black sheep Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Timba to dosyć duża i dobrze zbudowana suńcia, o milusieńkim futereczku, jak puszek, i ładnym umaszczeniu. Obecnie jest w szpitalu w schronisku. Miala niewielką operacje usunięcia guzka z pleców, i na razie nie ma tak futrka, ale to bardzo malutkie. Timba jest miła, lubi baaaaaaaardzo być głaskana, a ręce same ciągną do niej. Wesoło się uśmiecha i jest bardzo ciekawska. Sterylizacje miała 2 lata temu. Co więcej napisze AgaG A oto PIĘKNA TIMBA, prawdziwa dama! Quote
AgaG Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Black-sheep zmien tytul proszę na timba -weteranka od 2000 roku w schronie. To schorowana sunia. Miała operację usunięcia guzków, a potem były problemy z tymi placami... czeka tak długo.... i wciąż nikt jej nie chce. jej zdjecie wyslałam państwu, którzy chcieli jakąś weterankę, ale los uśmiechnął się do innej. Ale moja prośba: nie zakładajmy większej liczby wątków, dopoki nie wydamy tych psów, które są na wątkach... :lol: teraz szukamy domu już bardzo wielkiej liczbie psów, na razie stop.... Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Tytuł zmieniony. Mysłałam że chcesz żebym załozyła ten wątek... Quote
AgaG Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nie chodziło mi o ten wątek:lol: super, że go załozyłaś, tym bardziej, ze to weteranka, która tyle czeka. Po prostu juz nastęnych nie zakładajmy na razie az nie wydamy psów... mnie tez korci tak, by to zronbić, bo tyle jest kochanych psów w potrzebie, ale po prostu nie damy rady:-( :-( :-( policz, ile psów mamy na już do wydania: Zahir, Norton, Grappa, Rufi, ciapek weteran, Togo, Ksara, Aza itd.... Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Wiem wiem, ale "ten" piesek, byl taki inny, taki smutny, chyba znasz to uczucie;) A Zahir po naszym dzisiejszym plakatowaniu bedzie miec domek szybciuteńko... Timba jest w szpitalu, z taką bidą że szok. Timba ma takie futerko, jakby była gdzieś w domu, dziwne, nigdy nie widzialam u psa ze schroniska tak miłego futerka. Quote
AgaG Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Timba od dawna mieszka w szpitalu, więc ma lepiej...tylko pytanie, czy tak juz zawsze będzie? Quote
black sheep Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Oj tego nie wiem, pytałam, czemu Timba jest w szpitalu, dowiedzialam się, ze dlatego, że miała usuwany ten guzek. Myślałam, że wyjątkowo tam, jest. Oby tak została. Ale troszke duszno tam jest, bo są małe okienka. W izolatkach są duże otwierane okna, a tam tylko takie uchylane. Quote
black sheep Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Tak piszą o niej na stronie schroniska: W schronisku przebywa już bardzo długo i chyba trochę przyzwyczaiła się do tego, w końcu od 6 lat to jej jedyny dom. Timba to miła i grzeczna sunia. Jest spokojna i sympatyczna, i byłaby idealną towarzyszką życia starszej osoby. Czy ktoś podaruje jej miłość i spokój na psiej emeryturze? I takie jest zdjęcie: " class="ipsImage" alt=""> Quote
black sheep Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 o rany ale tu głucho! Timbunia wzbijaj się do góry! Quote
black sheep Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Timbusia pieknna pannica szuka domku! Tak długo juz czeka!!!! Quote
black sheep Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Jestem taka smutna, czekam na kogoś kto mnie pokocha! Quote
kinga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 "Timba" to była moje pierwsza samodzielnie przeczytana książka ( i później wielokrotnie jeszcze) o suce ON - znacie tę książkę? ...od niej zaczął się mój psi świr :lol: -choćby z tego powodu krakowskiej Timbie należą się specjalne względy ;) Quote
black sheep Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 niestety nie, ja czytala tylko "o psie ktory jezdzil koleją" tez fajne:) Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Co to znaczy? Przeciez Timba jest weteranką Quote
Jagienka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 black_sheep napisał(a):Co to znaczy? Przeciez Timba jest weteranką Dlatego na przód ją wysyłam... :eviltong: Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Aha:):):) To do przodu Timbunia!!! Quote
Zwierzak6 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Timba nie siedzi już w szpitalu, ale na sektorze " C ". Ostatnio była na piątce. Niezależnie od tego gdzie jest, szuka domu na pierwszej stronie :) Quote
Jagienka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Timbunia zasuwa na pierwszą stronę, bo tam miejsce tych które czekają najdłużej!!!!!!!!!!!! Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Timba stara weteranka, w dobrej kondycji i o ładnym wyglądzie szuka domku! Jest cuuuuuuuuudna! Quote
black sheep Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Aga super podpis, moze w koncu cos ruszy u Timby:) Quote
AgaG Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Timba czeka, a ja się martwię o nią. Niedawno jedna z weteranek zpstała zagryziona, a Timba nie jest juz taka silna jak kiedyś. przeszła operacje usunięcia guzków, miała problemy z placami... czas biegnie dla niej szybko... to już tyle lat w schronisku.. Quote
Recommended Posts