Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Timba to dosyć duża i dobrze zbudowana suńcia, o milusieńkim futereczku, jak puszek, i ładnym umaszczeniu. Obecnie jest w szpitalu w schronisku. Miala niewielką operacje usunięcia guzka z pleców, i na razie nie ma tak futrka, ale to bardzo malutkie. Timba jest miła, lubi baaaaaaaardzo być głaskana, a ręce same ciągną do niej. Wesoło się uśmiecha i jest bardzo ciekawska. Sterylizacje miała 2 lata temu.
Co więcej napisze AgaG
A oto PIĘKNA TIMBA, prawdziwa dama!

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Black-sheep zmien tytul proszę na timba -weteranka od 2000 roku w schronie. To schorowana sunia. Miała operację usunięcia guzków, a potem były problemy z tymi placami... czeka tak długo.... i wciąż nikt jej nie chce. jej zdjecie wyslałam państwu, którzy chcieli jakąś weterankę, ale los uśmiechnął się do innej. Ale moja prośba: nie zakładajmy większej liczby wątków, dopoki nie wydamy tych psów, które są na wątkach... :lol: teraz szukamy domu już bardzo wielkiej liczbie psów, na razie stop....

Posted

Nie chodziło mi o ten wątek:lol: super, że go załozyłaś, tym bardziej, ze to weteranka, która tyle czeka. Po prostu juz nastęnych nie zakładajmy na razie az nie wydamy psów... mnie tez korci tak, by to zronbić, bo tyle jest kochanych psów w potrzebie, ale po prostu nie damy rady:-( :-( :-( policz, ile psów mamy na już do wydania: Zahir, Norton, Grappa, Rufi, ciapek weteran, Togo, Ksara, Aza itd....

Posted

Wiem wiem, ale "ten" piesek, byl taki inny, taki smutny, chyba znasz to uczucie;) A Zahir po naszym dzisiejszym plakatowaniu bedzie miec domek szybciuteńko...
Timba jest w szpitalu, z taką bidą że szok. Timba ma takie futerko, jakby była gdzieś w domu, dziwne, nigdy nie widzialam u psa ze schroniska tak miłego futerka.

Posted

Timba od dawna mieszka w szpitalu, więc ma lepiej...tylko pytanie, czy tak juz zawsze będzie?

Posted

Oj tego nie wiem, pytałam, czemu Timba jest w szpitalu, dowiedzialam się, ze dlatego, że miała usuwany ten guzek. Myślałam, że wyjątkowo tam, jest. Oby tak została. Ale troszke duszno tam jest, bo są małe okienka. W izolatkach są duże otwierane okna, a tam tylko takie uchylane.

Posted

Tak piszą o niej na stronie schroniska:
W schronisku przebywa już bardzo długo i chyba trochę przyzwyczaiła się do tego, w końcu od 6 lat to jej jedyny dom. Timba to miła i grzeczna sunia. Jest spokojna i sympatyczna, i byłaby idealną towarzyszką życia starszej osoby. Czy ktoś podaruje jej miłość i spokój na psiej emeryturze?
I takie jest zdjęcie:
" class="ipsImage" alt="">

Posted

Timba może ktoś Cię w końcu pokocha...

Posted

"Timba" to była moje pierwsza samodzielnie przeczytana książka ( i później wielokrotnie jeszcze) o suce ON - znacie tę książkę?

...od niej zaczął się mój psi świr :lol:

-choćby z tego powodu krakowskiej Timbie należą się specjalne względy ;)

• 2 weeks later...
Posted

Timba czeka, a ja się martwię o nią. Niedawno jedna z weteranek zpstała zagryziona, a Timba nie jest juz taka silna jak kiedyś. przeszła operacje usunięcia guzków, miała problemy z placami... czas biegnie dla niej szybko... to już tyle lat w schronisku..