Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

timbusia juz w drodze do hotelu, wlansie rozmawialam z aga
nie obylo sie bez problemów, ale dzieki Pani Prezes Osuchowej, :Rose: ktora wydała zgode na zabranie jej do hotelu, udało sie ja zaadoptowac.

Posted

kiwi napisał(a):
timbusia juz w drodze do hotelu, wlansie rozmawialam z aga
nie obylo sie bez problemów, ale dzieki Pani Prezes Osuchowej, :Rose: ktora wydała zgode na zabranie jej do hotelu, udało sie ja zaadoptowac.

to superowo, na takie, przynajmniej takie, wiesci czekałam cały dzień. Suńcia będzie mieć dobrze u p. Tomka. Nie jest to własny dom ale o niebo lepiej niz w schronie.
Skarpetka na AFN-ie otwarta, prosimy o wpłaty

Posted

Timbunie zabrałyśmy do hotelu. Nie obyło się bez drobnych problemów w schronisku...:roll: , ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Timbe zbadał od razu dr Kujawski, pobrał krew do badań, dał antybiotyk, ponieważ Timba ma stan zapalny. Więcej na pewno napisze AgaG.
Ja jedynie mogę jeszcze napisać, że Timba ma taki charakter, że powinny się po nią kolejki ustawiać:loveu:. Ja byłabym pierwsza, gdyby nie moje już dość spore stadko ;) . Jest po prostu cudowna, wspaniała. Bez przerwy jej się pysio śmieje, jest niesamowicie radosna, bez przerwy chce sie tulić i jak moja Pigwunia trąca noskiem i łapką, żeby ją głaskać. Jest bardz, bardzo łagodna i do wszystkiegonastawiona przyjaźnie. Po prostu cudo :loveu:

Posted

uff, jak dobrze , że suńka już w hoteliku :lol: , teraz będziemy czekac na wyniki badań .
Napiszcie proszę , gdzie wpłacać kaskę dla Timby -na AFN czy lepiej Wam podać jakoś w Kraku ?

trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: , żeby dziewczynka odżyła , odzyskała siły na ile to możliwe -jest juz pod Waszą super opieką -będzie ok :loveu:

dużo głasków dla Timbusi:loveu: , napewno po takim czasie w schronie jest bardzo spragniona pieszczot !!!

Posted

kiwi napisał(a):
a cioteczka by nie chciala na zywo poglaskac czasem ? ;)

hmmm, no pewnie , że by chciała :lol: , zwłaszcza , że to taka grzeczna suczynka :loveu:
tylko , że ciotka ma w domu dwa:lol: -ciałko :lol: i cielsko :evil_lol: do głaskania i ledwo wyrabia :hmmmm:

Posted

Wyślij Pati:evil_lol: ja ją dręczę ostatnio :diabloti: Tibunia na tej fotce ma jeszcze łapkę przewizaną po badaniu krwi. od jutra będzie też zazywać antybiotyki, aby rozpędzić stan zapalny. no a przeciwbółowe to oczywiście. Zobaczymy, jak wyjdą badania i co postanowi doktor. No w kazdym razie gdyby jakiś zabieg mial być, to wtedy na kilka dni moja mama by się ulitowała na tymczas, bo to suka, więc nie ma problemu izolcji od jej psa. Byłoby nam łatwiej przewozić do doktora z Krakowa. na razie zapłaciłyśy 110 (Ania założyła 30) a 80 założyłam ja.

Posted

kiwi napisał(a):
a cioteczka by nie chciala na zywo poglaskac czasem ? ;)

Ja bym kiwi chętnie też na żywo wygłaskała!! Wy się wszytskie do hotelu z Amicusami zabieracie?? Czy jak się tam dostac można??