lol: :lol:
ci schroniskowi weci :cool3: , oby nie mieli racji !!!
Timba :loveu: , trzymaj się suczynko , ciotki krakowianki się za ciebie wzięły , to nie odpuszczą , aż będziesz zdrowa jak rydz :evil_lol:

Posted

trzeba rozwazyc wszystkie za i przeciw, bo timbunia ma okolo 14 lat
rozmawialam o tym wczoraj z aga i w zaleznosci od wynikow badan, ktore jak juz wiemy sa w porzadku i stanu i ryzyka trzeba bedzie podjac decyzje o operacji badz leczeniu zachowawczym

Posted

ach21 napisał(a):
ja balansuje na granicy bankructwa ale moze ze 30 zl choć przeleję
podajcie kochane konto... zawsze to coś lepiej niz nic

Zbieramy na Alarmowym Funduszu na życie :lol: z dopiskiem Timba
Numer konta:
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

Posted

kiwi napisał(a):
trzeba rozwazyc wszystkie za i przeciw, bo timbunia ma okolo 14 lat
rozmawialam o tym wczoraj z aga i w zaleznosci od wynikow badan, ktore jak juz wiemy sa w porzadku i stanu i ryzyka trzeba bedzie podjac decyzje o operacji badz leczeniu zachowawczym

Kiwuś to tylko doktor może zdecydować.

Posted

na razie na Timbę poszło 110. ale na razie nie musimy wypłacać z AFN, bo pani Justyna dała mi 100 na psiaki. dziękujemy

Posted

Perfi napisał(a):
jak rozmawialam dzis z kiwi przez tel to wlasnie wiozly Timbusie do nowego domku :)

czy ja dobrze widzę? nowy dom? cierpię na totalne niedoinformowanie:-)

Posted

CO ???:crazyeye: do nowego domku ???:crazyeye: jak , gdzie , skąd ????:crazyeye:
widziałam dziś Timbusiową "reklamę" w Dzienniku Polskim , ale nie sądziłam , że to tak szybko pójdzie !!!
to z gazety nowy dom ???
piszcie , miłe panie , piszcie ,plisss .....

Posted

Toska napisał(a):
CO ???:crazyeye: do nowego domku ???:crazyeye: jak , gdzie , skąd ????:crazyeye:
widziałam dziś Timbusiową "reklamę" w Dzienniku Polskim , ale nie sądziłam , że to tak szybko pójdzie !!!
to z gazety nowy dom ???
piszcie , miłe panie , piszcie ,plisss .....

no właśnie ja tez widziałam. Kobitki, ja wiem, że nie macie czasu poskrobac sie po tyłku ale jak dorwiecie sie do kawałka kompa to wystukajcie cos o Timbusi

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=4]Timba ma cudowny dom z ogrodem u Pani, ktora kiedyś adoptowała sunię staruszkę niewidomą yśmyna jedno oczko ze schroniska i ma jeszcze dwa pieski. (w sumie teraz z Timbą są cztery pieski i dwa kotki).Zawiozła nas Wellington. Wykąpałyśmy sunię z Kiwi i jest sesja zdjeciowa w aparacie Kiwi. :loveu::loveu:[SIZE=2] To kontakt z ogloszenia w dzienniku polskim.Bardzo dziekuję pani Hani Rubczewskiej:loveu::loveu::loveu::loveu: Zadzonił jeden telefon i taki wspaniały od pani Aleksandry. a teraz wiadomości od doktora Słowińskiego: Guz Timby jest operacyjny. Wyniki krwi są w normie. W czwartek 5 października odbędzie sie operacja. teraz sunia ma podawane nowe leki, min antybiotyk i przeciwbólowe w tabletkach. Dziś poszło 17 złotych w sumie (szampon, leki) nie wiem. Black -sheep zmień tytuł, Timba ma dom, ale zbieramy na operację na czwartek
Sunia była przeszczęśliwa... oby tylko nie denerowowała sie na Gozdziczka pieska który na nią trochę naskakuje:lol: