Perfi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Timbusia :calus: choc niewiele to da :( Quote
kiwi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 timbusia juz w drodze do hotelu, wlansie rozmawialam z aga nie obylo sie bez problemów, ale dzieki Pani Prezes Osuchowej, :Rose: ktora wydała zgode na zabranie jej do hotelu, udało sie ja zaadoptowac. Quote
Tweety Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 kiwi napisał(a):timbusia juz w drodze do hotelu, wlansie rozmawialam z aga nie obylo sie bez problemów, ale dzieki Pani Prezes Osuchowej, :Rose: ktora wydała zgode na zabranie jej do hotelu, udało sie ja zaadoptowac. to superowo, na takie, przynajmniej takie, wiesci czekałam cały dzień. Suńcia będzie mieć dobrze u p. Tomka. Nie jest to własny dom ale o niebo lepiej niz w schronie. Skarpetka na AFN-ie otwarta, prosimy o wpłaty Quote
.Ania. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Timbunie zabrałyśmy do hotelu. Nie obyło się bez drobnych problemów w schronisku...:roll: , ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Timbe zbadał od razu dr Kujawski, pobrał krew do badań, dał antybiotyk, ponieważ Timba ma stan zapalny. Więcej na pewno napisze AgaG. Ja jedynie mogę jeszcze napisać, że Timba ma taki charakter, że powinny się po nią kolejki ustawiać:loveu:. Ja byłabym pierwsza, gdyby nie moje już dość spore stadko ;) . Jest po prostu cudowna, wspaniała. Bez przerwy jej się pysio śmieje, jest niesamowicie radosna, bez przerwy chce sie tulić i jak moja Pigwunia trąca noskiem i łapką, żeby ją głaskać. Jest bardz, bardzo łagodna i do wszystkiegonastawiona przyjaźnie. Po prostu cudo :loveu: Quote
.Ania. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Aha, jak mi się uda wstawić zdjęcia,to zaraz będą. Jak nie to wyślę do kogoś, kto potrafi:roll: Quote
Toska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 uff, jak dobrze , że suńka już w hoteliku :lol: , teraz będziemy czekac na wyniki badań . Napiszcie proszę , gdzie wpłacać kaskę dla Timby -na AFN czy lepiej Wam podać jakoś w Kraku ? trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: , żeby dziewczynka odżyła , odzyskała siły na ile to możliwe -jest juz pod Waszą super opieką -będzie ok :loveu: dużo głasków dla Timbusi:loveu: , napewno po takim czasie w schronie jest bardzo spragniona pieszczot !!! Quote
kiwi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 a cioteczka by nie chciala na zywo poglaskac czasem ? ;) Quote
asiaf1 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 tak jak obiecałam 200 przelewam na AFN. Trzymam kciuki za sunię i dzięki Dziewczyny! Quote
kiwi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 dziekujemy!!! zobaczymy jakie beda wyniki badan u doktora, byc moze wcale nie jest za pozno na ratowanie zycia! Quote
Toska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 kiwi napisał(a):a cioteczka by nie chciala na zywo poglaskac czasem ? ;) hmmm, no pewnie , że by chciała :lol: , zwłaszcza , że to taka grzeczna suczynka :loveu: tylko , że ciotka ma w domu dwa:lol: -ciałko :lol: i cielsko :evil_lol: do głaskania i ledwo wyrabia :hmmmm: Quote
.Ania. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Pierwsze zdjęcia jeszcze w schronisku Quote
.Ania. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Tutaj już na zewnątrz - chwila wylegiwania się na trawce Quote
.Ania. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 I już w hotelu, wreszcie na swoim własnym posłanku od cioci AgiG :loveu: Quote
.Ania. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Hmm, resztę zdjęć postaram się wstawić jutro albo wyślę do kogoś, komu to lepiej wychodzi :oops: . Czy jest ktoś chętny...:roll: ? Quote
AgaG Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Wyślij Pati:evil_lol: ja ją dręczę ostatnio :diabloti: Tibunia na tej fotce ma jeszcze łapkę przewizaną po badaniu krwi. od jutra będzie też zazywać antybiotyki, aby rozpędzić stan zapalny. no a przeciwbółowe to oczywiście. Zobaczymy, jak wyjdą badania i co postanowi doktor. No w kazdym razie gdyby jakiś zabieg mial być, to wtedy na kilka dni moja mama by się ulitowała na tymczas, bo to suka, więc nie ma problemu izolcji od jej psa. Byłoby nam łatwiej przewozić do doktora z Krakowa. na razie zapłaciłyśy 110 (Ania założyła 30) a 80 założyłam ja. Quote
Brucio Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Timbusia !!!:painting: :painting: :painting: Quote
Jagienka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kiwi napisał(a):a cioteczka by nie chciala na zywo poglaskac czasem ? ;) Ja bym kiwi chętnie też na żywo wygłaskała!! Wy się wszytskie do hotelu z Amicusami zabieracie?? Czy jak się tam dostac można?? Quote
Jagienka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dla leniwych zdjęcia w pełnej krasie: (przepraszam .Ania. za ingerencję) Quote
kiwi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ech jagienka, ja to ostatnio malo do hotelu jezdza i zwykle z xenia ale z amicusami jez juz jechalam i moge zarekomendowac podroz:) Quote
Tweety Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 W skarpetce Timby na AFN jest 50 zł od funduszu i 50 zł od Pauli Quote
BasiaD Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ja też melduję że dzisiaj przelałam na Alarmowy 100,00 dla Timbusi! ;) Quote
Toska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 a ja wpłacę w poniedziałek 50 zł :lol: Quote
Recommended Posts