Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tweety napisał(a):
jak dobrze, że ten koszmar Timby juz się zakończył i teraz ma to na co zasługiwała zawsze.
Trzymamy kciuki za operację. Jaki jest stan konta Timby tzn wiemy ile ma kosztować operacja? Zbieramy dalej?

Stan konta u mnie przelany z AFN to 412 złotych. Tyle przekażę Pani w czwartek chyba za posrednictwem Asieq, poniewaz ja niestety
o 9 pracuję a Asieq pomoże
w transporcie Eliota, który również o 9 ma się stawić na zabieg. Widziałam, że Ach 21 wplaciła jeszcze 30 na Timbunię. A co do zbiórki. uważam, że to moż być mało ze względu na leczenie pooeparycyjne. W przypadku Pigwy takie leczenie pochłonęło ogromne sumy. .Ania. codziennie była z Pigwą w klinice w okresie kryzysu. Jesli odpukać, Timba nie będzie wymagała tak intensynwgo leczenia, to przerzucimy na inną bidę.:loveu:

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaG napisał(a):
Stan konta u mnie przelany z AFN to 412 złotych. Tyle przekażę Pani w czwartek chyba za posrednictwem Asieq, poniewaz ja niestety
o 9 pracuję a Asieq pomoże
w transporcie Eliota, który również o 9 ma się stawić na zabieg. Widziałam, że Ach 21 wplaciła jeszcze 30 na Timbunię. A co do zbiórki. uważam, że to moż być mało ze względu na leczenie pooeparycyjne. W przypadku Pigwy takie leczenie pochłonęło ogromne sumy. .Ania. codziennie była z Pigwą w klinice w okresie kryzysu. Jesli odpukać, Timba nie będzie wymagała tak intensynwgo leczenia, to przerzucimy na inną bidę.:loveu:

no to zbieramy dalej.
Aguś, Ty może zmień podpis, Timbunia ma już dom, jesteś nie na bieżąco? :evil_lol:

Posted

Tweety napisał(a):
no to zbieramy dalej.
Aguś, Ty może zmień podpis, Timbunia ma już dom, jesteś nie na bieżąco? :evil_lol:

Nie umiem tego zmienić. jak ten podpis zmienić? Bomnie to zawsze Aga malek robiła na moją prośbę. :lol:

Posted

Heh Aga:) Klikasz "panel urzytkownika" I tam jest "edytuj podpis". I tam bedziesz mieć napis "Timba czeka 6 rok w krakowskim schronie" to zmień na co chcesz. Chyba że chcesz mieć już zupełnie inny podpis.

Posted

Juz zmieniłam:lol: dzięki wielkie Black-sheep

Posted

Aguś, tylko coś jest nie tak z twoim podpisem, bo jak się w niego klika wyskakuje chyba nie to co powinno. Skopiuj link wątku, wejdz do panela uzytkownika, edytuj podpis, zaznacz tekst twojego podpisu, i kliknij w taki mały znaczek z kulą ziemską. Tam wklej link wątku. Aga jak nie rozumiesz moge Ci to zrobić, tylko napisz do mnie na PM.

Posted

Bardzo długo rozmawiałam z panią Timby, bo ona czekała na odbiór Timuni, a ja na odbior Eliota z operacji. To cudowna osoba, jej rze zapamietałam) Filonka nim trafila do niej była 10 lat w krakowskim schronisku. a Pani wybrała ją, bo chciała najbiedniejszego psa.
Operacja Timby nie mogła sie odbyć. dy doktor wszystko wygolił wokoł guzów, dokładnie spraedził, okazało się, że jeden z guzów ten pod lapą jest tez w kości. Nie da się go usunąć. natomiast suczka rozpczeła terapię antynowotowrową. Miała oszczykiwanie (jesli dobrze zapamiętałam jadem z tarantuli) i jeszcze jakiś zabieg (nie pamietam nazwy, ale na literę e) na zmniejszenie guzów. Za dwa tygodnie znów to oszczykiwanie jadem. To jest bolesne dosyc, ale można w częściowym znieczuleniu.
Timba cudownie zgadza się z psami pani Ali. Spią z Filonką na tej samej wersalce po obu stronach, a poza tym Timbunia szuka spokoju w swoim kojcu. ma miec ciepło, ciemno i cicho wg doktora. jej pani jest kochana!!! Da Timbie miłosc na ten czas ktory jej zostal i będzie ją leczyć jak dlugo się da. Sunię uwielbia i jest zachwycona jej charakterem. choć powieziałam o składce i chciałam zapłacic za dzisiaj 120 zlotych z jej funduszu, Pani nie chciała. Powiedziała, zeby to poszlo na następne psy. Bardzo się przejeła Eliotem. Glaskała go, załowała go i powiedziaa, że będzie pytać wśród znajomych. Mam nadzieję, że osoby, którr wpłacały na Timbę, nie maja nic przeciwko temu, by bylo tak, jak zyczy sobie pani Ola? by ten fundusz poszedł na nastepne psy ratowane przez nas. Operacja Eliota (200) została zapłacona z tych Timbowych pieniędzy.

Posted

te guzy nie muszą szybko rosnac, jak ona będzie pod kontolą. Będzie w astałym leczeniu po to by komfort jej życia był jak jak największy. Bardzo się tuliła d swojej pańci z taką miłością w oczach. :loveu:

Posted

Ciągle nie moge uwirzyć że Timba ma dom, to ogromne szczęscie. Lepiej się człowiek czuje, wiedząc, że takie cuda się zdarzają, że dla takiego biednego pieska uśmiechneło się sloneczko:)

Posted

black_sheep i znowu również Tobie się należą gratulacje, że wątek Timbuni założyłaś. Wydawało się, że sprawa beznadziejna, a tu samozaparcie ciotek sprawiło, że zaczynamy wierzy w cuda i dobrych ludzi!!:loveu:

Posted

ja mam słabość do tych najbiedniejszych psów. :lol:

Posted

Timba zmarła dziś w ramionach swojej kochanej pani:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

o moj boze co za dzien :placz::placz::placz: biedna Timbusia, zapadla miw serce jak malo ktory psiak :placz: tak sie ucieszylam kiedy uslyszalam od dra ze ma dobre wyniki :placz:spij Timbusiu spokojnie [']