Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie sie dowiedzialam:placz: to straszne :-(
Jedyne co choc troche podnosi na duchu to to ze dzieki Wam i Pani ,Timbusia nie byla sama .Choc przez chwile miala SWOJ dom ,SWOJA Pania , BYLA KOCHANA.Podarowalyscie jej cos pieknego- nie odeszla samotna,niechciana ,odeszla otoczona miloscia . Ktos po niej placze ,a to naprawde bardzo wiele.......Zegnaj TIMBUSIU !!!!!!

Posted

Wiem, że umarła otoczona miłością. Chociaż tak było, to jest mi przykto, bo zaznała tego uczucia za mało :-(

Gdy robiłam to zdjęcie, była jeszcze szczęśliwa, przed nią było jeszcze kilka wspaniałych chwil... a teraz jej nie ma:(

[']

Posted

jej kochana Pani opwiadała mi dziś o śmierci Timby i o tym,jak woziła ją codziennie do weterynarza na zastrzyki przeciwbólowe. Timba w ciągu tych ostatnich dni była kochana, spała na kanapie wraz z Filonką, była przykrywana kocykiem. Tuż przed smiercią zamerdała ogonkiemi potem skonała. Pani miała ją wtedy w ramionach:-( :-( . Dziękuję Pani Olu. Jest Pani cudowną osobą.

Posted

nie miesci mis ie to w glowie - poprotsu mi sie nie miesci
nie miesci i juz
to kolejny przykład na to, ze pies w schroniku zyje tylko po to zbey znalezc dom..
kolejny pies, ktory gdy zaznał szczescia umarł
timbuniu, ciesze sie ze udalo ci sie pomoc,
ciesze sie ze zdazylismy..
dziekuje Pani Oli, za cale jej serce, za to ze dzieki niej Timba nie umarła sama na zimnej podłodze...
żegnaj timbuniu, nigdy cie nie zapomniamy...
[']

Posted

:-( Biedna Timba ['] ['] [']
Nic jej już nie boli i choć tyle że odeszła w ramionach kochającej ją osoby. Szkoda że czasem udaje się poszukac te domki wtedy, gdy jest w zasadzie za późno, gdy psiak nie ma szansy nacieszy się domem, szczęściem, sercem człowieka.
Śpij Timbusiu, pamiętaj, że byłktoś kto cię pokochał.

Żal mi Pani Oli bo z tego co pisałyście, pokochała Timbę, starała się i została bez niej. Ale miałą to szczęście że przeprowadziła sunię przezTM - to bardzo ważne.

Szkoda, że tyle tych biedaków nie ma takiego szczęścia, takiej możliwości.
Czy Pani Oli nie dałoby się sklonować?

Posted

Aga , zdążyłaś w ostatniej chwili.
Ja tak sobie zawsze tłumaczę , że zwierzęta nie mają poczucia upływajacego czasu i nie zdają sobie sprawy , ze to ich szczęście trwalo tak krótko.

Guest Elżbieta481
Posted

,,Na swą ostatnią drogę
Przyjmij i moje pożegnanie
Nic już nie boli malutka..
Śpij spokojnie kochanie,,

Dobranoc psinko..Spotkałas już napewno i nasza Majunię...Ucałuj...ją od nas..
Ela

Posted

Patia napisał(a):
Aga , zdążyłaś w ostatniej chwili.
Ja tak sobie zawsze tłumaczę , że zwierzęta nie mają poczucia upływajacego czasu i nie zdają sobie sprawy , ze to ich szczęście trwalo tak krótko.

Wyrzucam sobie, że wcześniej się nią nie zajęłam.... o tym, że jestv tak chora dowiedziałam się za późno...:-(:-(:-(

• 1 month later...
Posted

wspaniale, ze takie szczescie ja na koniec spotkalo...
jak jak mi ludzie mowia ze taki stary pies to domu nie znajdzie to im wlansie historie timby opowiadam :)
i ze cuda sie zdarzaja:)

• 10 months later...