Tweety Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Timbuniu, zmykaj na pierwsza stronę, masz tak mało czasu :shake: Quote
kacha_wawa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Potrzebuję konkretów, jak Timba dogaduje się z innymi suczkami???? Czy te zmiany nowotworowe są naprawdę nieuleczalne???? Mam swoją szaloną sunię, ale brakuje mi jeszcze następnego psiaka...(i królika, dla wtajemniczonych) no i kociaka Ślepaczka z wątku warszawskiego... Najwyżej moim domem stanie się piwnica ;) Quote
AgaG Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 sunia jest łagodna i stara. ma przerzuty, operację miała..jakiś czas temu. Potrzbuje domu na ostatnie miesiące oby dłużej...w boksie wspólnym jest jej coraz gorzej...jak zachowa się w domu do drugiej suni tego nie wiem.. jeśli Twoja sunia jest łagodna powinny się zgodzić... Quote
black sheep Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Timba jest milutka, można ją głaskać, jest delikatna, tylko duża i jak chodzi to aż podskakuje:) Ale radosny ma pyszczek:) Chyba też lubi sobie pojeść, bo dosyć okrąglutka jest. Przyjazna wobec innych suczek:) Quote
ach21 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='kiwi']nie mam weny na aukcje timby ;( nie moge wymyslic nic medialnego ak jak na leka czy smalec no nie moge musze sie z tym przespac,wiem ze nie ma czasu, ale jutro egzmain nie dam rady teraz nic zrobic najwczesniej w sobote :( Cześć dziewczyny myslę ze ten teks bedzie super : Timba mieszka w schronisku już sześćlat. Niewiele wiadomo o jej przeszłości - tylko jedno jest pewne : spędziła tu prawie połowę psiego życia. I jest bardzo prawdopodobne, że nic się w jej codzienności niezmieni. Bo Timba jest tak bardzo przeciętna - a w psim świecie bajki o Kopciuszku zdarzają się jeszcze rzadziej niż wśród ludzi... Żyje więc cicho... Zwykły, smutny kundelek, na którego proszący wzrok nikt nie chce zwrócić uwagi. Tyle innych znalazło spokojny kąt i swojego człowieka - a ona trwa nadal w beznadziei schroniska i czeka - jak dotąd - na próżno.... Timba jest starszym, spokojnym psem - warto oferując dom właśnie jej, udowodnić, że stać nas na DOBRO w najczystszej postaci. Timba w swej wizualnej szarości i bylejakości bez pomocy kogoś z Was nie ma żadnej szansy na opuszczenie schroniska. Timba garnie się do człowieka, potafi chodzić na smyczy - i wogóle na zewnątrz boksu zdecydowanie młodnieje !!! Ten teks napisla Hania Rupczewska (haniu :)) mam nadz. ze sie nie obrazisz ) był on dla Alka... który teraz jest już moim Alkiem.... po tym jak to przeczytalam nie moglam spac... a teraz nie zasne jak nie wiem ze Alusiowi jest dobrze... MOZE warto tu zdublowac tekst... bo na mnie podziałał Ania tu watek Alka na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14654&highlight=alek Quote
AgaG Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 dziekuję ach21:loveu::loveu::loveu: trzeba próbować.. Kiwuś gdzie się podziałaś? przeciez jeszcze pierwszej nawet nie ma:mad::mad: Quote
Beata J. Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Timba, może znajdzie się ktoś z wielkim serduchem..... Quote
black sheep Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 ojej, tekst jest, to ja moge wstawić na allegro, tylko taką zwykłą... Quote
Tweety Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 black_sheep napisał(a):ojej, tekst jest, to ja moge wstawić na allegro, tylko taką zwykłą... niech się zacznie dziać cokolwiek, zanim to psisko odejdzie zaTM:placz: Quote
przyjaciel_koni Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Timba pokazuj się - tobie domek szybko potrzebny !!! Quote
kiwi Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 dziewczyny, kazdy moze wystawic timbe na allegro, przeciez ja nie moge robic wszystkiego :( nie znam timby, na oczy jej nie widzialam, jak mam ja wydac? telefony najlepiej niech beda na age bo przeciez ja nawet nie wiem ktory to pies - taka jest prawda :( . Quote
BasiaD Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Podnoszę Timbusię do góry jej tak bardzo domek potrzebny! Quote
przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Black_sheep - wystaw to biedactwo - zdjęcia sobie przecież wybierzesz. Jeśli nie ma tekstu, to napisz - wiem, że Ci to dobrze wychodzi. Niech Timba już zacznie się pokazywać ! Nie ma wiele czasu ! Wszyscy Ci będą wdzięczni - w co nie wątpię ! Quote
black sheep Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 jesu wstawiam własnie w tym momencie, ale to że 1 dzień się spoźniam nie znaczy, że jej nie wstawie, prosze was nie naciskajcie tak, obiecałam że wstawie to wstawie. Miałam straszne przejścia, i jeszcze z Deniskiem "mały" kłopot - właściewie myślałam, że juz po nim, tak że miałam małe urwanie głowy:( Quote
przyjaciel_koni Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Black_sheep - Ślicznie - jak zresztą zawsze - a Timba piękna ! Teraz tylko szybko dom !!! Quote
black sheep Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 dziekuje, ale tekst nie mój, skopiowany ze strony 8:) Quote
Tweety Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 słuchajcie, czy to w porządku wobec zainteresowanych, że nie ma słowa na temat jej stanu zdrowia? chyba, że to część jakiegoś planu marketingowego, no wtedy bardzo sorry :evil_lol: Quote
Zwierzak6 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Black_sheep podobno nikt Cię na chwali, albo za rzadko... to ja od dziś zaczynam częściej ;-) Brawo :) ładna aukcja no i najważniejsze, że jest ;-) Quote
black sheep Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 ja nawte nie wiem jak to jest z tą jej chorobą dokładnie... Zwierzak dzięki, ale lepiej nie chwalić dnia przed zachodem słońca...;) Quote
Recommended Posts