Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebuję konkretów, jak Timba dogaduje się z innymi suczkami???? Czy te zmiany nowotworowe są naprawdę nieuleczalne????
Mam swoją szaloną sunię, ale brakuje mi jeszcze następnego psiaka...(i królika, dla wtajemniczonych) no i kociaka Ślepaczka z wątku warszawskiego... Najwyżej moim domem stanie się piwnica ;)

Posted

sunia jest łagodna i stara. ma przerzuty, operację miała..jakiś czas temu. Potrzbuje domu na ostatnie miesiące oby dłużej...w boksie wspólnym jest jej coraz gorzej...jak zachowa się w domu do drugiej suni tego nie wiem.. jeśli Twoja sunia jest łagodna powinny się zgodzić...

Posted

Timba jest milutka, można ją głaskać, jest delikatna, tylko duża i jak chodzi to aż podskakuje:) Ale radosny ma pyszczek:) Chyba też lubi sobie pojeść, bo dosyć okrąglutka jest. Przyjazna wobec innych suczek:)

Posted

[quote name='kiwi']nie mam weny na aukcje timby ;(
nie moge wymyslic nic medialnego ak jak na leka czy smalec
no nie moge
musze sie z tym przespac,wiem ze nie ma czasu, ale jutro egzmain nie dam rady teraz nic zrobic
najwczesniej w sobote :(

Cześć dziewczyny
myslę ze ten teks bedzie super :

Timba mieszka w schronisku już sześćlat. Niewiele wiadomo o jej przeszłości - tylko jedno jest pewne : spędziła tu prawie połowę psiego życia. I jest bardzo prawdopodobne, że nic się w jej codzienności niezmieni. Bo Timba jest tak bardzo przeciętna - a w psim świecie bajki o Kopciuszku zdarzają się jeszcze rzadziej niż wśród ludzi... Żyje więc cicho... Zwykły, smutny kundelek, na którego proszący wzrok nikt nie chce zwrócić uwagi. Tyle innych znalazło spokojny kąt i swojego człowieka - a ona trwa nadal w beznadziei schroniska i czeka - jak dotąd - na próżno....
Timba jest starszym, spokojnym psem - warto oferując dom właśnie jej, udowodnić, że stać nas na DOBRO w najczystszej postaci. Timba w swej wizualnej szarości i bylejakości bez pomocy kogoś z Was nie ma żadnej szansy na opuszczenie schroniska.
Timba garnie się do człowieka, potafi chodzić na smyczy - i wogóle na zewnątrz boksu zdecydowanie młodnieje !!!

Ten teks napisla Hania Rupczewska (haniu :)) mam nadz. ze sie nie obrazisz ) był on dla Alka... który teraz jest już moim Alkiem....
po tym jak to przeczytalam nie moglam spac... a teraz nie zasne jak nie wiem ze Alusiowi jest dobrze...

MOZE warto tu zdublowac tekst... bo na mnie podziałał

Ania
tu watek Alka na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14654&highlight=alek

Posted

dziekuję ach21:loveu::loveu::loveu: trzeba próbować.. Kiwuś gdzie się podziałaś? przeciez jeszcze pierwszej nawet nie ma:mad::mad:

Posted

black_sheep napisał(a):
ojej, tekst jest, to ja moge wstawić na allegro, tylko taką zwykłą...

niech się zacznie dziać cokolwiek, zanim to psisko odejdzie zaTM:placz:

Posted

dziewczyny, kazdy moze wystawic timbe na allegro, przeciez ja nie moge robic wszystkiego :(
nie znam timby, na oczy jej nie widzialam, jak mam ja wydac?
telefony najlepiej niech beda na age bo przeciez ja nawet nie wiem ktory to pies - taka jest prawda :(

.

Posted

Black_sheep - wystaw to biedactwo - zdjęcia sobie przecież wybierzesz.
Jeśli nie ma tekstu, to napisz - wiem, że Ci to dobrze wychodzi.
Niech Timba już zacznie się pokazywać ! Nie ma wiele czasu !
Wszyscy Ci będą wdzięczni - w co nie wątpię !

Posted

jesu wstawiam własnie w tym momencie, ale to że 1 dzień się spoźniam nie znaczy, że jej nie wstawie, prosze was nie naciskajcie tak, obiecałam że wstawie to wstawie. Miałam straszne przejścia, i jeszcze z Deniskiem "mały" kłopot - właściewie myślałam, że juz po nim, tak że miałam małe urwanie głowy:(

Posted

słuchajcie, czy to w porządku wobec zainteresowanych, że nie ma słowa na temat jej stanu zdrowia? chyba, że to część jakiegoś planu marketingowego, no wtedy bardzo sorry :evil_lol: